В момента чета......

• 46 546
  • 733
  •   1
Отговори
# 45
  • Ямбол
Джефри Арчър - Затворник по рождение
Сподели как е?

# 46
  • София
Аз подхванах и тази:
Противно на моите навици да не чета две книги едновременно, но се зачетох в тази на компютъра, а иначе си чета и другата на хартия: "Гордост и предразсъдъци".
Четох я преди 2 години някъде и помня,че останах потресена.

# 47
Джефри Арчър - "Шах и Мат" - страхотни разказчета.
Преди това на един дъх минах "Пътеки на славата".
Преди това други две негови книжлета.
Абе май сън се абонирала за него напоследък. Страхотен е просто.

# 48
Дж. Голзуърди - "Сага за Форсайтови"

# 49
Джефри Арчър - Затворник по рождение
Сподели как е?

На мен ми харесва, увлекатлна е и лесно се чете. Прилича много на "Граф Монти Кристо", но в съвременен вариант.

# 50
Започнах "Разкази под екстази" на Бегбеде. Но предвид размера, ще продължа с Одри Нифнегър и " Пътешественикът.."

# 51
На колежката детето ми връчи новата вампирска книга, която е прочело - "Мъртви преди мрак" на Шарлейн Харис. Не се оплаквам, да си кажа честно. Така съм в час с това, което харесват тийнейджърите, а и малката ми поддържа самочувствието - явно съм леличка, която харесва  Wink , защото тази книга не съм й я искала, сама ми я даде -  Laughing , за да имала с кой да я обсъжда. Началото ми харесва и ме заинтригува, но аз явно харесвам такива книги. Ще видим нататък ...

# 52
  • София
"Български хроники" - 4 част на Стефан Цанев. Част от нещата помня, други са от не толкова далечното минало, затова на моменти много ме хваща яд...

# 53
  • София
Зачетох "Краят на вечността" на Айзък Азимов, все още не мога да кажа нищо, но започва интересно.

# 54
"Снаха"-Георги Караславов

# 55
Нещо банално,ама няма как и малко комерс: "Изгубеният символ" на Дан Браун. Ако не бях чела предишните 4 романа на Браун,щеше да ми хареса   Mr. Green

# 56
Ще се запознавам с Куелю.Досега не съм чела нищо негово-разчитам само на библиотеката,а там нови книги незнаят какво е. Confused Та книгата е "11 минути".

# 57
Ще се запознавам с Куелю.Досега не съм чела нищо негово-разчитам само на библиотеката,а там нови книги незнаят какво е. Confused Та книгата е "11 минути".

Първият ми досег с него беше именно с тази книга.Обожавам я Party

# 58

Първият ми досег с него беше именно с тази книга.Обожавам я Party
Като чуя че е любим на манекенките и  Confused ми се струва че ще е повърхностен.

# 59
  • някъде
Вечната Амбьр

Общи условия

Активация на акаунт