''Тина и половина''

• 14 764
  • 131
  •   1
Отговори
# 75
Към края на този месец излиза продължението на "Тина и половина". Нарича се "Графиня Батори".  Grinning

newsm44 newsm44 smile3501 smile3525

# 76
 newsm51  ще чакаме с нетърпение Графиня Батори

# 77
  • София
Е, страхотна новина! Батори ми беше страшно симпатична!
С удоволствие ще си я взема  Hug

# 78
  • София
Братовчедка ми е на 10 и си я купи, за да се бъзика с мене, тъй като аз се казвам Тина. hahaha hahaha Обаче взе, че й хареса. Сега само ме кара да я чета и аз, ама... Rolling Eyes

# 79
Василиса, защо не събереш и разказчетата за зодиите в книжка? Аз лично ги ползвам при работата си с деца. Интересни неща се получават.

# 80
Вчера я завърших, страхотна е! Чувството за хумор е точно като моето Simple Smile С нетърпение чакам продължението. Върна ме в тийнейджърските ми години (макар че съм нямала такива изцепки и проблеми).

# 81
  • София
Към края на този месец излиза продължението на "Тина и половина". Нарича се "Графиня Батори".  Grinning

newsm44 newsm44 smile3501 smile3525
Ей, супер! И аз много харесвам Тина Grinning

# 82
  • София
Здравейте!
Виждам, че темата е за "Тина и половина", но обсъждате и другите книжки.
Искам да благодаря на Василиса, защото заради нейната книжка "В долната земя", чух от синчето си думите "Мамо, страхотно е да четеш книги! Тази е най-хубавата, която съм чел!".

Искам и да разкажа нещо забавно, ако позволите  Hug.
Василиса, била си в тяхното училище преди месец, месец и половина за представяне на книгата. Децата получиха нещо като покани за тази среща, в които се казваше, че могат да се видят с авторката, да поговорят с нея, да вземат автограф. В уречения ден изпращам детето на у-ще и му казвам: "Да не забравиш автографа, Марти!", а той най-сериозно ме попита: "Мамо, къде да й се подпиша на писателката?"  Joy! Та така, Василиса, ако не бях се намесила, за една бройка щеше да се "уредиш" с автограф от световноизвестния третокласник Марти  Laughing  Hug!

Последна редакция: сб, 10 апр 2010, 11:19 от Вени***

# 83
  • Кацнала на едно дърво.
Василиса, защо не събереш и разказчетата за зодиите в книжка? Аз лично ги ползвам при работата си с деца. Интересни неща се получават.
Ами, не ми се ще да ги предлагам за издаване, че те са "ранни творби", опити някакви.  Blush

# 84
  • Кацнала на едно дърво.
Та така, Василиса, ако не бях се намесила, за една бройка щеше да се "уредиш" с автограф от световноизвестния третокласник Марти  Laughing  Hug!
Трябваше да ми даде, как.  Grinning
Много, много се радвам, че е харесал книгата.

П.П. Имаше едно момченце Марти на една среща в училище, което беше като от илюстрация на детска книга - ама един слънчев, слънчев клечо, с лунички! Голям сладур и един такъв, одухотворен младеж.  Grinning

# 85
  • София
Ами той и моичкия е кльощав и с лунички, ето го тук (да си похваля стоката  Mr. Green), но обикновено е доста срамежлив. От въпросната среща обаче, беше повече от очарован! Много малко са случаите, в които се отпуска повече и ми разказва впечатленията си.
Благодаря и на теб, Василса, и на инициаторите и организаторите на тази среща Hug. Книгите са нещо безценно!

# 86
  • Кацнала на едно дърво.
Той е, той е!  Laughing
Да го поздравиш от мен! Hug

# 87
  • Кацнала на едно дърво.
http://www.helikon.bg/books/11/150982_grafinia-batori.html

Книгата ще бъде в книжарниците на 19 април. Grinning

# 88
Василиса, успех на новата книга! Откога си я чакаме!

# 89
Поздравления за Юлка! Много нови творчески успехи!   bouquet
Дъщеря ми има една дузина книжки, които при липса на нови, пък и по принцип, обича да си препрочита. От известно време забелязах, че и "Тина и половина" вече е в този списък. Мисля, че поне три пъти ще да е четена  Laughing
Днес купих "Графиня Батори" (за която й бях казала вече, естествено). Мислех да й я дам през уикенда, че е доста натоварена в училище и уж да не се разсейва през седмицата. Обаче я видя... и не миряса, докато не се докопа до книгата  Crazy
- Моля те, мамоооо, знаеш от кога я чакаааам  Shocked
- Така или иначе, нямам какво да правя, докато си почивам, ще почна пак "Тина и половина", като не ми даваш другата.  Joy  Защо ме лишаваш?   Shocked
Брех!
Чете от един час и не си е подала носа от стаята  Laughing

Общи условия

Активация на акаунт