Роди се Велин юнака и направи НОЕМВРИйката Алекс кака!!!

• 22 766
  • 738
  •   1
Отговори
# 165
И аз чакам Мишката на балкона, ама ей на никаква я няма Whistling Whistling

# 166
Честито на Дани Бимбалова, таткото на Съни и специално за Данчо на сладката Габ! Да ви е живо и здраво името и много късмет да ви носи!
Браво на Сикрет за шестицата. Докрая само такива оценки да редиш!

Егати чакането, егати чудото. Май всички лекари плачат за  #2gunfire

За спането през деня- всичко ни е много различно. Обикновено по 30-60мин в 12.30-13  и после пак толкова време около 16-17ч. Но понякога второто спане го пропуска. А понякога спи по над 3ч веднъж на ден (което е страхотно и мога да си почина и аз), но се случва инцидентно.

За кърмата около цикъл не мога да кажа нищо, защото от доста време кърмя само вечер за приспиване, а Рая тогава си е изморена и нахранена, та не мрънка дори и да не и стига; и сутрин, просто за да получава повече имунитет (както Диди76). Но от скоро започва много да ми дърпа блузата и пред други хора, а точно това исках да избегна, та да видим докога ще продължим.

Продължаваме със стиснатите палци! fingerscrossed

# 167
Честит Йорданов ден на всички! Да са живи и здрави имениците!

За кърменето - и през деня, и през нощта. Ако сме на разходка или има нещо интересно за правене, изобщо не се сеща да цока, но доскучее ли му, веднага идва и ми вдига блузата. Вече така се е усъвършенствал, че знае кога да надига отдолу и кога може отгоре, ако съм с по-голямо деколте. Отбиването е далечен мираж...

Шамс, търпение и позитивни мисли. Аз все си мисля, че нищо му няма на Фафчо. Дано да изляза права.

На Шопито и от мен едни стиснати палци. Днес сигурно 100 пъти ще вляза да проверявам дали няма новина.

# 168
Честит имен ден!
Шопи, Шамс,  Praynig

# 169
  • На топло...
Мишле, само да си се измъкнала, без да ни ощастливиш Naughty!

# 170
  • София
Ей, Мишката се появи на балкона Hug. Какво става, Мишле, има ли новини? Praynig

# 171
  • София
И аз чакам Мишката на балкона, ама ей на никаква я няма Whistling Whistling

Милички, тук съм, но в момента няма какво да ви кажа и не ми се пише....
Одеве се чух с Мими..... не знам какво да пиша, защото съм под влияние на емоции и съм афектирана....ще я пробват да ражда нормално довечера......с 4 см разкритие е, бебо е слязъл ниско долу, напипват му главичката...със 70% изгладена шийка е и при прегледа й е паднала тапата....има документ за секцио, но е за 8-ми януари.....а шанса да направи пълно разкритие до довечера е доооста голям.....поговорихме си доста преди час, беше объркана и изплашена.....казах й да отива директно при шефката на родилното....в момента е там и чакам да ми се обади, за да знам дали да се обаждам на моята акушерка, която е "гъста" с въпросната докторка.
Нямам думи за това как изнудват човек.... и как си играят в момента с 2 човешки живота, с една майка и едно неродено още дете......
Познавам Мими, чудесен човек е и затова приемам всичко, което се случва с нея в момента и не само като все едно се случва с мен.....
Моля ви, стискайте палци по-бързичко да свърши всичко и да е с положителен за всички завършек! Praynig Praynig Praynig

# 172
Боже мой - не мога да повярвам на това, което чета .....
Няма думи - Мишле не може ли Шопито да отиде в друга болница - все пак в Софето болници бол.
Дано всичко се нареди възможно най-бързо, направо ми дожалява за Мими, побъркаха я тия тъпанари Sad

# 173
  • На топло...
Олеле, миличката Praynig Praynig Praynig...
Стискаме палци всичко да мине добре  fingerscrossed Flowers Four Leaf Clover fingerscrossed Flowers Four Leaf Clover fingerscrossed Flowers Four Leaf Clover

Господи, какви са тия хора, бе... Година и два месеца след секцио да ражда нормално... Изроди!!!

# 174
О бож е как може да има такива хора....стискаме палци и се молим всичко да мине добре  Praynig

# 175
  • София
Това вече е върхът #2gunfire #2gunfire #2gunfire. Тия луди ли са #Cussing out. Как ще я мъчат нормално? И после, ако стане някоя беля, кой ще носи отговорността. Ей, не мога да повярвам #Crazy. Това е трети подобен случай, който чувам за тази болница. Май и теб, Мишле, миналата година се опитаха да те стресират по подобен начин в последния момент.
Преди 2 години моя приятелка имаше дата за понеделник за секцио в ТК, тъй като бебето беше седалищно. В събота обаче започват контракции, обажда се тя на докторката си и онази и казва: А, няма страшно, това ти е първо раждане, няма да стане толкова бързо, ще си изчакаш датата. Приятелката ми решава да чака, все пак това е нейният доктор и той така е преценил. Да, обаче болките стават все по-силни. В неделя вечер звънят на някакъв техен познат по телефона да питат какво да правят, защото контракциите са си регулярни и той ги праща в ТК. В неделя през нощта приемат приятелката ми в ТК за спешно секцио с 10 см разкритие. Та така, всичко завърши благополучно, но акълът не ми побира какво е това безхаберие спрямо българските родилки.

Мишле, предай на Мимето, че всички много я мислим и стискаме палци нещата да се развият по най-благоприятния за нея и за бебчо начин Praynig Praynig Praynig Praynig.

Последна редакция: ср, 06 яну 2010, 15:13 от Комарче

# 176
Олелеее, ма тия нормални ли са??? Година и два месеца след секцио? Стискам палци за Мимето  Praynig Докъде стигнаха българските "лекари" в печелбарството си.....  #2gunfire

Мишле, дръж ни в течение, моля те  Hug

# 177
 Flowers Four Leaf Clover fingerscrossed Flowers Four Leaf Clover fingerscrossed Flowers Four Leaf Clover Praynig Без коментар за нашите "човечни" лекари!!!

# 178
  • София
По тази логика можеха още миналата година на я "пробват" да роди Алето нормално, нищо че е седалищно. Ей, все едно не става въпрос за човешки живот, а за купуване на нови обувки например. Confused Затова хората са казали, че добрият доктор е преди всичко добър човек. Направо ми се гади Sick.

Дано всичко да им мине като по вода и догодина всички тези неприятни емоции да са само част от един прекрасен спомен, свързан с раждането на Велин. Praynig Praynig Praynig

# 179
  • На топло...
И с документи за секцио!
Е нали при показания се насрочваше дата за 10 дни преди термина?! Днеска е една седмица!
И с остаряла плацента...
Скоро рязана матка!
Как си я представят тия тая работа бе?!
Изроди мръсни #2gunfire #2gunfire #2gunfire
Рискуват не само два живота, рискуват и живота на Али, и на таткото!

Ох, дано всичко мине добре Praynig Praynig Praynig...

Вместо една жена да е спокойна преди раждането - каквото и да е то - ти вземи хептен и изкарай ангелите, е това е наистина за съд!!!

Общи условия

Активация на акаунт