Роди се Велин юнака и направи НОЕМВРИйката Алекс кака!!!

• 22 762
  • 738
  •   1
Отговори
# 120
Нана сигурна съм, че всичко ще е наред  Hug Изгони всички лоши мисли.
А за тази мама само да ти кажа(щом не си видяла репортажа) даваха я как спи с бебето на един дюшек на земята, а до тях едно огромно куче  Shocked И изобщо от цялата картинка лъха огромна мизерия.
Иначе аз съм съгласна, че всяка жена трябва да има право на избор как да роди детето си.Разбира се и да носи последствията от този избор.

# 121
  • На топло...
Ели,  Hug...
Дано мъжът ти кацне спокойно, пък на кое летище е подробност...

Бе кучето не би ми направило такова впечатление (има си изследвания, че няма никакви проблеми, а даже ползи. Ние имаме котка и нямаше как да я отделим в малкото жилище да не се докосва до бебето, научихме я просто нощем да спи в другата стая и денем да не се приближава до Йоши, друг е въпросът, че аз бях трака или иначе нон-стоп с него.), по-скоро това да не се подготвиш за бебе, поне с едно нормално легло...
И да, всеки си носи кръста!

Дано всичко е наред, искрено се надявам, че скорошното предишно раждане ще изиграе положителна роля в тази насока Praynig...

# 122
хехе, и аз спях първия ден с Фафи на матрак на пода - свеки се ширеше на леглото. Въобще не се засрами, беше се настанила докато съм била в болницата, и даже и не попита дали не искам да се премести. Но пък, не може да й се отрече, че не остана дълго - едвам остана да преспи и си замина с ред сълзи и сополи и продължаващ досега скандал. Положителното в цялата работа е, че ме излекува от всякаква възможна следродилна депресия  Mr. Green Ужасна, ужасна, ужасна жена...

шопкинята ако така продължава, ще вземе да преноси  Mr. Green Как не ги е срам тези гадове, така да я разиграват. Аз нали бях с предизвикано раждане, като отидох в болницата в 6 ч. сутринта и взеха да ми разправят как нямало места и щяло за след 2 дена да остане - а аз се бях подготвила да си виждам дреби, като ревнах  Mr. Green 3 часа ме държаха на тонове, да се освободи родилна зала (тук са индивидуални, няма предродилна - всичко от-до сте сами с мъжо и прехвръкваща акушерка  Mr. Green

Нана, всичко ще е наред  Hug А и нали с Йоши, слава Богу, всичко е наред  Hug

Утре може би ще благоволят да ми кажат резултатите на Фафи  Praynig

# 123
  • Sofia
Елиfingerscrossedмъжо да кацне безпроблемно в България.
Ама тези доктори могат ли така да я размотават значи #2gunfire.Кога ще се оправи тази нашата страна.
За габровката - ще кажа само, че за мен това е абсолютно безотговорно. Дано да е живо и здраво детенцето.А пък родителите дано пораснат и разберат че това не е кукла, а са дали човешки живот.

В София взеха да се гърмят и посред бял ден и то в центъра.Просто нямам думи.

# 124
  • На топло...
Шопи, дръж се, миличка Hug.
Ама какво е туй - сега, пък после, пък не знам си кога. Хем определят термин, хем плацентата стара, а нищо не правят. Ега ти и хората... А най- ми е мъчно, че не мислят, че жената си има семейство, горкото Али, представям си как се чувства Мимето... Хем да искаш да си с детето си, хем да не можеш и то по независещи от теб причини, ами ей тъй щот на някой му щукнало, че нощта му била тежка... Първо сума празници изпразнуваха, после искат и нощите да са им леки #2gunfire...

Шамс, ти пък как не си останала в болницата с Фафи да не се пречкаш на милата жена из краката, не знам... И това ако ми е примерна снаха Twisted Evil  Joy...
Айде дано резултатите са добри Praynig!

