Роди се Велин юнака и направи НОЕМВРИйката Алекс кака!!!

• 22 763
  • 738
  •   1
Отговори
# 135
  • София
Урааа, най-накрая имам форум! вчера си иядох пръстите от притеснение за Шопито. ДОбре че накрая сгащих Елица на скайп та да съм в час и да не пускам палците! Продъжавам да ги стискам днес цял ден. Айде това бебе ще е най-чаканото.  Praynig

Ели, ние летим утре, живот и здраве. Дано времето е по-нормално от днес и няма проблем с полетите. Вашия татко кацна ли вече?

# 136
Урааа, най-накрая имам форум! вчера си иядох пръстите от притеснение за Шопито. ДОбре че накрая сгащих Елица на скайп та да съм в час и да не пускам палците! Продъжавам да ги стискам днес цял ден. Айде това бебе ще е най-чаканото.  Praynig

Ели, ние летим утре, живот и здраве. Дано времето е по-нормално от днес и няма проблем с полетите. Вашия татко кацна ли вече?

хаха пускам дезинформация.Как само съм ви мислила и вас. Hug
Слава Богу кацна благополучно.Планира тая нощ да хване автобуса за Варна.Мерси за палците  Hug

# 137
и аз да се оплача - на 30.12 ми дойде тъпия мензис, тоя път беше голяяямо оливане, голямо чудо, обаче все още продължавам да си цикля - чудя се нормално ли е повече от една седмица да ме държи  newsm78

Диданке на мен ми дойде на 24 Декември и ме държа до 1 Януари вечерта, а предния път беше (втори поред) голям екшън-обилно и дълго. Явно хормоните ни се натъкмяват нещо.

Викам Шопито да вземе да ги бойкотира и изобщо да не роди  Mr. Green Да го износи Велинчо до яслена възраст. Баси, такова безхаберие у тез хора.... Crossing Arms

# 138
И ние спим вече по един път на ден - от 13.30 до към 16 часа. А сутрин до 9 - 9.30.
Дано утре най-после дойде добрата новина за Шопито. Всъщност не може да е другояче, щом толкова народ й стискаме палци и я мислим.
Днес два пъти излизахме в снега Голям кеф беше - метнала съм няколко снимки във фейсбук.
Вита, дано на Али да й се размине разболяването.

# 139
Диди, Бубе  Hug успокоихте ме. не съм само аз така значи. то при мене причината за екшъна си я знам - много дебелата ми лигавица, ама чак такова чудо не бях очаквала. явно така ще е в началото, докато се нагодят нещата. А да ви питам с кърмата как сте - при мен тези дни се наблюдава един прилив, да не повярваш  newsm78 но пък преди да ми дойде имаше няколко дни с намалено количество, явно тогава ми е била овулацията. абе странна работа. добре че децата са вече големи, да не ги мислим дали им стига млякото  Mr. Green

# 140
  • На топло...
Диде, при мен също много обилно идваше и трите пъти, а и много болеше, макар да се надявах на друго Thinking...
Кърмата обаче като с кранче намаляваше, а Йошката милия го раздаваше скачен съд.
Но в кърмаческия всякакви случаи са известни, даже и на бременни мами, при които има увеличаване на кърмата #Crazy, благородно завиждам де  Blush, нашите дни (по-скоро нощи вече само) май са преброени Sad...

Йошката спи веднъж на ден около обяд - от 40 минути до 2,5-3 часа максимум, принципно час и половина-два...

Вита, от мен също едни палци за здравичка Али Praynig...

Абе Велито май Данчо ще го раздава Laughing, ако не се стисне майка му Иванчо да го прави hahaha!

Последна редакция: вт, 05 яну 2010, 21:33 от nanunana

# 141
 kaffeetrmker_2

Шопиfingerscrossed Hug wait stork-boy

Ели, аз докато стисна палци за мъжа ти и той кацна.  Mr. Green

Диди, аз след цикъл(или последните дни от цикъла) преливам  ooooh! bombs Цедя само колкото да облекча гърдите.  Crazy По време на цикъл и овулация едва изхранвам бозайников  Tired като се цедя по 100 пъти.

Вита   Naughty няма да се давате на разни бацили.

Шамсfingerscrossed за добър резултат утре.

Утро, Борко спи по веднъж на ден. Обикновено е около обяд, но има дни когато заспива в 11, а има дни когато заспива в 4.  Twisted Evil ooooh! Обикновено спи по час и половина, но има дни когато спи и по 3 часа.

# 142
Привет мами!Днес бяхме на лекар,зачервено гърло,мнооооого зачервено и 1 зъб ни мъчи.Днес няма Т дано не вдигне през ноща.Шопи стискаме палците много здравоо и чакаме Велинчо да се покаже,пък наистина може и Данчо да е  WinkШамс сигурна съм ,че резултата щее  ок след толкова стиснати палци,и от нас едни  Hug.И Васе спи п веднъж,на обяд от 12 до 2 най късно,а сутрин в 8 е на линия.Изчезвам да пийна едно винце тъкмо мъжете спят,черпя и вас по едно,а утре Шопито да черпи.

# 143
Диданка, моя цикъл уж си беше нормален, ама последния път (май 7 се пада newsm78) ми дойде на 27 и до 1-2 някъде, ама от тогава през ден ми зацапва...та се чудя днес тъкмо дали да не видя док...
За съня - от бая време Дани спи веднъж - от 13 до към 15-16.

