® E-bay - тема 44

• 35 811
  • 757
  •   1
Отговори
# 660
  • София
Имам въпрос и се надявам да помогнете !

Искам да поръчам usb flash-ки от Китай.Проблемът е,че най-вероятно ще се обмитяват и ме интересува по какъв ТАРИК код да ги търся ? newsm78

Аз намирам това.

# 661
Moмичета , някой поръчвал ли е такива гащички http://cgi.ebay.co.uk/Bright-Bots-Washable-Trainer-Pants-4pk-EXL … sh=item4396e67dac  ? 

# 662
  • София

Искам да поръчам usb flash-ки от Китай.Проблемът е,че най-вероятно ще се обмитяват и ме интересува по какъв ТАРИК код да ги търся ? newsm78

Аз намирам това.

До 150 евро няма мито, от 15 до 150 евро има ДДС, над 150 евро има и двете!

# 663

Аз съм купувала от mothercare подобни гащички. Когато ги сложа на дъщеря, тя ми се чувства като с памперс - като се напишка изобщо не й прави впечатление и си ходи с мокрите гащи, докато не забележа, че има петно отзад. Вярно, че не се мокри чак толкова колкото ако е с обикновени гащички, но поне с вторите веднага се усеща, че е станало нещо по-различно. Всъщност използвала съм ги точно два пъти, защото отложих минаването на гърне за пролетта.

# 664

Аз съм купувала от mothercare подобни гащички. Когато ги сложа на дъщеря, тя ми се чувства като с памперс - като се напишка изобщо не й прави впечатление и си ходи с мокрите гащи, докато не забележа, че има петно отзад. Вярно, че не се мокри чак толкова колкото ако е с обикновени гащички, но поне с вторите веднага се усеща, че е станало нещо по-различно. Всъщност използвала съм ги точно два пъти, защото отложих минаването на гърне за пролетта.

Благодаря ти   bouquet И аз се чудя дали да купувам такива  Rolling Eyes,май ще изчакам пролетта и направо с обикновени гащички .

# 665
  • Хасково
Момичета, купих за племеницата ми от тези костенурки дето светят
Миналият ден я получих, нито свети , нито нищо и даже е счупена
.....
Писах на продавача а той не иска да ми върща парите
Ето последното му съобщение
"
Q: very sorry to hear that ,friend we lost too much on this item now .as you can see it is an item easy to damage ,so this will happen . but we can refund to you $5 ,Is that ok for you ? very sorry for the trouble .Is that ok ? best regards .   "

Какво да правя сега ! та тя става само за боклука ?  Hug

# 666
  • Варна

Аз намирам това.

Miss_Butterfly, изобщо не ти препоръчвам китайска флашка, собено ако е над 4ГБ  Rolling Eyes
Просто не приемат повече информация, дори и да пише, че е 128ГБ /има и такива/

# 667
Момичета, пуснах диспут, ескалирах и чакам . Колко трябва да чакам и трябва ли още нещо да правя? Гледам при вас м,ного бързо се решава  Thinking  http://www.album.bg/dimichka/images/20833860/

# 668
.....
"
Q: very sorry to hear that ,friend we lost too much on this item now .as you can see it is an item easy to damage ,so this will happen . but we can refund to you $5 ,Is that ok for you ? very sorry for the trouble .Is that ok ? best regards .   "

На теб колко ти струваше костенурката?

# 669
  • София жк Бъкстон
Момичета, пуснах диспут, ескалирах и чакам . Колко трябва да чакам и трябва ли още нещо да правя? Гледам при вас м,ного бързо се решава  Thinking  http://www.album.bg/dimichka/images/20833860/
В момента чакат отговор от продавача. Ако до 16 Януари не отговори, решават в твоя полза. Днес вече сме 17, така че пиши на ПП и ги питай какво става с клейма ти.

# 670
  • Хасково
.....
"

На теб колко ти струваше костенурката?

10 долара

# 671
  • на кой му пука, майна
Аз имам въпрос към продаващите в Ebay.

Когато върните пари на купувач за дадена стока от PayPal ви връщат процент от начислените такси за транзакцията, но дали Ebay процедира така ?
Ако някой знае подробности моля да сподели  Hug

# 672
  • Варна
Момичета, възможно ли е все пак да се откажем от спечелен търг ,ако преценим,че нещо не е наред. Например, аз не разбрах,че продаваче на моя търг няма плащане с ПП, а директно чрез карта. При търга имаше 100 рейтинг, а сега е спаднал на 92 и го е направил частен, т. е да не виждаме какво са писали за него. При това положение са му спряли всички  продажби. Аз явно съм била единстнения участник наддавал за парфюма. Друг нямаше. Пишат ми да го платя, а аз вече не искам, защото явно има нещо около този продавач. Още повече, че трябва да платя директно с карта. Писах му няколко пъти да ми даде възможност за площане с ПП, но никакъв отговор. За пръв пък ми е. Моля посъветвайте ме какво да правя. И ако не му платя какво може да се случи?
http://cgi.ebay.com/ws/eBayISAPI.dll?ViewItemVersion&&it … tid=0&guest=1

Последна редакция: нд, 17 яну 2010, 18:20 от Nell999

# 673
Iliana  аз повдигнах диспут вчера за неполучена стока ,която чаках 40 дни и днес вече парите ми са преведени по сметката ,така че действай!
Повдигнах и аз и ми ги върнаха веднага .Обаче се чудя да поставям ли отрицателна оценка на продавача?!

# 674
  • Варна
И за какво ще е тази отрицателна оценка? Всичко може да се е случило с пакета, човека е върнал парите.
Аз поставям положителна оценка в такива случаи пишейки, че стоката не е пристигнала, но продавача е върнал 100% сумата, комуникацията е добра и т.н. както си е било.

Общи условия

Активация на акаунт