® E-bay - тема 44

• 35 896
  • 757
  •   1
Отговори
# 420
мерси Алекс-сега ще пробвам

# 421
Понеже знам, какъв ще е следващия ти въпрос...  Wink
Телефонният номер го изпиши така:
- в първата графа - 35988 /кода на БГ и Мобилтел напр/
- във втората графа - ххххххх /самият номер/. 

# 422
 Laughing нямам въпрос. Не ми ги искаше тези подробности.Полетата ги оставих празни и ми ги прие. Мерси все пак. Hug

# 423
Laughing нямам въпрос. Не ми ги искаше тези подробности.Полетата ги оставих празни и ми ги прие. Мерси все пак. Hug

Странно...  newsm78
По принцип не пуска без телефон.

# 424
  • Варна

Странно...  newsm78
По принцип не пуска без телефон.

И при мен не мина без телефон, но пък не ми прие мобилен - само стационарен  Crazy

Jen_Jen, пробвай няколко пъти  Peace
Понякога има проблем в Пей пал. Случвало ми се е 2 дни да ми излиза този надпис и после минава нормално.

# 425
Здравейте! Утре стават 30 дни, откакто съм платила за пратка от Хонг Конг, но още не съм я получила. Това ми е първото пазаруване в Ибей. четох, че трябва да се пусне диспут на 30-ия ден. Но преди това трябва ли да пиша на продавача?

# 426
Здравейте! Утре стават 30 дни, откакто съм платила за пратка от Хонг Конг, но още не съм я получила. Това ми е първото пазаруване в Ибей. четох, че трябва да се пусне диспут на 30-ия ден. Но преди това трябва ли да пиша на продавача
Срока за пускане на диспут е 45 дена, може да изчакаш още 5 дена например, през това време пиши на продавача, може да стигнете до някакво решение без да се налага да пускаш диспут  Peace

# 427
  • Шумен
Ами не съм все още,смятам когато реша пак да поръчвам да им поискам нов код,че много се изненадах как го нямаше този код.  Close Нали банково извлечение се изкарва?  newsm78

Така. И на мен ми дадоха такова банково извлечение, на което нищо не пишеше. И понеже нямах интернет банкиране, ходих до банката три дена наред, за да ми дадат по-подробно извлечение, там където пише това което ми трябва. Беше им писнало от мен.  Peace

# 428
От Хонк Конг се бавят понякога много нещата
Аз тъкмо пуснах диспут за неполучена стока на 45 ден и на следващия си я взех от пощата. Направо ме хвана срам за диспута, още повече, че за трети път пазарувах от продавача.
Изчакай още малко, сега покрай тези празници съвсем по-бавно пристигат

# 429
И аз имам три пакета още от 17,12 от Хонг Конг и никакви ги няма. Получих покани да оставя фиидбек на продавачите, ама още нищо не съм получила. Нямам търпение вече.

# 430
  • Варна
Здравейте, мами,

Имам една питанка...дано не е много тъпа..ама.. Embarassed чудя се, ако си поръчам нещо от Хонг Конг до адреса на Емпреса в Англия, и те ми го докарат до тук...би трябвало да няма проблем. С тези промени в нашето законодателство не смея да поръчвам, а има готини палтенца. Може би въпроса е какво е законодателството в Англия? Може би да питам Емпреса директно?

ooooh!

# 431
  • varna
Здравейте, мами,

Имам една питанка...дано не е много тъпа..ама.. Embarassed чудя се, ако си поръчам нещо от Хонг Конг до адреса на Емпреса в Англия, и те ми го докарат до тук...би трябвало да няма проблем. С тези промени в нашето законодателство не смея да поръчвам, а има готини палтенца. Може би въпроса е какво е законодателството в Англия? Може би да питам Емпреса директно?

ooooh!
не е проблем да си го поръчаш до англия,но пратките от хонк конг в повечето случай се бавят мин 3-4седмици.ако продавача не е коректен и не го  е пуснал навреме,докато дойде до бг ще ти мине времето в което може да отвориш диспут.

# 432
Проблемите с мойта англичанка продължават: първо не била доволна от тона на писмото ми и щяла да се оплаче на e-bay за това  ooooh!
Не съм чела правилата, ама съм сигурна, че не може да се оплаче при положение, че съм платила навреме, да не говорим и че не използвам обидни думи, просто съм нарекла ризите, които ми пробута парцали (каквито са).
Сега ми преговаря, че щяла да ми плати половината сума и щяла да ми постави "подходящ" feedback след като аз й оставя. Аз все още се колебая дали все пак да не й оставя неутрален, защото има все пак някакво желание за съдействие.

Чудя се да се примиря ли с това или да си настоявам на цялата сума??
Освен това като пуснах claim той ме препрати директно към Paypal - оттам ли се разрешават проблемите или трябва да си пусна отделно и в ebay??

Също така нали продавачите не могат да поставят отрицателна оценка на купувач, когато купувача си е платил?

# 433
Лелее как се ядосах  #Cussing out
Пуснах диспут или кеис незнам точно. И след като вчера казах на продавача че още не съм получила мр3-ката (след като той ме помоли да изчакам и предната седмица, днес ми е отговорил че съм му била платила на 24 декемрви което хич не е така. Аз съм платила на 24 Ноември. Казах му да си провери пак , защото не е вярно това което казва и че вече чакам 49 дни и си искам парите. Какво да правя сега, какво ще следва. Някой по наясно ще ми каже ли , Моля  Praynig
Гледам , че пишете че пускате клаим, кеис, диспут и т.н. или през ибей или пейпал. Моето нещо къде е пуснато, в ибей ли ?

# 434

Също така нали продавачите не могат да поставят отрицателна оценка на купувач, когато купувача си е платил?

Не могат, ама могат в уж положителната оценка така да те изтипосат Whistling

Общи условия

Активация на акаунт