® E-bay - тема 44

• 35 801
  • 757
  •   1
Отговори
# 45
  • Шумен
Еййййййййййй, голяма простотия това с митницата  ooooh! Crossing Arms #Cussing out.

# 46
  • Казанлък of all places
За много години!

# 47
МОля за помощ- ОТкъде да намеря тоя 4 цифрен код за да потвърдя картата сиБЛагодаря Ви
става дума за това

# 48
Честита нова година!
Живи и здрави - вие и вашите любими хора!

Не мога да не се похваля с какво си попълних колекцията. Ето е новата ми Калудия на суперска цена
http://cgi.ebay.co.uk/ws/eBayISAPI.dll?ViewItem&item=3204684 … ms=tab%3DWatching

Чакам да се разбера с продавача дали ще ми я праща в Бг и да ми каже цена за доставка, за да си я платя.
Предполагам, че си обърнала внимание, че дръжката е скъсана.  Peace

Да, но не ми е проблем, защото тези чанти вървят по 45 лири. Ще си я оправя  hahaha

# 49
  • Враца
мими4,
кодът след 2 работни дни отиваш в банката, откъдето е издадена картата и си го взимаш Peace

МОЛЯ, помогнете ми с кода на търга Praynig

# 50
  • Варна
Трън в Очите, точно така е  Peace Където пише  Item number: хххххххххх - точно това е номера, който ти трябва.
Като го впишеш, автоматично ще се появи стоката за която се отнася.
Мисля, че дори, ако си забравила, има нещо като падащо меню с всички транзакции, за които можеш да отвориш диспут и ти си маркираш тази, която ти трябва.
Успех  Hug

# 51
  • Пловдив
Честита нова година!
Похвал- подарък за племенницата...  Grinning  http://cgi.ebay.co.uk/ws/eBayISAPI.dll?ViewItem&item=110457915335&ssPageName=STRK:MEWNX:IT. Дойде тъкмо между празниците!
Купувал ли е някой фотоапарат? Ако знаете надежден продавач, препоръчайте ми!  Simple Smile

# 52
мими4,
кодът след 2 работни дни отиваш в банката, откъдето е издадена картата и си го взимаш Peace

МОЛЯ, помогнете ми с кода на търга Praynig

Мила как става процедурата да ми вземат това 1,50 евро от картата за да ми пратят кода?

# 53
  • София
Може ли някой да ми поръча нещо от сайта че не съм на ясно как става.Ако има желаещ да ми пише на лични

# 54
Ани, писах ти лс.   Peace

ЩАСТЛИВА И УСПЕШНА 2010, колеги  LaughingHug

# 55
  • Sofia
За много години! Hug

# 56
  • София
Щастлива и усмихната година и от мен  Hug

# 57
# 58
  • Враца
амар, благодаря ти!

канселирах бида.

мила 4, като имаш регистрация в пейпал наредаш парите с едно кликване, въпросът е, че аз ползвах този код чак когато ми се наложи да си увелича лимита за плащане в пей пал, незнам при теб дали е такъв случая...

# 59
Здрвейте и ЧНГ! Simple Smile Hug

Пиша по повод пратка, отишла на митница - от физическо лице, на стойност 85 долара, от САЩ. Самата пратка е 50 долара и 35 доставка. Имам няколко въпроса:

1. Пратката е дошла преди новата година, т.е. необлагаемият максимум е 50 (сега 45) евро. Въпреки това е отишла на митница, значи са я смятали заедно с доставката. Ако изпринтя фактурата от Ибей и покажа в митницата, че всъщност пратката ми е под максимумът, ще се освободя ли от мито?
2.Какви точно такси ще трябва да платя, ако все пак ми я обложат? Видях на сайтът на митниците, че митото за палто е 12%+20% ДДС. Ще трябва ли още нещо да плащам освен 4-те лева - за митническа декларация, цесия и т.н.?  newsm78
3.Четох още, че това дали ще минеш само с 4 лв. или ще платиш и мито зависи от "комуникацията" и това как се държиш с милите лелки.  Аз винаги съм се опитвала да съм мила с тях и въпреки това ми кряскат ... Как да се държа с тях?  Rolling Eyes Или да  #Cussing out

Не мога да повярвам, че забравих да кажа да го пишат като подарък ... #2gunfire #2gunfire  #2gunfire

Общи условия

Активация на акаунт