® E-bay - тема 44

• 35 886
  • 757
  •   1
Отговори
# 525
Ти пък... Как се предаде без бой!
В Ибей не продават само китайци. Дори се учудвам, че си попаднал на тях. То зависи какво искаш да си купиш, де.
Пазарувай от Англия. Доста качествени неща на смешни цени. Дрехи, обувки, парфюми...
ами търсих една определена марка - MOSCHINO.Но като гледам повечето яки работи на хубави цени са от Китай:)

# 526
Аз се цопвам с едно въпросче, че ми гръмна главата от четене и пак не намерих отговор  #Crazy
Оказа се че дебитните ми карти на VISA electron не се приемат в пейпал, та въпроса ми е дали може някой друг да плати моя покупка от моят акаунт с неговата карта, а аз от своя страна да му направя банков превод?

# 527
  • Бургас
Трънче, дните се броят от датата на плащането и щом са платени през пейпал, би трябвало да имаш защита без значение дали покупките са от ибей или от друго място (ако греша, да ме поправи някой). Аз съм повдигала и печелила диспут и за неща, нямащи нищо с ибей  Peace

# 528
Правилно  Peace

Кика с мотика писах ти

# 529
Аз се цопвам с едно въпросче, че ми гръмна главата от четене и пак не намерих отговор  #Crazy
Оказа се че дебитните ми карти на VISA electron не се приемат в пейпал, та въпроса ми е дали може някой друг да плати моя покупка от моят акаунт с неговата карта, а аз от своя страна да му направя банков превод?

Каква ти е картата, на ОББ не стават наистина Simple Smile

# 530
Чудя се да се примиря ли с това или да си настоявам на цялата сума??
Освен това като пуснах claim той ме препрати директно към Paypal - оттам ли се разрешават проблемите или трябва да си пусна отделно и в ebay??

Аз бих си искала цялата сума. Връщали са ми цялата сума от Пей Пал и то точно за продукт, който е представен за нов, а не е бил. Не съм сигурна какво може да направи затова, че си говорила "грубо" според продавачката, но винаги можеш да се извиниш, ако това стане проблем. Аз само в ПП съм пускала диспути, не в Ибей.  Peace
Иначе на моя отрицателна оценка са ми отговаряли такава положителна: item was posted abroad u never waited long enough to recieve it before claiming - което не беше вярно, естествено, даже ми се искаше да мога да я коментирам! Продуктът пък така и не дойде (което ми е единствен такъв случай с Англия  #Cussing out).

Момичета, някой получавал ли е нещо от около 21ви и след това от Англия ... Вече се притеснявам.

# 531
Здравейте! Пуснах диспут в пей пал за неполучена стока и продавача веднага ми върна парите.До тук добре..., но сега не зная от къде да го затворя и си ми седи като отворен.Просто не виждам никъде опция..и в ebay ми седи като отворен ,но и от там не мога да го затворя.Дайте акъл  newsm78

# 532
  • София
Диспута не се ли затваря сам на 20 ден   newsm78 ?По-вещите да кажат,аз само един съм пускала ,миналата година ,за Фокала ,след като с договорихме с продавача нищо повече не съм правила.Сега пък съм пуснала 3,за неполучени пратки от Китай и САЩ.

# 533
Момичета, някой получавал ли е нещо от около 21ви и след това от Англия ... Вече се притеснявам.

Взех завчера (11.01.) кецки за моя син, които поръчах на 21.12., бяха пратени същия ден от Англия,  чакахме ги за коледа, после за нова година - нали е подарък! На поканата пишеше - спешно...Запитах служителката в пощата: защо? Ами, канеха се да ги връщат в Англия, защото не съм идвала да ги получа!!! Хем пари съм дала, хем не искам да ги взема - желязна логика!!!Попитах я, кога са получени при тях..на 23.12.!!! Нямам думи.. От Англия дойдоха - и то празниците!!! - за 2 дни, а БГ-пощите не можаха да ме уведомят цели 2 седмици, че са при тях! Така, че има опасност и твоята пратка да е в пощата, или вече да е върната...Успех!

# 534
Така, че има опасност и твоята пратка да е в пощата, или вече да е върната...Успех!

Аз питах в пощата, казаха ми, че тр. да чакам поне месец, понеже имало забавяне. Но на жената не й се занимаваше да провери, беше заета с ядене на семки ...

# 535
  • софия
Похвалвам продавача  … 88;пи. Платих и помолих да ме уведоми кога ще ги изпрати. 2 мин. след това получих много мил мейл. За първи път попадам на толкова мил и точен продавач. Когато пристигнат с огромно удоволствие ще му пиша 100% положителен фийдбек. amiiii

Последна редакция: чт, 14 яну 2010, 14:38 от zvanche

# 536
  • В сърцето на ММ
Привет.Някой да е плащал обувки на Schuh магазина в ибей скоро?
Снощи спечелих едни маратонки и днес линкът от имейла ми въобще не е активен.Не мога да платя и през ибей.Какво е това чудо? Rolling Eyes

# 537

Каква ти е картата, на ОББ не стават наистина Simple Smile
Едната е на ОББ другата на Райфайзен  Sad
skrita FUstA нямам нищо в кутията  Sad само три стари писъмца

# 538
Аз преди питах, но май не ми се отговори за това пак ще питам  Embarassed
С преводача ми излиза че тази мр3-ка е без ДДС
http://cgi.ebay.co.uk/New-16GB-1-8-4th-MP3-MP4-FM-USB-Player-Rec … sh=item4a9d6cb7c6
Попадали ли сте на такава обява, как се начислява кога се плаща ?

# 539
  • Пловдив
Похвалвам продавача на вълшебните кърпи. Платих и помолих да ме уведоми кога ще ги изпрати. 2 мин. след това получих много мил мейл. За първи път попадам на толкова мил и точен продавач. Когато пристигнат с огромно удоволствие ще му пиша 100% положителен фийдбек. amiiii
А колко плати за доставка? Понеже вчера му писах да ми даде цена за доставка и ми отговори 1.95, а сега гледам 2.95!  newsm78 newsm78 newsm78

Общи условия

Активация на акаунт