''Тина и половина''

• 14 766
  • 131
  •   1
Отговори
# 105
  • Ямбол
Юлка, честита награда и от мен!   bouquet
http://www.kragozor.com/

# 106
Честита награда!

Много здраве и творческо вдъхновение ти пожелавам! И да не забравиш детското в себе си Simple Smile

# 107
Току-що разбрах и аз чрез един друг канал за новата награда - включвам се само да честитя от сърце!   bouquet Много да те радва и окуражава!

# 108
  • Кацнала на едно дърво.
Благодаря! Hug

# 109
Честито Василиса!  bouquet

# 110
  • на третия етаж
Честита награда, Василиса!
С удоволствие купих, а с още по-голямо прочетох "Тина и половина" и "Графиня Батори".  Въпреки доволно многото ми години се открих в една от героините.
Жалко, че синът ми е вече на 18 и го вълнуват реалните Тини Wink, затова подарих книжките на една 12-годишна умница.
Вчера отново ми благодари за тях. Нали споделих, че е умница  Laughing
п.с. Книгите са с "добавена" стойност - автограф на Юлка!

# 111
страхотна книга!!! аз съм на 10 но я четох и ми бесхе  страсхно интересно сега  чета  на съштият автор казва се мария бакюри вземете и нея!!! Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes  bouquet  bouquet  bouquet  bouquet  bouquet  bouquet  bouquet  bouquet  bouquet  bouquet  bouquet  bouquet  bouquet  bouquet  bouquet  bouquet  bouquet  bouquet  bouquet  bouquet  bouquet  bouquet  bouquet  bouquet  bouquet  bouquet  bouquet  bouquet  bouquet  bouquet  bouquet  bouquet  bouquet  bouquet  bouquet

# 112
  • София
Василиса, само мога да съжалявам, че чаках до сега за да купя книгата  Hug
Днес Ивелина и половина прекрара в МОЛ-а 3 часа с Тина и половина  Laughing
Смях се с глас и плаках, за ужас на преминаващите хора  Joy
Благодаря ти и те поздравявам от все сърце  Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes

И аз искам автограф  Blush

# 113
  • София
Дам, купи си и "Графина Батори", за да не съжаляваш и за нея  Wink

Василиса, няма ли да има още книги от поредицата  Praynig Много, ама много ги харесвам!

# 114
  • Кацнала на едно дърво.
 Blush Благодаря ти, Дамаянти! Heart Eyes

Лекси, планирам още една книга, вероятно за 2012.  Hug
За тази година вече се отчетох преди месец.  Laughing

# 115
Наистина страхотни книги, Василиса. Аз ти бях почитателка още на форумния образ, преди да разбера, че си писателка. Купих Тина и Графинята на дъщеря си, макар че си мислех, че е още малка за тях, сега са любими и на двете ни  Heart Eyes

# 116
  • Кацнала на едно дърво.
Благодаря ти, Майче! Hug

# 117
Моите две книжки обикалят тийнейджърките в квартала, че даже и извън София гастролират. Laughing Това, докато пораснат личните ми кифли. Макар че като гледам голямата, май и е време да ги прочете.

# 118
  • Варна
  За тази година вече се отчетох преди месец.  Laughing
Praynig коя е?

# 119

Общи условия

Активация на акаунт