В момента чета......

• 46 588
  • 733
  •   1
Отговори
# 390
  • sofia
- приятно съм изненадана .

# 391
Хиляда сияйни слънца чета, и уж знам какво чета, не е нещо ново за мен, и пак ми е едно тъжно и потискащо.

# 392
  • София
Аз си изревах очите на тази книга. Накрая едвам виждах редовете от рев. Чак се ядосах на себе си, че не мога да чета от сълзи  Cry

# 393
  • Sofia
Аз си изревах очите на тази книга. Накрая едвам виждах редовете от рев. Чак се ядосах на себе си, че не мога да чета от сълзи  Cry
Аз бях така на `Отива една жена при лекаря`  newsm45

Сега чета `Сърцебиене` на Илдико фон Кюрти и нямам проблеми с нервите За сърцето - ще видим, нека напредна! hahaha

# 394
Искам да споделя, че съм много очарована от Пол Остър и "Книга на илюзиите". Направо се учудвам как съм могла да го пропусна до сега.

# 395
"Сушито..." го изядох с кориците.  Mr. Green Ред е на Оруел и "Фермата на животните".

# 396
Препрочитам "Вечната Амбър"

# 397
  • sofia
Ooo, Пол Остър е велик! И аз го отких с "Книга на илюзиите" Simple Smile Добрата новина е, че и другите му книги са страхотни, и все още се намират на книжния пазар. За жена му също твърди мълвата, че пише добре, но аз не съм стигнала до нея.

# 398
"Египет преди фараоните" - фактология като цяло, но има доста интересни моменти.
"Гордост и предразсъдъци" - чета я за 1000 път сигурно, но тази книга ме пренася в света на героите. Обожавам я.

# 399
  • Ямбол
Започнах "Изгубеният символ", Дан Браун.
Нещо ме дразни това масонство, което се споменава на всеки втори ред, но да видим, може и да ме грабне, че до тук/50стр./ не ми се вижда кой знае какво.

# 400
В момента чета"Лолита" на Набоков.Вече доста време я влача и трудно ми върви нещо ConfusedНяма пряка реч и едни безкрайни описания....

# 401
Нещо ме дразни това масонство, което се споменава на всеки втори ред, но да видим, може и да ме грабне, че до тук/50стр./ не ми се вижда кой знае какво.

Като я прочетеш,сподели пак,моля Hug

# 402
В момента чета"Лолита" на Набоков.Вече доста време я влача и трудно ми върви нещо ConfusedНяма пряка реч и едни безкрайни описания....

глупава е,но аз я четох 'щот не може да не съм я чела. Crazy

# 403
  • Ямбол

Като я прочетеш,сподели пак,моля Hug
Непременно. Дано не забравя само, в коя тема да дам отзвук.

# 404
В тази,няма значение и на лични ми пиши,ако искаш Peace

Общи условия

Активация на акаунт