Ели, ние летим утре, живот и здраве. Дано времето е по-нормално от днес и няма проблем с полетите. Вашия татко кацна ли вече?

успокоихте ме. не съм само аз така значи. то при мене причината за екшъна си я знам - много дебелата ми лигавица, ама чак такова чудо не бях очаквала. явно така ще е в началото, докато се нагодят нещата. А да ви питам с кърмата как сте - при мен тези дни се наблюдава един прилив, да не повярваш
но пък преди да ми дойде имаше няколко дни с намалено количество, явно тогава ми е била овулацията. абе странна работа. добре че децата са вече големи, да не ги мислим дали им стига млякото
...
, благородно завиждам де
, нашите дни (по-скоро нощи вече само) май са преброени
...
...
! 

Цедя само колкото да облекча гърдите.
По време на цикъл и овулация едва изхранвам бозайников
като се цедя по 100 пъти.
няма да се давате на разни бацили.
за добър резултат утре.
Обикновено спи по час и половина, но има дни когато спи и по 3 часа.
Шамс сигурна съм ,че резултата щее ок след толкова стиснати палци,и от нас едни
.И Васе спи п веднъж,на обяд от 12 до 2 най късно,а сутрин в 8 е на линия.Изчезвам да пийна едно винце тъкмо мъжете спят,черпя и вас по едно,а утре Шопито да черпи.
.
То бива, бива чакане, ама това е направо нечовешко. Зарежи другото, ама и медицински показания си има момичето да я резнат, може ли непрекъснато да я отлагат. Ще кажеш, че всички други са за секцио по спешност, а тя на курорт е отишла, ей така малко за разнообразие
. Дано утре да е Денят и вече да се гушкат мама и бебчо
.
.
Ама аз съм си виновна де, като съм такава лакомия. Навремето нищо не ми се лепеше, но с годинките нещата се промениха и не мога да си позволя да ям така безконтролно 

, ама малката май ме ползва не по предназначение, а за успокоение и приспиване. Замислила съм се да я отбивам, ама като не знам как и после как ще спра кърмата
. Започнах да я кърмя по веднъж най много два пъти на ден само от едната гърда, че другата нещо много не пуска и да видя ще спре ли от нея кърмата, ама Не се получава. Добре че малката не ме гони за цица и не бърка под блузата ми, мисля че ако реша сериозно да отбивам няма да е трудно, още повече че от скоро открихме АМ което и харесва и пие - Розовия Хип.
резултатите да са добри. 

! Не ми се мисли, ако Марти беше облигатен лактозавър, като Борко на Юлето... (за което я приветствам разбира се)..
!