Роди се Велин юнака и направи НОЕМВРИйката Алекс кака!!!

• 22 748
  • 738
  •   1
Отговори
# 90
  • Sofia
Снощи не можах да влезна във форума newsm61 не го зареждаше.

Шопи - мила малко остана.Всички знаем че на финала е най-изнервящо. С теб сме Hug

На всички болни дечица,бързо оздравяване.
Ели-като почнеш работа получаваш 1/2 майчинство.Мисля че няма срокове.Работодателя трябва да знае каква декларация се пуска. И аз ще проверя, че съм забравила.
Ох аз съм без деца.разпратих ги по бабите и вече ми е мъчно.

# 91
  • София
Добро утро

Искаме бебе, искаме бебе, искаме бебе !!!!

Шопи, мила стискам здраво всичко  fingerscrossed fingerscrossed fingerscrossed

# 92
  • София
Здравейте и от мен момичета! Значи не съм била сама в нещастието си вчера да не мога да отворя форума - явно е било повсеместно. Аз обаче много да благодаря на Дани Бимбалова, която ме информираше през фейсбук    bouquet  та поне да съм в час. Гледах и аз за тая швейцарска габровка   #Crazy  не мога да разбера подобно поведение и смятам че срещу такава безотговорност трябва да има съответните мерки. Че е добре да е както е решила природата ОК и аз съм съгласна, ама и животните като родят със зъби прегризват пъпната връв и не си носят плацентата   Close  абе ... нямам думи.  Дано оцелее бебока, че и майката (тя явно не е наясно какво се случва при раждане, не си е допрочела книжките   #2gunfire)

Шопче, дано всичко мине както трябва.   Praynig     Hug

При нас вали здраво сняг и не знам как ще стигна за манджа. Хубав ви ден на всички и до скоро. Днес пак цял ден ще се наднича   Wink   Hug

# 93
Ейййй, чак сега успях да вляза. Вчера цял ден пощръклях, че Шопито ще вземе да роди, а аз съм в неведение.
За отношението на лекарите, думи нямам  smile3515

Шопи, напук на всичките им сложни табиети, Велинчо да се пръкне здраво и със силен инстинкт за оцеляване в неблагоприятна среда хлапе!

# 94
И аз се изнервих вчера цял следобед не ми го зареждаше но както виждам не е било само при мен. Тия доктори се ....... измъчиха Шопи дано днес да се решат нещата . Стискам палци fingerscrossed Flowers Four Leaf Clover fingerscrossed

# 95
Ейй,голяма навалица на нашия балкон,всички сме в очакванее stork-boy

# 96
Тук съм и аз ,чакам новината  Hug

# 97
Даааа, всички чакаме....

# 98
  • На топло...
Добро утро  Hug!

И ние не можахме вчера да отворим бг-мамма, даже нови експлоръри инсталирах и пак не щя  #Cussing out!

Шопи, ха дано днеска имат пауза между кафенцата и вземат да изкарат бебчо  Praynig!

За тая мацка не знам защо се ядосвате толкова, така си е решила жената, информирала се е, направили са го. При нас тук също е практика, начин на мислене е (е, акушерки също викат, но в България това не е уредено). Аз не мога да се ядосвам на някой дето яде разни гадини примерно или вкисната, разложена, вмирисана риба само щото аз не ям и мисля, че може да ми коства живота, ама хората си ядат и ушите им плющят! Да са живи и здрави! Всеки си пати като му е писано - де от гъз, де от глава, пък има и да не си патят  Peace...

Денчо, нормално е, Юлето е писала, ма да не би и да си в ову, бе? Грабете се Joy!

Да видим днес ще ли да има бг-мамма или нема да има, вчера спря към обяд Thinking...

Hug

# 99
еее,без да спира и днес,че е много дразнещо точно в този момент

# 100
Шопито и аз чакам и стискам палци Hug

# 101
И от нас палци, Мимка! newsm10

# 102
За много години! Да са ни много здрави дечицата и ние да сме здрави! Щастие, радост, късмет и любов да ни спохождат през цялата година!

Ние бяхме в провинцията за десетина дни и не можех да влизам да чета. Сега се опитах, ама вие много сте писали и не мога да смогна!

Тази седмица мисля да водя Андреа на консултация и ваксина, като чета във форума за тая ваксина и почвам да се пРРРитеснявам.

Стискам палци и чакам и аз новината...

# 103
чудех се аз защо вчера беше едно такова постно във форума, а то народът не можел да влезе  Mr. Green

Хайде да видим сега дали в ТК са в настроение да направят едно секцио, за което не им е било платено. Стискам палци на шопчето  Hug Praynig

# 104
чудех се аз защо вчера беше едно такова постно във форума, а то народът не можел да влезе  Mr. Green
Да бе то и аз така  Laughing На мен и друг път ми се е случвало и си мислех че проблема е "в нашия телевизор"  Laughing
Ех Шопииииииии, защо хубавите работи винаги стават толкова бавно и трудно  Sad, миличката  Hug
За габровката-не коментирам, достатъчно се наслушах тея два дни само за нея  Rolling Eyes
За статията с ваксините-май става въпрос за Пентаксима-ако е така браво на ЗК че са се решили да влезнат в крак с времето, че не всеки можеше да си я позволи.
Хайде Мимка, ти си  Hug

Общи условия

Активация на акаунт