''Тина и половина''

• 14 766
  • 131
  •   1
Отговори
# 60
  • София
Прочетох я за няколко часа. Има много хубави послания.

# 61
  • Sofia
зарадва ме новината 4е ще има и филм по книгата.

# 62
  • гр.София
Днес попаднах на "Приказки за зодиите" - не е истина просто - за Козирогчето/като малкия ми син/ и за Везните /като баткото/ нещата бяха 1:1. Малкия и досега когато спи сам в детската, щори и пердета не се пускат - за да светела луната. Като беше малък кошмарите ги победихме като го заведох лично да си купи капан за сънища и какичката му разказа много истории за това как магически хваща кошмарите - цял ритуал, който дълги години се спазваше Grinning. А баткото от дете си пази всички емоционално скъпи и красиви за него подаръци в свое си магазинче. Продължавай все така да "вариш"  такива увлекателни "лекарства" за нас, минаващите човечета   bouquet

# 63
Цитат на: Василиса Умница link=topic=458643.msg13767237#msg13767237 :
През декември всъщност излязоха два мои романа за деца:
[url=http://i2.helikon.bg/443/643827z.jpg
И двата романа са много хубави! Особено "Кръстьо ..." - великолепна книга! Духовита, весела, иронична, прекрасно разказана, много ме зарадва.
Пожелавам на "Кръстьо ..." да си намери издател и извън България, защото заслужава много по-широка аудитория, и според мене има пълните шансове да я спечели.
На "Любими попътечо" пожелавам екранизация. Мисля, че ще стане разкошен фантастично-приключенски филм от тази книга. Толкова много картинност и динамика има в нея. Очаквам с радост предстоящите книги на Юлка, и се надявам пак да сваря да си ги купя навреме!

# 64
  • някъде ... тук ...
Днес донесоха поръчания "Кръстьо....". Третокласникът е залепнал за СД-то и слуша. Да видим дали ще го отприщи и да чете, обаче.

# 65
  • Варна
Имаме ли продължение  Rolling Eyes   bouquet

# 66
Вчера питах в "Пингвините" - нямаше.

# 67
  • Кацнала на едно дърво.
В момента рисуват корицата на продължението.  Grinning

# 68
А заглавието какво ще е?

# 69
  • Варна
В момента рисуват корицата на продължението.  Grinning
Нарисуваха ли го вече  Praynig

# 70
  • Варна
Сори за досадата, ама ... някакво инфо има ли  newsm03 newsm51

# 71
  • Кацнала на едно дърво.
Към края на този месец излиза продължението на "Тина и половина". Нарича се "Графиня Батори".  Grinning

# 72
  • Ямбол
Към края на този месец излиза продължението на "Тина и половина". Нарича се "Графиня Батори".  Grinning
Василиса, "Кръгозор" ли издава книгата?

# 73
  • Варна
newsm44 newsm44 newsm44 newsm51

# 74
  • Кацнала на едно дърво.
Да, разбира се, "Кръгозор".
Ще видя дали мога да пусна корицата, когато е готова.  Grinning

Общи условия

Активация на акаунт