В момента чета......

• 46 591
  • 733
  •   1
Отговори
# 600
  • Варна
"Изгревът" от трилогията "Синият аметист" на Петър Константинов

# 601
В момента чета първа част от трилогията Милениум: "Мъжете, които мразеха жените" .Много добра! Напънах се снощи да я изчета на един дъх, ама е 460 страници. Взех я след положителни коментари във форума. Още утре ще търся втората част, че съм запленена от романа. 

# 602
Клео, как се казва втората част. Може и да е писано някъде напред, но да не търся...

# 603
Клео, как се казва втората част. Може и да е писано някъде напред, но да не търся...
Момичето, което играеше с огъня.

# 604
Ананас, поразрових се из нета, за да си отбележа книгите за четене и видях, че третата част е "Кралицата от двореца на въздушните течения", но доколкото разбрах, не е издадена още на нашия пазар. 

# 605
...ах тези "Бонбонени обувки" съвсем като детска книга ми звучат. Имам още малко до края, но за жалост вече съм на път за кой ли път да си припомня, че продълженията рядко си струват вниманието.

# 606
  • Mostly in my mind
...ах тези "Бонбонени обувки" съвсем като детска книга ми звучат.

по-добре като детска книга. мен са ме питали "това чиклит ли е?"  Laughing

# 607
  • Sofia
Аз съм в `Преследване на дива овца`

# 608
# 609
  • Sofia
От днес започвам "Синът на Ной" от Ерик -  Еманюел Шмит

# 610
  • Ямбол
Завърших "Тайният живот на пчелите" на Сю Монк Кид - много ми хареса  Peace
Довечера започвам на същата авторка "Престолът на русалката". Искрено се надявам да е хубава...

# 611
Довечера започвам на същата авторка "Престолът на русалката". Искрено се надявам да е хубава...

На мен лично "Престолът на русалката" ми хареса повече от "Тайния живот на пчелите"  Laughing

# 612
  • Ямбол

На мен лично "Престолът на русалката" ми хареса повече от "Тайния живот на пчелите"  Laughing
Мерси, очакванията ми са големи вече  Hug

# 613
Аз прочетох "Сянката на вятъра" и сега ми се иска да я почна пак отначало  Blush .

# 614
...ах тези "Бонбонени обувки" съвсем като детска книга ми звучат.

по-добре като детска книга. мен са ме питали "това чиклит ли е?"  Laughing
Ами и те не са далеч от истината  Laughing

Общи условия

Активация на акаунт