. Егати изнудвачите и чудото
.Мишле, а за кога й беше термина и приели ли са я поне в ТК?

Не ми се вярва да я харесат в ТК щот ако не я решат за утре Мимоза сигурно ще си прескочи до вкъщи и ще я издирват - секциото започва а родилката липсва 
-mas:
ЗА МНОГО ГОДИНИ И ОТ НАС С ВЛАДИ!!! ОТ ЗДРАВЕ И ЛЮБОВ ДА НЕ СЕ ОТЪРВЕТЕ И ВСЕ ЗАСМЕНИ И ЩАСТЛИВИ, С МНОГО КЪСМЕТ ВСЕ НАПРЕД!!!
! Влади вече върви сам, пресича цялата стая и се кефи!Е, вярно че тупва честичко, ама как само ме просълзява от щастие и любов!Така ми е криво, че покрай ученето пропускам тези единствени и неповторими моменти, но такъв е живота!А как покрай Шопкинята се размечтах и аз .....
! И от нас едни големи стиснати палци!!!
Шопче поспи душко да си починеш,че за утре се не знае.Сладки сънища на всички
така изглеждаха нашите буболечета преди година,еххх значи като идват такива моменти и си мисля как бързо върви времето...
Да не се обидиш миличка, опитвам се да те развеселя, щото знам какво ми беше вечерта преди секциото в болницата
! Няма да се притесняваш утре ще гушкаш Велин и всичко ще е ОК!
.Ние пак сме с Т
,Снощи 38,5 сутринта в 4 часа вдигна 38.Ужас.През две седмици сме болни.После ще ходим на лекар.Странно и аз цял ден не мога да отворя форума,тъи като сме с 2 интернета успях да влезна от безжичния на Глобул,от другия не става,защо ли така
..отивам да пийна кафенце ,черпяя и вас по едно.Шопи успех и дано днес се появи бебо

, като знам какво притеснение е като знаеш какво те чака(операция) и тия решили за утре или кой знай за кой ден да я отложат 
бечето да оцелее.
[/b]Препоръчани теми