® E-bay - тема 44

• 35 806
  • 757
  •   1
Отговори
# 675
И за какво ще е тази отрицателна оценка? Всичко може да се е случило с пакета, човека е върнал парите.
Аз поставям положителна оценка в такива случаи пишейки, че стоката не е пристигнала, но продавача е върнал 100% сумата, комуникацията е добра и т.н. както си е било.
А, не ни беше добра комуникацията аз му писах ,а той не отговаряше върна парите след като пуснах диспут .
Няма да слагам никаква оценка .

# 676
  • Варна
Ами сложи каквато прецениш, най-малкото ще е полезно за следващи купувачи.Simple Smile Отрицателна или неутрална.

# 677
  • На черешатааа
Здравейте пазаруващи. Нали някой си беше вземал нещо като стийм моп. Може ли отзиви  Hug

# 678
  • София
Момичета, възможно ли е все пак да се откажем от спечелен търг ,ако преценим,че нещо не е наред. Например, аз не разбрах,че продаваче на моя търг няма плащане с ПП, а директно чрез карта. При търга имаше 100 рейтинг, а сега е спаднал на 92 и го е направил частен, т. е да не виждаме какво са писали за него. При това положение са му спряли всички  продажби. Аз явно съм била единстнения участник наддавал за парфюма. Друг нямаше. Пишат ми да го платя, а аз вече не искам, защото явно има нещо около този продавач. Още повече, че трябва да платя директно с карта. Писах му няколко пъти да ми даде възможност за площане с ПП, но никакъв отговор. За пръв пък ми е. Моля посъветвайте ме какво да правя. И ако не му платя какво може да се случи?
http://cgi.ebay.com/ws/eBayISAPI.dll?ViewItemVersion&&it … tid=0&guest=1

This purchased item information is no longer available.There are a number of reasons why Верно гнил този продавач....

# 679
  • Варна
Момичета, възможно ли е все пак да се откажем от спечелен търг ,ако преценим,че нещо не е наред. Например, аз не разбрах,че продаваче на моя търг няма плащане с ПП, а директно чрез карта. При търга имаше 100 рейтинг, а сега е спаднал на 92 и го е направил частен, т. е да не виждаме какво са писали за него. При това положение са му спряли всички  продажби. Аз явно съм била единстнения участник наддавал за парфюма. Друг нямаше. Пишат ми да го платя, а аз вече не искам, защото явно има нещо около този продавач. Още повече, че трябва да платя директно с карта. Писах му няколко пъти да ми даде възможност за площане с ПП, но никакъв отговор. За пръв пък ми е. Моля посъветвайте ме какво да правя. И ако не му платя какво може да се случи?

This purchased item information is no longer available.There are a number of reasons why Верно гнил този продавач....
Ами аз затова няма и да платя с карта, ама не знам как мога да се оправдая и какво евентуално може да ми се случи ако не платя Sick

# 680

Ами аз затова няма и да платя с карта, ама не знам как мога да се оправдая и какво евентуално може да ми се случи ако не платя Sick

Нищо няма да плащаш и нищо няма да ти се случи.
Листингът е премахнат, ти не си длъжна в този случай с нищо.
Ако те притеснява нещо - Ибей имат лайв хелп. Чат с техен служител. Обади им се и ги питай, но ще ти кажат същото, което и аз.

# 681
  • Варна
  bouquet  bouquet  bouquet Алекс

# 682
къде се проследяваха пратки от Китай?

# 683
  • София
Цитат
Miss_Butterfly, изобщо не ти препоръчвам китайска флашка, собено ако е над 4ГБ  Rolling Eyes
Просто не приемат повече информация, дори и да пише, че е 128ГБ /има и такива/

Че те не се ли произвеждат почти всички в Китай ?  Thinking
п.с. Да уточня ,че поръчката е от производителя директно, а той дава гаранция 2 год.  Rolling Eyes

Рима, исках да разбера не дали,а колко е митото за такъв вид стока. PeaceВсе пак мерси за отзивчивостта. Simple Smile

# 684
Искам да си взема микрофон за компютъра/за караоке/ но незнам какъв модел е по добре.Ако има някой който разбира повечко от тез работи или си е взимал,да ме посъветва какъв да си избера. Laughing

# 685
Току-що спечелих една блузка, НО...
продавача е сложил надбавка 27.99 лири. Има ли право на това? Ето я обявата, винаги чета подробно, но нищо за надбавка не виждам.

http://cgi.ebay.co.uk/ws/eBayISAPI.dll?ViewItem&item=2605360 … ame=STRK:MEWNX:IT

Subtotal: £19.99
Postage and packaging via Sellers Standard International Rate: £8.00
Seller discounts (-) or charges(+): £27.99

Total £55.98

Помогнете, тази цена не ме устройва.

# 686
  • София
продавача е сложил надбавка 27.99 лири. Има ли право на това? Ето я обявата, винаги чета подробно, но нищо за надбавка не виждам.

http://cgi.ebay.co.uk/ws/eBayISAPI.dll?ViewItem&item=2605360 … ame=STRK:MEWNX:IT

Total £55.98

Ами питай го!

# 687
  • Варна

Total £55.98

Ами питай го!

За пръв път виждам такова нещо...странното е, че цената е точно двойна...

# 688
Успокоих се, прати ми нов инвойс. Благодаря ви, трябваше и вас да попитам докато чакам отговора. Много съм се зарибила по ибей, надявам се до края на годината да натрупам повече опит (засега имам само 2 покупки)  Hug

# 689
ти пита ли за доставка до България? Според мен това е нещо като глоба или такса, че ще го праща до тук, незнам дали има право на това newsm78, пиши на ebay

П.П добре, че всичко е наред

Общи условия

Активация на акаунт