В момента чета......

• 46 594
  • 733
  •   1
Отговори
# 510
  • София
Сидни Шелдън e на път да се превърне и в мой любимец,но все още не смея да казвам големи думи,защото познавам малка част от творчеството му-"Ако утрото настъпи","Диамантената династия","Голо лице","Гневът на ангелите".Всички ми харесаха много,но най-впечатлена бях от "Диамантената династия".
Ще видим сега с какво впечатление ще остана от  "Вятърните мелници на боговете"  Grinning

Последна редакция: нд, 28 фев 2010, 21:31 от Боpислава

# 511
Борислава, Сидни Шелдън ми е един от любимците.Имам почти всички негови книги и са страхотни.Фаворит лично на мен ми е Ако утрото настъпи.А Голо лице го прочетох буквално за един ден.Сега търся тези ,които ми остават за да допълня колекцията си.

# 512
  • В полите на Пирин планина
И аз харесвам Сидни Шелдън  Peace

В момента обаче чета "Омайване" на Лоис Макмастър Бюджолд.

# 513
  • София
Вив,"Ана Каренина"ми е от най- най- любимите Hug

И на мен много ми допада, обожавам този тип истории. Вече почти прочетох първата част. Страхотна е направо.

За "Червено и черно" на Стендал гледам, че има разнобой ... ами сега  Thinking  newsm78
Дайте някой жокер, за какво става въпрос, стил?

# 514
Според мен, щом харесваш "Ана Каренина", ще харесаш и "Червено и черно". Защо не я започнеш, а ако не ти допада, просто няма да я дочетеш Simple Smile

# 515
  • София
Нямам я, чудя се дали да си я купя, затова. Но щом е в този стил, значи ще я взема, трябваше ми някаква информация.
Благодаря ти   bouquet

# 516
"Страшният съд" - Джеймс Ролинс, а преди това "Изгубеният символ" на Дан Браун. Не погледнах дали има отзиви за тези заглавия досега, но определено си заслужават. "Изгубеният символ" , мисля си, надминава "Шестото Клеймо" и "Шифарът на Леонардо". Макар че екшанът е малко в повече, но пък иначе няма да е толкова комерсиално. В Ролинс също ми допада предоставянето  на много и качествено проверена информация по най-различни направления, докато действието напрово ти спира дъха.

# 517
Има, има отзиви за "Изгубеният символ" и то не добри. Аз нищо не мога кажа, защото чака в купа книги за четене -  smile3529

# 518
"Хиляда сияйни слънца" на Халед Хосейни...най-накрая Rolling Eyes

# 519
И аз преди три дни прочетох "Хиляда сияйни слънца" - така ме разтърси.... просто нямам думи.
Сега минавам на "Ловецът на хвърчила".
Много ми помагате в избора и  ще продължавам да ви следя.
Хубав ден.

# 520
  • В къщурката на хълма на феите
тази седмица и аз се обърщам към класиката с Джейн Еър Simple Smile

# 521
И аз преди три дни прочетох "Хиляда сияйни слънца" - така ме разтърси.... просто нямам думи.
Сега минавам на "Ловецът на хвърчила".
Много ми помагате в избора и  ще продължавам да ви следя.
Хубав ден.
Точно тези 2 книжки ме интересуват -от книжарниците ли ги купувате или могат и в библиотека да се намерят(дано не ми е смешен въпросът  Rolling Eyes) ?
Вече 10-ина заглавия съм отбелязала от тази тема и ако трябва да купувам всичко  ooooh! ,100лв. няма да стигнат  #Crazy

# 522
clover_d , аз например ги взех от библиотеката, ноо в София. Много нови книги има Столичната библиотека.

# 523
clover_d , аз например ги взех от библиотеката, ноо в София. Много нови книги има Столичната библиотека.

Да, но в повечето случаи служителките ги заделят за "наши хора" - на няколко пъти попадам на такъв феномен  Thinking

# 524
Вече държа в ръцете си "Избрана" от поредицата "Училище за вампири" на П.С. Каст и Кристин Каст.

Общи условия

Активация на акаунт