Идва Новата Година, силно рита МАРТенска дружина (29)

• 17 675
  • 740
  •   1
Отговори
# 645
veni,ceci,sikam palci Praynig
ivka,bebocite sa super, da ne 4ue diavola,sega opitvam da organziram videozon.poseldno v 30g.s. buaha 1880gr. i 1920gr.
moite no6nici sa ot mothercare,namaleni.imam 4-  1 s dalag rakav  s kop4eta otpred s me4eto na disney i 3 s prezramki deto se otkop4avat.

# 646
  • Враца
Мамо Ив те са ме почнали тези киселинки от 5 месец още и досега нищо не помага,обаче от 3 дни са денонщни буквално без да спират.Аз си правя гъргара вече с мен и бебка,че ще се роди като МАТА КОСМАТА Mr. Green Mr. Green Mr. Green Mr. Green
Ето ви нещо да се посмеем,че по едно време в темата летяха само едни такива намеци
http://maniata.net/Vitzove-i-aforizmi/Baba-Netka-i-baba-Chatka.html-това го взех от нашата врачанска тема.Хайде приятно четене и си ни представете след около 30 годинки hahaha Joy hahaha

# 647
привет  Hug влизам за малко-довечера ще чета сега Евче Hug Hug Hug и за тримата анохи е за вас едни големи Hug Hug и стиснати палчета зда всички които имат нужда - сега ще почета мако че имам 10 минути и чао до довечера

# 648
feniks10,leka rabota.pozdravi na blagoevgrad. Hug

# 649
  • ГО
За козметиката, мисля да ползвам Нивея. С баткото ползвах такава и сега и сега го къпем с шампоана на Нивея и съм доволна.

Мамчета,аз като гледам всички колички като се врътнат дръжките (да виждам бебо) ,предните гуми не се въртят newsm78
Заради това си купих количка с обръщащ се кош, а не дръжките. Предната ми се въртеше дръжката, вярно по-лесно и по-бързо става, ама количката е неуправляема след това. Направо ми беше кошмар.

Нашата бебка снощи като я гледахме на видеозона се видя, че е с коса. Киселини понякога за кратко имам, та надали има връзка с това.

# 650
Мамчета,аз като гледам всички колички като се врътнат дръжките (да виждам бебо) ,предните гуми не се въртят newsm78
Заради това си купих количка с обръщащ се кош, а не дръжките. Предната ми се въртеше дръжката, вярно по-лесно и по-бързо става, ама количката е неуправляема след това. Направо ми беше кошмар.
Еее,мерси за съвета,поне разбрах,че искам да съм от страната да виждам бебо.Ами предложение за такива колички newsm78

# 651

Затова е по-добре да се купуват колички, на които им се върти коша, а не дръжката...

А тя Кама4е вече ти е отговорила...

# 652
veni,neznam za6to se ma4i6 s tezi kiselini.te horata sa izmislili lekarstva bezvredni za bremenni.az ne se ma4a, 4e pr men po4naha ot 4 mesec,zaradi golemia mi korem. vzimam sirop-3 pati na den sled hrana.
kak ste s kg?
az sam +23kg

# 653
tink,zdrasti,radvam se,4e si tuk.ma6inata se kazva ctg.ima edni metalni kragove,koitose slagat na korema s ultrasound gel, i te vrazvat s edni lastici, taka se pravi diagrama na bebetata.ima i edno deto i nego zakrepiat i to ot4ita kontrakcite.slava na bogu dosega sam niamala i moje bi tova me spasiava.ako imah dosega da sam gi iztarsila Simple Smile

Евче няма да ги изтърсваш, мила. Стискай кълките както някой беше казал преди време и това е!  Hug Hug Hug

# 654
stiskam gi zdravo, gorkia mi maj Joy Joy Joy

# 655
4elsy  Hug Hug Hug
И аз нищо не съм пазарувала,живот и здраве февруари...а количката и аз като родя ще я мисля сега само съм си набелязала.
Палчета за всички,аз утре съм на доки,чудя се дали да я карам да види шийката и разкритието,всъщност,ако шийката е ок може ли да има разкритие newsm78
Само да не бяха тези стягания на матката ...уж са нормални ама нали съм паника от както съм бременна..

# 656
Мамчета ако кръвната ми захар е наред може ли да имам диабет?на мен от няколко дни са ми подути леко пръстите на ръцете и както писах ме болят...

# 657
  • ГО
За количките още нещо да кажа. Всички консултанти навсякъде по магазините ще ви убеждават, че след 6-месечна възраст на бебето нямало нужда да гледа към майката.
Като майка ще кажа, че всичко зависи от бебето и от желанието на майката.
Мога да кажа няколко модела с обръщащ се кош, но не знам дали е разумно. Цената значително по-висока.

# 658
  • ГО
Мамчета ако кръвната ми захар е наред може ли да имам диабет?на мен от няколко дни са ми подути леко пръстите на ръцете и както писах ме болят...
Мисля, че е по-разумно да си пуснеш една урина. Задържането на вода в огранизма (отоците на пръстите и краката) може по урината да се следи, т.е. следи се албумина.

# 659
vassi, hi4 ne ia pitai,ot mnogo pitane se dokarah dotuk.
6iikata mi e 1 sm i o6te ne sam rodila.be6e mi 3sm.po4ivai,pii magnezii.stiagaiata sa ok, no ne i kogato sa bolezneni.razbberi,4e ako bebeto e re6ilo da izliza niama spirane.badi pozitivna.bebeto i da e rodi 6te e ok.ot vatre na 6iikata moje da ima otvariane,no otvan da si e zatvorena.tova obiknoveno e pri rajdali jeni,ili nakraia na bremennostta ili s bliznaci kakto e pri men.ne go misli,vsi4ko 6te e nared Hug

Общи условия

Активация на акаунт