Роди се Велин юнака и направи НОЕМВРИйката Алекс кака!!!

• 22 764
  • 738
  •   1
Отговори
# 150
Честит имен ден на всички именници!
Специално честито на Дани Бимбалова!

Ели вярвам вече се гушкате с мъжо Heart Eyes
Шамси стискам палци за изследванията - вярвам, че вичко ще е наред миличка Hug Hug
За спането - Ивко спи по един път на ден за около 2 часа.
Шопито дано днес да е деня и вече си гушнеш малкия Велин - ама тия доктори направо да ги #2gunfire
Вита дано Али се размине с боледуването Praynig
Нана Hug Hug Hug

# 151
Честит имен ден на празнуващите! Здрави, щастливи и обичани!

Шопи Надявам се да сте добре, още малко остана. Много сили и успешен финал  Hug

За кърменето - аз през нощтаотдавна не давам  Naughty През деня се кърмим средно 4 -6 пъти, ама май кърмата ми съвсем е намаляла  Confused Но колкото толкова  Grinning Към средата на февруари мисля да ограница кърменията на две и така постепенно да се отбиваме. Дано мине както съм го планувала  Simple Smile
За спането няма промяна - ако сме навън спи повече, ако сме вкъщи може и да не спи цял ден  Crossing Arms

ставам, че ме дърпат за крачола  Laughing

Стиснати палци на всички, които имат нужда  Hug

# 152
Добро утро и от мен,тази нощ Радостче ми спретна малко песни от 5 до 6  Mr. Green и после не може да стане до 9.30
И аз не давам нощем кърма и вече я кърмя на 3 дни леко по леко да я отбивам иначе без мляко не си ляга,изпива едно шише и ляга.
Много трудно ми пропи АМ,а и вече накрая беше почнала да си търси и исках да го избегна и го постигнах,сега хич не се сеща,че има нещо за нея там  Crazy
Честит имен ден на Дани Бимбалова,да си жива и здрава,много щастлива и обичана жена и мама
Честит имен ден и на останалите   bouquet
За Шопче успех и чакаме хубавата новина  Hug
Лек ден от мен  Heart Eyes

# 153
Честит имен ден на всички празнуващи!!! Да са живи и здрави!!!
Шопче, с теб сме  Hug

# 154
  • София
Здрасти мацки!  И аз примък.

Честито на всички именници - да са живи и здрави! Много щастие и късмет им желая! И да почерпя за моя татко, който днес е именяк, да ми е жив и здрав, че без него съм загубена.

Честито и на Дани Бимбалова! Обичана, щастлива, здрава!

За спането - Дани спи по два пъти на ден, около 10 за половин-един час и после към 14-14,30 за около 2-3 часа. Вчера обаче спа много малко след обяд и за сметка на това в 19 часа заспа на пода както си играеше   hahaha  Иначе сутрин става около 7,30-8 часа.

Шопче, чакаме миличка!   Hug

Болничките бързо да оздравяват!   Hug

# 155
Хайде, шопи, дано днес да е денят  Hug

А резултати още няма  #Cussing out #Cussing out #2gunfire #2gunfire Не се издържа това нещо...

Ох, замалко да забравя именниците  ooooh! честито, да са живи и здрави

# 156
Честито на всички именици.Живи и здрави да си носят хубавото име.

Свате стискам палци скоро да има добри новини. Hug

# 157
  • до Пловдив
благодаря ви много мили момичета за пожеланията
 Hug Hug Hug
честит имен ден и на всички останали
да ви почерпя за мое здраве

# 158
  • Попово
ЧЕСТИТ ИМЕН ДЕН !!!  bouquet

# 159
  • На топло...
Давай, Шопи Heart Eyes!
Дано най-накрая се решат да проявят малко човещинка Praynig...
Поне да си я бяха пуснали вкъщи бе, мама му стара Tired...

Шамс, ега ти безотговорието, ега ти чудото... И у ваше село не се напразнуваха  #Cussing out...

Дано Еличка-мама гушка двама Hug!

Честито на именяците   bouquet!

# 160
  • Варна
Честито на именниците!
Днес е двоен празник вкъщи, защото мъжа ми има иман ден, а аз си взех първия ужасен изпит, за който нях сигурна, че ще ме скъсат, а имам 6  smile3521 newsm68 newsm44 и още не знам къде се немирам от кееееееф!Така че, и аз да почерпя

Стискам палци за добри новини от Шопи и от Шамс!!!!  fingerscrossed Flowers Four Leaf Clover

# 161
 #Cussing out #Cussing out и  #Cussing out и още мноооого такива. Думи нямам просто. Следващата седмица щели да са готови резултатите, направо ми се реве....

# 162
Да.Вече сме си тримката  Heart Eyes

Шамси направо са ужасни тия хора.Още малко търпение мила. Hug Hug Hug

Шопче и днес сме с теб миличка.Дано всичко мине по вода и се гушкате скоро с малкия Юнак.

# 163
Честит Имен Ден на всички именници. Да Ви се слави името!
Давай, Шопи fingerscrossed

# 164
Честит Имен ден на всички именници   bouquet
Шамс  smile3505 spoko
На мен нета ми проължава мноооооооого трудно да ме свързва и успявам да чета само горе-долу.............
Някое мишле няма ли да се направи на щъркел  newsm78

Общи условия

Активация на акаунт