Роди се Велин юнака и направи НОЕМВРИйката Алекс кака!!!

• 22 746
  • 738
  •   1
Отговори
# 75
  • София
Е, тия хора срам нямат. Да не би да се надяват, че ще й писне да чака и ще се навие да плати #2gunfire #2gunfire #2gunfire. Егати изнудвачите и чудото #Cussing out.

Мишле, а за кога й беше термина и приели ли са я поне в ТК?

# 76
Без думи #Cussing out

# 77
 #2gunfire Как може, срамота... Какво ще чакат, раждане да почне ли?

# 78
  • София
Преди малко се чух и с бременната хлебарка Mr. Green
Добре е, катереше някакви стълби, явно иска сама да го предизвика бебо да тръгне Mr. Green Joy
По всяка вероятност ще е за утре, ще й пуснат сутринта изследвания и ако всичко е ток- ще я клъцнат. Иначе термина й е за 14.01 така че има още време Mr. Green може и да си дочака термина, ако вземе да я харесат в ТК Joy

# 79
Е, важното е, че поне са я взели в болницата, да им е постоянно под око. Късмет и стискаме палци!!

# 80
  • София
Стискаме палци за утре  Hug Hug Hug Не ми се вярва да я харесат в ТК щот ако не я решат за утре Мимоза сигурно ще си прескочи  до вкъщи и ще я издирват - секциото започва а родилката липсва  Mr. Green.
А аз още не съм тръгнала, ама понеже Калина като я храня и по навик отварям уста с нея и той затова ми се смее от толкова стискане на палци да не почна да помагам  hahaha

# 81
# 82
Странна работа newsm78 Преди малко ми тръгнаха няколко капки кърма. Марчето не суче вече от 6 месеца. Май ще се ходи до чичо доктор newsm78

# 83
 santa2  madnoel Close-mas: People Santa Wine Glass ЗА МНОГО ГОДИНИ И ОТ НАС С ВЛАДИ!!! ОТ ЗДРАВЕ И ЛЮБОВ ДА НЕ СЕ ОТЪРВЕТЕ И ВСЕ ЗАСМЕНИ И ЩАСТЛИВИ, С МНОГО КЪСМЕТ ВСЕ НАПРЕД!!!  Embarassed Embarassed Embarassed май ме позабравихте, ама то като не пиша често, така ми се пада!!! Не че нямам желание, ама едно гооооооооооолямо учене пада smile3529 smile3529 smile3529! Влади вече върви сам, пресича цялата стая и се кефи!Е, вярно че тупва честичко, ама как само ме просълзява от щастие и любов!Така ми е криво, че покрай ученето пропускам тези единствени и неповторими моменти, но такъв е живота!А как покрай Шопкинята се размечтах и аз ..... preggo  ylinfant smile3531! И от нас едни големи стиснати палци!!! fingerscrossed Flowers Four Leaf Clover fingerscrossed

# 84
Значи Шопито може да по диша още малко и утре може да екшъна,милата сигурно вече й се иска да си види бебока и най-вече да си е у дома,ноооо ще зачака,а с нея и ниееееееееееее-голямата тайфа. Шопче поспи душко да си починеш,че за утре се не знае.Сладки сънища на всички  Hug така изглеждаха нашите буболечета преди година,еххх значи като идват такива моменти и си мисля как бързо върви времето...

# 85
  • Бургас
Шопски я какво си се отпуснала! Какви са тези глезотии - болници и се приискали! Я бегай у дома да раждаш неасистирано (като момата в Габрово), че тука всички тебе чакаме! Ако нямаш огромен уличен пес за домашен любимец - грабвай овчарката на някой съсед и като се роди Велин да си се гушкате тримцата! От нас да мине може да му сложиш ваксинките... , ама да не вземеш да режеш пъпната връв - в тавичка със сол и с бебо поне три дни, ако много се назори работата хвани таткото и някоя позната шивачка  - все едно бързо секцио трябва да могат да спретнат ама ха... , че с какво си по-долна от габровката, та трябва да ходиш по болници в тоя студ...! Wink Да не се обидиш миличка, опитвам се да те развеселя, щото знам какво ми беше вечерта преди секциото в болницата Hug! Няма да се притесняваш утре ще гушкаш Велин и всичко ще е ОК! Heart Eyes fingerscrossed Flowers Four Leaf Clover fingerscrossed Flowers Four Leaf Clover fingerscrossed  remybussi

# 86
 wait  stork-boyfingerscrossed Flowers Four Leaf Clover

Днес цял ден не ми се зареждаше бг мама  #Cussing out hit

Денчо, в кърмаческия четох че може и години след като е приключило кърменето да има капки и било нормално  #Crazy

# 87
Шопи  Praynig Hug.Ние пак сме с Т  Cry,Снощи 38,5 сутринта в 4 часа вдигна 38.Ужас.През две седмици сме болни.После ще ходим на лекар.Странно и аз цял ден не мога да отворя форума,тъи като сме с 2 интернета успях да влезна от безжичния  на Глобул,от другия не става,защо ли така  newsm78..отивам да пийна кафенце ,черпяя и вас по едно.Шопи успех и дано днес се появи бебо   bouquet

# 88
  • Бургас
Ха Добро Утро отново :mrgreen:

Цитат
wait  stork-boyfingerscrossed Flowers Four Leaf Clover

Днес цял ден не ми се зареждаше бг мама  #Cussing out hit

И на мен и на мен #Cussing out

Е ама тия доФтори ще го уморят от притеснения нащо Шопче Crossing Arms, като знам какво притеснение е като знаеш какво те чака(операция) и тия решили за утре или кой знай за кой ден да я отложат #2gunfire

DeeDee76 и аз много се чудих на тази чуждестранна мацка пък и на мъжа и, те в ред ли са да израждат бебе сами без акушерка в къщи. Като видях в какви условия живеят и се моля Praynig бечето да оцелее.

Шопи продължаваме със  fingerscrossed Flowers Four Leaf Clover fingerscrossed[/b]

vaninha дано не е нещо сериозно ми да е от зъбки тази Т

# 89
И аз вчера не можех да вляза в бгмама  Crossing Arms

Баси и лекарите  #2gunfire , добре поне, че са я приели в болницата  ooooh!

Шопи Продължаваме със стиснатите палци всичко да мине добре и скоро да гушкаш малкия юнак
  fingerscrossed Flowers Four Leaf Clover fingerscrossed

Общи условия

Активация на акаунт