Да пазаруваме от UK - Начини, доставки, отзиви!-тема 24

• 47 711
  • 752
  •   1
Отговори
# 150
Честита Нова година-здраве ,късмет и хубави покупки!  Grinning
Моята поръчка чрез Детство мое,дойде точно навреме преди Коледа,дори секунда преди да прикличат поръчах от Аргос пластелините и куфарчето,които едно момиче показа.Много са хубави..Другите неща бяха Некст и Адамс и МиС.Също така от сайта им взех маратонки Умбро за сина ми супер са-35 лв.  Peace

# 151
# 152
Днес имам писмо от Алезар, че буса тръгва довечера, така се надяват поне, доста ги е затрупал снежеца...

От коя дата ти е поръчката.Моята е от 29.12. от новата колекция са ми нещата и все още нямам писмо,че ми е комплектована поръчката. Sad

# 153
  • Отвъд алеята зад шкафа
Днес имам писмо от Алезар, че буса тръгва довечера, така се надяват поне, доста ги е затрупал снежеца...

От коя дата ти е поръчката.Моята е от 29.12. от новата колекция са ми нещата и все още нямам писмо,че ми е комплектована поръчката. Sad

И моята поръчка е от тази дата, но не се надявам да тръгне скоро, поръчала съм от 3 различни сайта, по-голямата част е от новата колекция на Некст, за която някой беше казал, че може и 7 дни да отнеме само доставката до адреса в Англия. Отгоре на всичкото Англия е затрупана от сняг, а вече 2 години подред английските пощи спират да работят, когато снегът затрупа всичко и доставките се забавят.

# 154
  • В мечтите
Момичета, House of fraiser и Cheapsmell приемат ли бг карти  newsm78
аз пак да пробвам ...дали евентуално някой знае  Peace

В Cheapsmells съм плащала само чрез PayPal, с БГ карта не става или поне аз не успях.
благодаря veka

# 155
Здравейте момичета Simple Smile),
Най-накрая се реших и аз да споделя моя опит с вас Simple Smile
Аз пазарувам от http://www.sportsdirect.com/. Стоките са предимно спортни, но са добри и досега не съм имала никакви проблеми с доставките. Използват DHL и ти носят доставката до вратата. Много е удобно:)) По-изгодно е да се правят по-големи поръчки, защото независимо от това колко тежи пратката, цената за доставка е една и съща - £29.95 .

# 156
Здравейте момичета Simple Smile),
Най-накрая се реших и аз да споделя моя опит с вас Simple Smile
Аз пазарувам от http://www.sportsdirect.com/. Стоките са предимно спортни, но са добри и досега не съм имала никакви проблеми с доставките. Използват DHL и ти носят доставката до вратата. Много е удобно:)) По-изгодно е да се правят по-големи поръчки, защото независимо от това колко тежи пратката, цената за доставка е една и съща - £29.95 .

как са размерите.Нося S , кой номер трябва да си поръчам.А мъжът ми носи L.

# 157
момичета има си темичка за СпортДирект - пишете и питайте в нея   http://www.bg-mamma.com/index.php?topic=458174.new#new

# 158
И аз днес пуснах паричките. Чакам си поръчката, но другата седмица ще е при мен. Всичко е от Некст - новата колекция.   newsm44

Благодаря на Гери, много е добричка   bouquet

# 159
копирам си мнението от темата за Амазон и тук

а също да кажа, че Веско от Габко сподели, че от снощи са подновили посредничеството, а тези дни ще сложат и новия адрес в Англия в сайта си Peace

аз най-накрая си получих така чаканата поръчка от Амазон - сутринта Веселин от Габко ми я донесе

2 чифта ботушки на Ему Австралия, само че ги взех на по-ниска цена
цък

много ми харесват, отвътре са с мериносова вълна, стелката е от естествена кожа и най-важното е че съвсем си отговарят на номера и са като пантофки на крака Simple Smile размерите са 6 и 7, отговарят на № 39 и 40, нямат цип но свободно влизат по крака и стават и за широк глезен...

Сега обаче ще трябва да търся с какво да ги поддържам, тъй като не съм имала ботуши от подобна материя... в Амазон видях доста разновидности на Shoe Care Kit, така че ако някой е ползвал - моля да ми препоръча
http://www.amazon.co.uk/s/ref=nb_ss?url=search-alias%3Daps&f … t&x=0&y=0

а също така и този модел на Скечърс за мъжа ми -и те също са страхотни, много тъмно кафяви, естествена кожа и според него на първо четене удобни Mr. Green размера 10, отговаря на № 44
цък

ето и реални снимки
цък

# 160

2 чифта ботушки на Ему Австралия, само че ги взех на по-ниска цена
цък

много ми харесват, отвътре са с мериносова вълна, стелката е от естествена кожа и най-важното е че съвсем си отговарят на номера и са като пантофки на крака Simple Smile размерите са 6 и 7, отговарят на № 39 и 40, нямат цип но свободно влизат по крака и стават и за широк глезен...

ето и реални снимки
цък

а нас , защо не ни каза когато поръчваше  Naughty, сега какво направихме спестихме по 40 лири  Mr. Green
Много са хубави  bouquet

# 161
Момичета, House of fraiser и Cheapsmell приемат ли бг карти  newsm78
аз пак да пробвам ...дали евентуално някой знае  Peace

в cheapsmells плащам с бг Visa Electron  Peace

# 162
Да сте виждали бебе Аморе някъде в UK магазин  Simple Smile

# 163
За Варна коя посредническа фирма ползвате,коя е най-изгодна?

# 164
Алезар  newsm10

Общи условия

Активация на акаунт