® E-bay - тема 44

• 35 869
  • 757
  •   1
Отговори
# 510
Боооожееее, току що пробвах пак да платя по начина по който се получи плащането. Както ви писах не искаше да приеме плащането за третата стока, но сега  (след 2 часа) пробвах пак и СТАНААААА!  newsm44 .
Лелееее, до къде ме докара този ЕВау - да се радвам неистово, че се съм направила обикновен онлайн превод..  Joy

Значи вече нямам проблем (поне не с плащането  Mr. Green , ще видим как ще е получаването ). Благодаря на всички които се включиха със съвети.   bouquet
ЕЕ казах ти  Grinning  Това е бъг или настройка на системата.Не зависи от това дали е първо плащане или 15-то.При мен се получи няколко пъти и то не при първото ми плащане ,но ивнаги при по-големи суми...  Peace
Кажи на мъжа ти,че няма такова нещо за първа оценка ,за да те допусне да плащаш пак.  Grinning
Успех в пазаруването!

# 511
Момичета, колко време мога да задържам плащане? В смисъл играя за едни обувки в магазина на Schuhstore в ebay. Търга свършва след 2 часа. Искам да играя за още едни, но техния търг свършва след 3 дена? newsm78
За Schuhstore мисля че можеш да събираш поръчки 5 дни и да платиш всичко на веднъж.
ПРОЧЕТИ-това ми го изпрати съфорумка във връзка с плащането:
здравей!
те изпращат някакви мейли след всеки чифт, който печелиш/купуваш при тях. не им обръщаш внимание докато не решиш, че си приключила с купуването на обувки от тях(в рамките на 5 дни). когато дойде момента да плащаш дали от и-бей или през мейла, който си получила те препраща към някаква тяхна система за плащане, излизат всички обувки, който си купила и доставката. попълваш адреса, на който искаш да ги изпратят(английски предполагам) на мен след като въведох англ. после пак ми изписа бг адреса, на който е регистрирана картата  в пей пал, но в крайна сметка си отидоха на англ. адрес, който съм дала. така че да не те притеснява ако и при теб се получи така

# 512
  • Варна
Мерси за отговорите, момичета!  Hug

# 513
Здравейте!За първи път разглеждам сайта.Харесах си няколко работи,но пише,че продавачът е от Китай.За какво време пристигат работите от там?Говоря за директно купуване(не аукционно).Имало ли е случаи на загубени неща(или на непратени въобще).Благодаря предварително:)

# 514
Здравейте!За първи път разглеждам сайта.Харесах си няколко работи,но пише,че продавачът е от Китай.За какво време пристигат работите от там?Говоря за директно купуване(не аукционно).Имало ли е случаи на загубени неща(или на непратени въобще).Благодаря предварително:)

Приготви се за месец чакане.
Нещата се губят. Има и непратени.
Освен това вече за пратки извън ЕС на стойност над 15 евро дължиш ДДС.

# 515
явно това ще ми е 1вото и последно разглеждане на сайта:)Мерси

# 516
Ти пък... Как се предаде без бой!
В Ибей не продават само китайци. Дори се учудвам, че си попаднал на тях. То зависи какво искаш да си купиш, де.
Пазарувай от Англия. Доста качествени неща на смешни цени. Дрехи, обувки, парфюми...

# 517
PeaceМомичета,има ли сигурна и проверена фирма за превоз от Германия/като Емпреса/-много ми е спешно  Praynig

Да се самоцитирам  Rolling Eyes

# 518
Здравейте, вчера ескалирах и днес имах имейл че са решили в моя полза. Виждам в пейпал че има изписана сумата която трябва да ми се върне, но като си влизам в сметката чрез онлайн банкиране няма възстановени пари  Rolling Eyes

# 519
teo_71 Дуранго беше спец по немските доставки, питай го...макар, че се загуби нещо Rolling Eyes

# 520
  • Враца
момичета, аз май предусещам много голям проблем.
поръчах си продукт от един китайски продавач с 2200 мнения, 99 процента положителни.
понеже поисках още един, същия продукт, той ми праити само фактура, за да не чакам търг.
платих и него и зачаках /около нова година/
сега го питам, и съзирам 2 проблема- пъро, ми казва че е само 1 продукт.
сигурно като провери това ще отпадне де, ама
2 ро, твърди, че ги е пратил с китайските пощи и пристигали между 4 и 9 седмици.
това май излза от 45-дневния срок за диспут.
какво да правя оттук нататък?

моля, помогнете ми!

# 521
  • Варна
Здравейте, вчера ескалирах и днес имах имейл че са решили в моя полза. Виждам в пейпал че има изписана сумата която трябва да ми се върне, но като си влизам в сметката чрез онлайн банкиране няма възстановени пари  Rolling Eyes

Спокойно, ще се видят след 3-4 дена  Peace Не става веднага.

# 522
  • Бургас
Трън в Очите, за първото - след като си платила два пъти, значи имаш 2 транзакции в Пейпал - това е достатъчно доказателство, че продуктите са 2 и можеш да му кажеш да си го провери това.
За второто - ако не си получила нищо до 43-44 ден, си пускаш диспути, като пишеш, че ако (когато) пристигнат покупките ти, тогава ще ги затвориш.  Peace

# 523
фирма-посредник в Германия е е-топ, но не съм ги ползвала, само знам за тях http://www.e-top.bg/content.php?id=1 запознай се подробно с условията им  Peace

# 524
  • Враца
брадата,
благодаря за отговора!
притеснява ме фактът, че само 1 ят продукт е ибейски, а другият- по наша лична договорка...
но, щом смяташ, че плащането през пейпал в случая ме подсигурява и за двете покупки, значи мога да търся отговорност в ибей и за двете Peace
а дните от кога се броят?- от спечелването на аукциона, от плащането или от пращането на стоката newsm78

Общи условия

Активация на акаунт