# 125

Шамс, ти пък как не си останала в болницата с Фафи да не се пречкаш на милата жена из краката, не знам... И това ако ми е примерна снаха Twisted Evil  Joy...

smile3532 smile3532 smile3532

# 126
Ау, иде ми да се самоубия...  #Cussing out От един час вече я приспивам - няма заспиване и това си е. Ами ще я вдигам и да се оправя.  Crossing Arms То и без друго не остана за кога да спи.  Явно вече е време да започне да спи по веднъж на ден. Само се чудя как ще стане като й се доспива сутрин в 11ч.  newsm78

Вашите бебоци по колко пъти спят на ден?

Продължавам да стискам палци на Шопи и вече чакам резултатите на Фафи!  Hug

# 127
  • София
Милата Шопи, измъчиха я тея печалбари!!! #Cussing out #Cussing out #Cussing out
Утро понякога спи по два пъти на ден, понякога по веднъж, понякога по 40 минути на ден, а друг път по 1ч. и така. Много е различно при нас.
maia отдъхни малко, че осле ще си наваксах с децата. Wink
Днес го извеждах на снега разбойника, ама като му е студено и не обича. Повозих го с шейната и набързо се прибрахме.

# 128
  • Бургас
utro77 от седмица насам спи по веднъж, но поне заспива бързо и спи по 2-3 часа. Ето днес каталяса в 12 и заспа буквално на мига без да е обядвала - стана в 14 часа, сега мисля дано издържи до 20 часа да я приспя Mr. Green

Ехххх Шопи измъчи се, ама тия лекари са за #2gunfire nanunana   202uu много точно го е казала.

Офф Софиянки много ви завиждам за снега(не за хаоса и задръстванията породени от него Mr. Green)и аз така искам да изкарам малката на хубав пухкав снежец със шейна, ама тук не знам кога ще ни огрее Crossing Arms

# 129
  • София
Привет, сладурковциии ...  Hug
Прегръщам ви всички в този снежен ден ...

# 130
  • Бургас
Шопииии ми някоя по-яка тояга нямаш ли под ръка fight? Погни дежурният екип пет отгоре, пет отдолу подред, никой да не жалиш! Веднага ще намерят екип да те клъцнат... Мъжо няма ли някой познат военен да строи 1-2 БТР-а пред болницата и това е вариант де Twisted Evil! Ох Шопче стискам палци! fingerscrossed fingerscrossed fingerscrossed Дано за последна вечер да е така и утре бебе Велин да се гушка в мама Мими! Hug Hug Hug
Нана нямах предвид да споря с теб, разбрала си ме погрешно:hug:, просто изложих моята теза, която донякъде се припокрива с твоето мнение Laughing! Успешно и леко бременеене миличка! Heart Eyes 
Цветковата и на теб едни палци да ти докарат мъжо директно у Варната Laughing Laughing Laughing

# 131
Анита от доста време вече спи веднъж на ден.Заспива в 14:00ч
Абе да кацне само жив и здрав пък няма значение къде.Мерси за палците сладурки  Hug

# 132
Ох, и аз да ви се оплача с мойте кахъри- Али е със сополи и днес цял ден не е искала да яде. Май ще се разболява или зъби ще вади Sad. Дано болеста я подмине Praynig и се оправи бързо.

# 133
Като гледам Шопкинята и днес май няма да се обеби  Hug ама аз продължавам да стискам палци!
Утро, Момо обикновено спи по 1 път на ден от мнооого време е така - заспива към 13-14ч и спи между 40 мин и 3 часа - зависи колко е уморен. Но все пак да отбележа, че той се буди сутрин към 9:30-10 часа, та 1 път на ден му стига.
Вита, дано не е нищо сериозно  Hug
и аз да се оплача - на 30.12 ми дойде тъпия мензис, тоя път беше голяяямо оливане, голямо чудо, обаче все още продължавам да си цикля - чудя се нормално ли е повече от една седмица да ме държи  newsm78

# 134
Диданка, нормално е. Аз изкарах 10-11дни кошмарни лятото, така че... Вторият път беше безболезнено, леко и сравнително кратко, пожелавам ти и на теб да е така.

Общи условия

Активация на акаунт