Ирак - усмивка и сълза ! Втора мисия за просвещение, разсмиване и угощение !

• 29 410
  • 750
  •   1
Отговори
# 660
Като е толкова красив позналите ще си искате награда от него ! Той сега седи и учи, че са им сменили датата на изпита и вместо в петък ще е утре. Всъщност каза, че само има да преговори малко, така че не е притеснен, ама все пак не разбрах как така им сменят датите и как разчитат, че ще стигне новината до всички студенти.  newsm78 странна работа.

Аз пък съм нощна и по случайност напипах компютър с интернет и в почивките мога да пиша. Дано да има почивки.

# 661

Аз пък съм нощна и по случайност напипах компютър с интернет и в почивките мога да пиша. Дано да има почивки.

Дано да няма болни дечица, хем и ти по-малко работа да имаш Praynig

Пък на Ясин утре ще му стискаме дружно палци, макар че и без тях съм сигурна, че ще се справи Peace

# 662
  • София
Е привет. Ако някой не е отворил линка, за да разбере  кой е Ясин - та младежът с карираната риза е.
...
той си каза да търсите мишока в снимката. ...

Ми виж сега ние пък ако знаехме, че мишоците в Ирак били карирани, щяхме веднага да познаем. Ама нашенските са си едни такива едноцветни нали. Пък и извинявайте ама пък в нито едно от момчетата не видях нищо, което да ми заприлича на мишок.

# 663
  • Varna
За Яската, за изпита
ХАДИЛЧЕ- Hug
хем Малчото е УбаФ, хем е чаровен а това е убийствена комбинация smile3521Още повече, че и е и умен.  Става вече и взривоопасен. Така, че няма да им е лека работата на мацките да го спечелят. Такова чудо, лесно се не печели. smile3521
На тебе, много леко дежурство Hug
ХАДЖИТО- е прав. Всичките момчета много, много хубави млади хора!!!Гордост за мамите!

# 664
  • София
А Астарта, ако има награда, тя си е моя... Mr. Green Аз познах първа.. Crossing ArmsМайтап!  bouquet
Хадил, аз нямах предвид познаване на ориенталското по тена, а именно обратното.. Wink Дъщерите ми примерно са бели, много светли като кожа, едната е даже светло  руса, но въпреки това ориенталските черти се набиват - големи очи, много дълги мигли...И наблюденията ми върху болшинството дечица с подобен произход са такива, но знам ли, може и да греша.. newsm78
Предай на Ясин пожеланията ми за отлично представяне на изпита!И утре чакаме почерпката му! Grinning

# 665
А Астарта, ако има награда, тя си е моя... Mr. Green Аз познах първа.. Crossing ArmsМайтап!  bouquet

Аз предлагам наградата да е някой от сладкишите на лелчето, пък ние с теб ще си го поделим Grinning

големи очи, много дълги мигли...

Това е и единствената арабска черта, която откривам в моите малчовци ... засега.

# 666
  • София
Докато Ясин се готви и утре си вземе успешно изпита (в което съм уверен, пък и му го пожелавам), а Хадил е дежурна да взема и аз да ви поставя една загадка.

Моля открийте двете разлики в тези две снимки:

За онези, които не са я виждали до сега става дума за моята внучка.
И понеже съм си добричъъъък па скромничъъъък па ... бе и т.н. давам веднага жокери:

1. Снимките са правени по различно време и има възрастова разлика.
2. Снимките са правени с различен фотоапарат.

# 667
ЕЕЕЕ Яска ама ти си най-юбавия от ввсичките на снимката  Hug Жалко че не съм по-млада  Laughing Успех утре на изпита. Ще стискам палци

# 668
  • София
Абе Дядко Хаджи, да не би  случайно на едната снимка да е твоята щерка, а на другата - внучката.. newsm78 Ако е така - приликата е огромна!

# 669
  • Egypt
И аз така викам, щерката и внучката са   bouquet

# 670
И аз така викам, щерката и внучката са   bouquet
И аз и аз! Wink

# 671
Работа има, като ми гледате времето на поста и ви е ясно. Диването ще черпи утре и за изпита (ако е рекъл Господ) и за това, че сте го познали. А дали да не вземем да се видим някой път и да се почерпим наистина, а ?
Дядо хаджия, на снимките май са майка и щерка и са много сладки.

# 672
  • София
Познахте от първи път, но само наполовината. Защото това беше първата разлика. На лявата снимка е дъщеря ми, на дясната внучката. Втората разлика е във възрастта дъщеря ми тогава е била на 5 години, а на снимката в дясно внучката е на ... по малко от 3 години (е ... има няма без 3 месеца).

# 673
Дядо Хаджия много са хубави и майката и дъщерята Heart Eyes. Пък за възрастовата разлика, акселерация, какво да правиш Simple Smile. Алекс редовно го взимат за първокласник и като кажа, че е на 4 ме гледат странно Rolling Eyes.

Чухте ли новината? Обама е заявил, че до август американците се изтеглят от Ирак и оставят Ирак на иракчаните. Ето:

http://www.segabg.com/online/new/articlenew.asp?issueid=4899& … ws&id=0000128

Дано се оправят най-накрая нещата Praynig

А дали да не вземем да се видим някой път и да се почерпим наистина, а ?

Много ще се радвам наистина да се организираме за една среща. Дайте на първо време да сондираме мнения на кой кога му е удобно и да обсъдим място Simple Smile

# 674
Къде се изгубихте всички днес newsm78
Ум? Делте? Хаджи?...? Яска, сподели как мина изпита Simple Smile. Хадил, отпочина ли си след нощната?

Общи условия

Активация на акаунт