# 144
За спането-Яна спи от 40 мин до към 3 часа по обяд (между 12 и 15ч.). Наскоро спря да спи привечер.

За кърмата-идея нямам кога намалява и кога е ок. Яна постоянно ме наобикаля и май ме ползва не съвсем по предназначение. През 20-30 минути се катери върху мен и ми повдига блузата, ама не винаги суче сериозно. Вечно се чувствам нащипана и намачкана  Mr. Green

Шамс, ако и утре се опънат за резултата, прати ги при докторите на Шопкинята та белким се залюбят-толкова са еднакво чувствителни.

# 145
  • София
За съня - Ясен спи обикновено 2 пъти - преди обед около 40 мин. и някъде към 15 ч. - за максимум час и половина.
Утро, и ние се приспиваме на ръце и понякога направо откачам, като почне да ми се върти, а виждам, че му се спи. Решила съм скоро да го уча да заспива сам, само да му пробие и 8-то зъбче. Ще трябва да пратя каката при нашите, че предполагам ще има яки ревове.

Шамси, стискаме палци утре резултатите да са добри. Praynig

Ели, имаме ли вече заглавие за раждането на Велин? Да не би затова да я мотат докторите Шопката hahaha Joy.
Ох, ние се бъзикаме, ама на нея какъв й е зор в момента. Hug То бива, бива чакане, ама това е направо нечовешко. Зарежи другото, ама и медицински показания си има момичето да я резнат, може ли непрекъснато да я отлагат. Ще кажеш, че всички други са за секцио по спешност, а тя на курорт е отишла, ей така малко за разнообразие #2gunfire #2gunfire #2gunfire. Дано утре да е Денят и вече да се гушкат мама и бебчо Praynig.

Вита, Ванина, бързо да се оправят децата. Дано да е от зъбите Praynig.

Аз малко ще се подложа на диета тези дни, че тамън си бях върнала старите килца и сега по празниците пак качих 2-3 кг.  #Cussing outАма аз съм си виновна де, като съм такава лакомия. Навремето нищо не ми се лепеше, но с годинките нещата се промениха и не мога да си позволя да ям така безконтролно Embarassed. Не че това ме спира, голям съм чревоугодник. Embarassed

Последна редакция: ср, 06 яну 2010, 02:03 от Комарче

# 146
Бубе,успокои ме.И Бела почти постоянно ме преследва и ми вдига блузата,а вечер е пълен ужас,по 100 пъти суче.Не знам дали е жадна(гладна няма да е) или е нервна заради зъбите или не знам вече newsm78

# 147
  • Бургас
Пак първа да пожелая Добро Утро Flutter

Шопи хайде дано днес е денят на Велинчо - Данчо smile3521

За Кърменето и Цикъла - при мен е една седмица преди да ми дойде кърмата намаля(така мисля), а по време на цикъл е в изобилие Whistling, ама малката май ме ползва не по предназначение, а за успокоение и приспиване. Замислила съм се да я отбивам, ама като не знам как и после как ще спра кърмата newsm78. Започнах да я кърмя по веднъж най много два пъти на ден само от едната гърда, че другата нещо много не пуска и да видя ще спре ли от нея кърмата, ама Не се получава. Добре че малката не ме гони за цица и не бърка под блузата ми, мисля че ако реша сериозно да отбивам няма да е трудно, още повече че от скоро открихме АМ което и харесва и пие - Розовия Хип.

Юле ти твоя бозайник още ли предимно на кърма го изхранваш?

Шамс и от нас  fingerscrossed Flowers Four Leaf Clover fingerscrossed резултатите да са добри.

# 148
Добро утро!

Честит Имен Ден на всички именници. Да Ви се слави името!

В очакване на новини съм...Шопи, не сме отпуснали палците  Hug

И ние се кърмим на поразия. Наси само да ме види седнала или легнала и се подсеща, че може и да сукне, просто така, за идеята. Започва едно дърпане на блузата и сърдене, ако не реагирам бързо. Преди да ми дойде цикъла драстично ми намалява кърмата, но след два- три дена всичко си е както преди. Неприятното е, че тогава по цяла нощ суче и не спи спокойно.  
За спането, преди спеше по един път на ден от 13:30 до към 15:30 - 16 часа, но последните дни се събужда по- рано и спи по два пъти, около 11 часа и следобед около 16:30 часа, за по час и половина.

Последна редакция: ср, 06 яну 2010, 09:10 от Светланаа

# 149
  • Бургас
Честито на всички именници! Hug
Шопи продължаваме да стискаме палци! Heart Eyes
За кърменето - ние се кърмим сутрин и вечер (през ноща не давам) и мисля, че с отбиването няма да има сериозен проблем, ама ще видим... Днес ще питам педиатърката, какво да правя, но смятам до март-април така да я караме със сутрешното и вечерно кърмене за още малко имунитет Wink! Не ми се мисли, ако Марти беше облигатен лактозавър, като Борко на Юлето... (за което я приветствам разбира се)..
За спането Марти спи в повечето случаи по два пъти на ден. Сутрин от 10-10,30 около 40 мин. и 16-16,30 за около 30 мин.
Болничките да се оправят бързо!
Лек и успешен ден на всички Hug!

Общи условия

Активация на акаунт