За хубавия секс

• 24 434
  • 114
  •   1
Отговори
# 15
  • Sofia
Как така бе момичета,аз не мога да си представя че мога да имам страхотен секс с някой който не е мой тип (чисто физически). От какво ще се възбудя първо ако той не задоволява  окото ми Thinking. За мен външноста е много важна (за секса говоря). Дори съм склонна да направя някои компромиси с размера, ако притежателят ме кара да се подмокрям само като го погледна.. Не съм била с мъже които не са мой тип,бих могла да пробвам,ама едва ли нещо ще излезе Laughing. Как може да ме подлуди някой в леглото ако ми е смешен да кажем, или с две глави по-нисък от мен.

Може,може...и аз така виках ,,как може,, ама ела да видиш сега как  Mr. Green ooooh! Party
Ох, подписвам се под Пипче - може  Shocked.   Не съм вярвала, че точно аз ще го кажа, където винаги съм била с е.ах ти мъжете - високи, красиви, мъжествени....никога не съм си и помисляла дори, че ще си падна по нисък , слабичък човек . Виж с дебел мъж не мога да бъда, но да не казвам голяма дума, че....

# 16
Не знам кой е "моят" тип мъж като визия.....знам кой е като усещане....
Ако го погледна и в него "има" секс и успява да ме възбуди само с погледа си....значи това е. ) И секса със сигурност ще е страхотен. )
Визията няма чак толкова голямо значение за качеството....))) Както се разбра и в една друга тема...и грозните, плешиви, дебели и т.н. правят секс....и то страхотен...))))

# 17
... Ако някой ми беше казъл преди да го срещна,че ще изживявам такъв върховен секс и то с мъж като този щях да му се изсмея зврски Mr. Green Crazy

Възможно е просто предишните ти партньори да не са били сексуални тигри.

# 18
90% от секса е в главата ни бе хора!!! Crazy
Доживях да се изказвам и аз за секса,аз дето до скоро ако не ме подсетят не се сещах за него и аз дето сега си искам нон стоп и нямам насищане- и то с мъж антипод на този от идеалите ми  Crazy #2gunfire Heart Eyes Sunglasses Съдба....

# 19
Не мога да си го представя, защото изобщо няма да стигна до леглото с човек, който не ме привлича физически  Wink
И аз съм така .
Имам си определен тип мъже , които харесвам и е невъзможно да се отклоня от него .

# 20
  • Sofia

Ума не съм си го загубила още и слава Богу но...направо съм в шах,не мога да се позная аз самата с тоя човек направо, а интересното е,че и той с мен казва,че...секса е..просто върха.
Затова твърдя,че секса няма нищо общо с физиката , външния вид,някакви идеали и т.н.- просто е начин на усещане,начин по който те карат да се чувстваш въпреки предубеждения и т.н. Ако някой ми беше казъл преди да го срещна,че ще изживявам такъв върховен секс и то с мъж като този щях да му се изсмея зврски Mr. Green Crazy
ПиПче  Shocked 1:1
Ние да не би да излзиаме с един и същ мъж. Той самият никога пък не е преподлагал, че жена каот мен ще му обърне внимание   Crazy Със сигурност приятелите ми ще получат инфаркт като го видят, но е факт, че само като чуя гласа му по телефона настръхвам.
Доживях да се изказвам и аз за секса,аз дето до скоро ако не ме подсетят не се сещах за него и аз
Най-големият ни полов орган е мозъка

# 21
  • Германия
Горгона Медуза, ПиПче, стана ми любопитно, пуснете една снимка да ги видим де  Mr. Green

Не се сърди, човече, мерси  Blush Heart Eyes

# 22
# 23
Пипче..  bouquet

Дай боже всекиму!

Корсет, тц..и с най-големите красавци и е..и не съм изпитвала това, което изживявам с последния..

# 24

Ума не съм си го загубила още и слава Богу но...направо съм в шах,не мога да се позная аз самата с тоя човек направо, а интересното е,че и той с мен казва,че...секса е..просто върха.
Затова твърдя,че секса няма нищо общо с физиката , външния вид,някакви идеали и т.н.- просто е начин на усещане,начин по който те карат да се чувстваш въпреки предубеждения и т.н. Ако някой ми беше казъл преди да го срещна,че ще изживявам такъв върховен секс и то с мъж като този щях да му се изсмея зврски Mr. Green Crazy
ПиПче  Shocked 1:1
Ние да не би да излзиаме с един и същ мъж. Той самият никога пък не е преподлагал, че жена каот мен ще му обърне внимание   Crazy Със сигурност приятелите ми ще получат инфаркт като го видят, но е факт, че само като чуя гласа му по телефона настръхвам.
Доживях да се изказвам и аз за секса,аз дето до скоро ако не ме подсетят не се сещах за него и аз

Хихи..това ме върна 4 г назад..
П.С Сега сексът е още по-хубав.. Embarassed

# 25
Мерси,Магаренце  Simple Smile
Дай Боже всеки му и го пожелавам на всеки му и не бъдете предубедени за нищо,защото.....в живота има толкооова много изненади,че... Heart Eyes

# 26
ПиПче, Горгона Медуза....и сега какво, правите страхотен секс с мъжете до вас....но в същото време заявявате, че са грозни и че никой не би повярвал, че може да има такъв човек до вас....сякаш ви е срам да ги предсавите пред приятелите си.
Честно казано....на мен подобно изказване ми звучи грозно.....

# 27
До секс с въпросния не се стигна, но дори само с думи успяваше да ме подлуди. Не беше нищо особено като външност, дори си беше леко грозничък-под 1.70, изключително слаб, с неправилни черти..обаче..никой друг не ми е действал така. И той имаше големи мераци за мен, обаче по това време имах връзка и не можех да си пренебрегна принципите и да изневеря. Интересно ми е дали сексът щеше да бъде такова изключително преживяване, каквото си го представях... Сигурно да Blush  

# 28
  • Sofia
О, изобщо не ме е срам - напротив, аз виждам съвсем други неща в него. Не го запознавам с приятелите си по съвсем, съвсем други причини, които нямат нищо общо с външността му. Като цяло той е много харизматична личност, адски духовит, много манипулативен, провокативен, сексуален....сексуален... сексуален

# 29
...

Въпросът е дали мъжът ще успее да ти го "вкара" там.

Общи условия

Активация на акаунт