® E-bay - тема 44

• 35 867
  • 757
  •   1
Отговори
# 450
абе кво стана не мога да пиша на латиница, но ето как се сменя адрес --> май ибей-->акаунт --> адресес--> Primary postage address: Change  .... ако не стане сменяш Registration address:, това е  Wink

# 451
Определено сега по празниците пратките пристигат с доста голямо закъснение. От пощата ми казаха,че се случва и с 30 дена закъснение. Днес си получих пратка от Хонг Конг за около 100 долара, въпреки,че имаме митница-Русе, не ми беше начислена някаква допълнителна такса и си я получих по пощата.

# 452
Cvete™, като натиснеш See case details къде те отвежда? Провери в пей пал дали имаш ли отворен диспут. Това мога да помогна за сега.....  Confused

Оставам си в ибей  Rolling Eyes
А какво е това ескалиране ? Видях къде в Пей Пал се пуска кейс. Мога ли там да пусна или трябва да спра този ?

Определено сега по празниците пратките пристигат с доста голямо закъснение. От пощата ми казаха,че се случва и с 30 дена закъснение. Днес си получих пратка от Хонг Конг за около 100 долара, въпреки,че имаме митница-Русе, не ми беше начислена някаква допълнителна такса и си я получих по пощата.

От коя дата ти е поръчката ?

# 453
Здравейте!
Аз съм новичка по въпросите с e-bay, скоро се регистрирах и преди няколко дни поръчах книга, в понеделник продавачът ми писа, че я е изпратил. От Англия е и предполагам, че няма да се забави много (веднъж поръчвах от английския Амазон и чак се изненадах като додоха за 3-4 нещата).
Но сега друго ме вълнува следя си една висулка (Сваровски) на търг, пак е от Англия, не е ясно дали ще се докопам до нея, но все пак исках да попитам дали някой е поръчвал бижута. Доставката пише, че е 4 паунда. Въпросът ми е как мислите вие, да рискувам ли да участвам, малко ме е страх да не се затрие по пощите, все пак ще ми излезе минимум 60 лв. (в магазина, ако я открия би трябвало да е 80лв.). Ще съм благодарна за бърз отговор! Hug

# 454
Момичета, не се ли плаща директно с регистрираната карта в акаунта ми? Трябва ли да направя нещо допълнително?  Confused Като се опитам да платя през сайта на PayPal ми казва (понеже нали имам онзи проблеми като плащам от EBay):
 "Sorry, your payment won't go through. To make it work, you'll need to add money to your account and pay with your PayPal balance.".
Защо да зареждам акаунта след като съм регистрирала карта?

# 455
  • софия
Момичета, не се ли плаща директно с регистрираната карта в акаунта ми? Трябва ли да направя нещо допълнително?  Confused Като се опитам да платя през сайта на PayPal ми казва (понеже нали имам онзи проблеми като плащам от EBay):
 "Sorry, your payment won't go through. To make it work, you'll need to add money to your account and pay with your PayPal balance.".
Трябва да си верифицираш акаунта. Не ме питай от къде, че нямам никакъв спомен. Алекс наскоро беше обяснявала. Потърси някъде verified или нещо подобно.

# 456
Jen_Jen, въвела ли си четири цифрения номер който взимаш от банката?

# 457
Момичета, не се ли плаща директно с регистрираната карта в акаунта ми? Трябва ли да направя нещо допълнително?  Confused Като се опитам да платя през сайта на PayPal ми казва (понеже нали имам онзи проблеми като плащам от EBay):
Трябва да си верифицираш акаунта. Не ме питай от къде, че нямам никакъв спомен. Алекс наскоро беше обяснявала. Потърси някъде verified или нещо подобно.

Ами, да, мила, верифициран е. Т.е картата да си верифицирам, нали? Изтеглиха ми 1.5 евро, получих 4 цифрения код и го въведох, сега статуса на акаунта ми е Verified.
Нали за това става въпрос или за нещо друго?  Rolling Eyes

# 458
Да, точно за това говоря, но явно проблемът е друг. Може би е от банката ти, просто предполагам, не съм много наясно с нещата.
Свърши търга с висулката на Сваровски, продадоха я за 34 паунда, аз се отказах още на 25, все пак в магазина е 80лв, малко глупаво ми се струва да я купя за по-висока сума от това и да я чакам поне месец. Явно някои хора играят от любов към спорта Grinning

# 459
Има ли тук плащащи с Виза Електрон на ПИБ. Защото регистрираната ми карта е такава.

# 460
Да, и не съм имала проблеми и код не ми е искало.

# 461
Има ли тук плащащи с Виза Електрон на ПИБ. Защото регистрираната ми карта е такава.

Аз. Не съм имала проблеми.

# 462
Ами аз съм го въвела защото трябва да платя 160 евро. А нали ограничението без него е 100 евро.  Grinning
И не мога и не мога да платя.... Ужасен първи опит с тоя Ибей.  Joy

# 463
  • софия
Що не звъннеш в ПИБ? От това, което пишеш, мисля всичко си направила, но пък и нямам голям опит с подобни проблеми.

# 464
Търговецът ти частно лице ли е или магазин?
Защото, ако е частно лице и акаунтът му в Пейпал е Personal, не може да приеме такава сума директно от кредитната ти карта. Може само от баланса в акаунта ти.
Не ме питай откъде го знам, не помня, четох хелпа на Пейпал, някъде там го видях.

Общи условия

Активация на акаунт