Лунна диета - 07.01.2010 (четвъртък), 12:39 - Последна четвърт

• 4 881
  • 86
  •   1
Отговори
# 75
Вчера ми беше първото лунуване и издържах без проблем. Смятам да го съчетая с една диетка, която дава много добри резултати без гладуване, а по веднъж на седмица да правя разтоварващ ден с луната  Laughing Струва ми се нереално по три дни неядене на седмица, а и не вярвам да е много здравословно. Един разтоварващ ден е достатъчен по мое мнение.   bouquet

# 76
Много си я обичам таз луна. newsm53

# 77
JUPETO,каква диетка ще правиш?

# 78
Вчера ми беше първото лунуване и издържах без проблем. Смятам да го съчетая с една диетка, която дава много добри резултати без гладуване, а по веднъж на седмица да правя разтоварващ ден с луната  Laughing Струва ми се нереално по три дни неядене на седмица, а и не вярвам да е много здравословно. Един разтоварващ ден е достатъчен по мое мнение.   bouquet
Искам да направя едно уточнение тридневката при лунната диета не означава не ядене по 3 дни, а  означава деня преди и деня след фазата на луната да се ядат само плодове и зеленчуци.
Аз да се отчета за тридневка:
Свалих за 3 дни 3,400кг, но дали ще ги задържа е въпроса.
Това е рекорд за мен толкова килограми за 3 дни, е знам че повечето от тези килограми са вода, но съм доволна. Сега си хапнах една много посна супичка /200мл./ от спанак с много малко ориз и едно парченце сирене, ох как не ми се иска да се връща тези кила, обаче не вярвам.

# 79
Pepa Имам пред вид, че организмът се нуждае от въглехидрати за енергия, белтъчини... Ако го излагаме на глад прекалено дълго време той се научава да складира и отслабването всеки път ще е все по-трудно и краткотрайно. Три дни без тези продукти са си глад и после много бързо се връщат. Обещавам утре да публикувам диетата, която правя. Колкото и да звучи невероятно се сваля по 1-1,5 кг. на седмица. Казвам странно защото има ужасно много ядене, но...

# 80
Pepa Имам пред вид, че организмът се нуждае от въглехидрати за енергия, белтъчини... Ако го излагаме на глад прекалено дълго време той се научава да складира и отслабването всеки път ще е все по-трудно и краткотрайно. Три дни без тези продукти са си глад и после много бързо се връщат. Обещавам утре да публикувам диетата, която правя. Колкото и да звучи невероятно се сваля по 1-1,5 кг. на седмица. Казвам странно защото има ужасно много ядене, но...
Аз ще чакам да видя диетката  Simple Smile ,другата седмица пак ще лунувам,дано има резултат!

# 81
Аз ще чакам да видя диетката 
И аз  Peace

# 82
Привет на всички! Heart Eyes
Надявам се моя въпрос да не Ви се стори глупав Embarassed: Може ли да се ползва лунната диета и от бременни? preggo  newsm78 Ако си висок 1,62 см при бременност колко трябва да тежиш максимум?  newsm78

# 83
Надявам се моя въпрос да не Ви се стори глупав Embarassed: Може ли да се ползва лунната диета и от бременни? preggo  newsm78 Ако си висок 1,62 см при бременност колко трябва да тежиш максимум?  newsm78

Цял живот съм на диета за да поддържам нормални килограми. Нямам слаб роднина и за да съм изключението в родата не се дадох 10 години и бях слаба. Научих се да се храня с калкулатор в устата  Laughing Но когато забременях се отядох за тия 10 години и качих 22 кг, като само до 7я месец бяха 8, другите за 2 месеца  Laughing Първия съвет от АГ-то беше "Спазвай правилен режим на хранене, но не и диета" Е не я послушах и си хапвах на воля  Grinning Но моето мнение е, че не е за бременни тази диета. Аз лично изпитвах доста силен глад в четвъртък. Само на течности е доста трудно, а за бременна жена сигурно ще е кошмар. По добре недей  Simple Smile

JUPETO, дай и на нас тази диетка  Laughing

# 84

според мен също не е подходящо да спазваш диета точно когато си бременна. и няма точно определени килограми които да тежиш когато си бременна. има едни препоръчителни килограми, които да качиш докато ти трае цялата бременност, но зависи и от колко килограма си почнала.
за мен лунуването точно по време на бременност си е направо опасно Peace

# 85
Айде и аз се нареждам да чуя диетката.  newsm78

# 86

Общи условия

Активация на акаунт