Лунна диета - 07.01.2010 (четвъртък), 12:39 - Последна четвърт

• 4 878
  • 86
  •   1
Отговори
# 30
Добро утро!
Аз днес почвам тридневката, но дали ще успея след това ядене пкра празниците.
Е ще се опитам.
Вече си изпих чашата с половин портокал. А сега си пия кафето.
Пишете момичета, че така е по-лесно когато разбереш, че не си сама.

# 31
И аз днес ще карам на сокове и плодове  Grinning Да се подготвя за утре  Laughing
Успех на всички  Grinning

# 32
  • Sofia
Пепи Илкова, толкова ядохме по празниците, време е да разпуснем.
От сутринта съм на кафе, вода и ябълка. Умирам за плодове - до колко може на ден?
Аз ще издържа, сигурна съм. Лошото е, че не знам какъв ще е резултата, защото кантарчето ми даде фира.

# 33
Нощна птица плодове мисля, че може да ядеш без ограничение.
Аз от сутринта съм на :
-портокал+вода -1чаша
-кафе
-чай - 1 ментов и 1 зелен
-1 чаша сок от круша
-1 портокал
Аз искам да попитам, а може ли зеленчуци днес да се ядат?

При мен кантарчето отчете за изминалия половин ден -1кг, но от опит знам, че това е само течността, която организма изчиства.
Сега да пожелая на всички успешен ден!

# 34
Здравейте, момичета! От утре и аз ще съм на "ЛУНАТА"  Joy желая на всички много минусчета

# 35
Aз се бях засилила, че лунуването е днес и даже се запасих с ябълки  Blush Нищо, тази вечер ще хапна, а утре вече ще лунувам  Mr. Green Mr. Green Mr. Green

Успех на всички   bouquet

# 36
Ейййй и аз съм тук, чакам да дойде утре с нетърпение  Mr. Green

# 37
  • София-Варна
И аз съм с вас  утре!Хайде да отчетем много минуси за сефте в новата година,та така да ни тръгне цяла година...пу,пу,пу!!!!

# 38
Здравейте! Аз съм от плодчетата, но ми се иска да направя лунната и имам няколко въпроса. Може ли да си купя и да пия 100% сок от моркови например или доматен сок? И не разбрах нали трябва само на течности, защо тогава някой казват, че може и плодове. Това е, ако някой може да ми отговори благодаря предварително и приятен лунен ден!

# 39
  • София-Варна
Мимиту,плодове може 1 ден преди и 1 ден след фазата,по време на самата фаза се пият само течности.
Аз лично си купувам сок 100%портокал.Знам,че не е редно,но нямам възможност да цедя в работата и така,
пак имам добри резултати!

Последна редакция: ср, 06 яну 2010, 23:49 от ninkata1

# 40
Здравейте! Аз съм от плодчетата, но ми се иска да направя лунната и имам няколко въпроса. Може ли да си купя и да пия 100% сок от моркови например или доматен сок? И не разбрах нали трябва само на течности, защо тогава някой казват, че може и плодове. Това е, ако някой може да ми отговори благодаря предварително и приятен лунен ден!
По принцип трябва сокчетата ти да си ги приготвиш, т.к. те да наистина 100% натурални, а тези в магазина не съм сигурна. Идеята е да почистиш организма си от токсини и други подобни.
А някои говорят за плодчета именно за това, правят си сокове.
А тези като мен "мързеливите" пият чай до побъркване.
Но нека кажа и че и аз понякога пия от натуралните сокове от магазините, защото понякога така ми прималява, че се изкушавам и си наливам една чаша, макар че знам, че не бива, ама то глада е голяма работа.
Е аз днес издържах първия ден на тридневката. Дано и утре издържа!

# 41
  • ES
 Хайде и аз утре съм с вас.

# 42
Здравейте стройни лунички! И аз ще се пробвам утре да лунувам. Не знам само като няма възможност да си правя сокчета, ще се опитам да изкарам на чай и в краен случай от готовите фрешове от магазина. Само не мога да се ориентирам, като има един час разлика, дали трябва да започна един час по-рано или... май за посигурно ще я почна по българско време и за всеки случай ще завърша един час по-късно. Така или иначе нали организма трябва малко да се настои - не може да ям до последната минута и после да стоя до часовника и да броя минутите  Praynig в позиция нисък старт за хладилника.

# 43
  • под дъгата
Здравейте лунички! HugЧестита Нова Година!Бъдете живи и здрави,много усмивки,късмет и сбъднати мечти през 2010г!
Докато се усетя сте изписали сума си нещо! Ама всичко изчетох!Отчет няма да давам,защото няма какво да отчета  Joy -не съм лунувала от 16.12.То беше едно ядене,едно мързелуване-мани,мани! Утрешното лунуване би ми дошло много добре,НО!Ивановден е!А именници колкото щеш  Laughing Така че момичета пожелавам на всички успешно лунуване и много минуси  Laughing От 15.01. давам заявка за редовна и сериозна луничка Simple Smile
Вяра Вики,Герган 75,Валентинче-  bouquet много се радвам,че ви откривам и тук  Hug (след месец надявам се и в друга тема Simple Smile )

# 44
  • под дъгата
Само не мога да се ориентирам, като има един час разлика, дали трябва да започна един час по-рано или... май за посигурно ще я почна по българско време и за всеки случай ще завърша един час по-късно. Така или иначе нали организма трябва малко да се настои - не може да ям до последната минута и после да стоя до часовника и да броя минутите  Praynig в позиция нисък старт за хладилника.
Виж поста на Сладкишче в началото на темата-часовете са дадени  в БГ време  Peace Успех с лунуването Simple Smile

Общи условия

Активация на акаунт