Тренировки в домашни условия-7

• 54 319
  • 782
  •   1
Отговори
# 510
  • София
Присъединявам се към трениращите, зарибена съм  Peace

# 511
  • В сънния Люлин, прибулен...
Тутакси се записвам за дата 6-ти февруари с 46 минути стандартно кардио.
Нищо, ама от сърце  Laughing

# 512
  • София
Аз днес потропах народни танци 1 час и после 30 минути разходка из нощна София Simple Smile

# 513
19-ти час каланетила
 Hug

# 514
19-ти час каланетила
 Hug
А виждате ли ефекта, който Пинкли е описала след 19 часа упражнения, че аз точно за тази цел ги започнах ама съм все още на 4-ти час Simple Smile

# 515
Харесвам КАЛАНЕТИКАТА,

Извайва тялото,като стяга мускулите,но не си представям как се стапят мазнини.По скоро те ще си останат,а мускулите под тях ще се развиват.
Удобна е и за домашно приложение.
Наистина тонизира и вдъхновява за по-диетично хранене. Flutter

# 516
Действително се стяга, но трябва да се съчетае с режим на хранене.
Иначе в книгата се казва, че и след 7-час се вижда резултат.

# 517
  • В сънния Люлин, прибулен...
Позволете да ви се представя  Laughing
55 минути кардио, къде интервално, къде стандартно, к`вот-такова, колкото-толкова  Crossing Arms

# 518
Здравейте  Simple Smile отдавна не съм писала, не ми остава време.
Тази седмица всяка сутрин преди работа правех по 20 мин Инсанити, може да се каже че нищо не съм правила  Blush Днес 1 час каланетика. Утре не знам.

# 519
  • София
Аз пак минавам по тъча с 1 час народни танци и от утре ще се взимам в ръце с нещо по-сериозно  Peace
Коя е тази каланетика, която толкова спрягате, понеже има доста линкове?
Тази ли? http://dox.bg/files/dw?a=3249575b86

# 520
Здравейте  Simple Smile отдавна не съм писала, не ми остава време.
Тази седмица всяка сутрин преди работа правех по 20 мин Инсанити, може да се каже че нищо не съм правила  Blush Днес 1 час каланетика. Утре не знам.

То това сутрин преди работа е по-добре даже, така че не е нищо!!!! На мен точно сутрин ми е най-трудно да се занимавам с гимнастика Embarassed

# 521
  • Sofia
Днес една приятелка ми каза " Ау, дупето ти колко се е вдигнало нагоре"  Blush
Всичко правя, днес Синди 2, утре...може би  йога. Редувам ги за да не ми писнат и на фитнес ходя. Абе - всичко  Blush

# 522
Днес една приятелка ми каза " Ау, дупето ти колко се е вдигнало нагоре"  Blush
Всичко правя, днес Синди 2, утре...може би  йога. Редувам ги за да не ми писнат и на фитнес ходя. Абе - всичко  Blush
супер  Peace
и аз така обичам, но вече часовете са ми толкова много, че не ми остава време да ходя на тае бо примерно при колеги. а много ми се ходи  newsm78

хубаво е да се редуват  Peace

# 523
  • в моя свят
А виждате ли ефекта, който Пинкли е описала след 19 часа упражнения, че аз точно за тази цел ги започнах ама съм все още на 4-ти час Simple Smile
Аз видях ефекта,но за повече от 19 часа.Всъщност около 30.Още от първите часове се усеща промяна в издръжливоста и гъвкавоста на тялото,но специално за оформянето и извайването на тялото си трябват повечко часове.За мен,който иска красиво нежно изваяно тяло му трябва точно каланетика,за мен тя е типично женска програма.Повдигането на дупето,формата на корема и извайването на гърба за мен са най-големите предимства от резултатите на каланетиката.Със сигурност стопява и мазнини,но все пак няма как да очакваме да топи толкова,колкото кардиото.

# 524
Kalaka, шапка ти свалям за Инсанити сутрин преди работа  Peace

аз пък взех, че измъдрих да си поръчам велоергометър, утре се надявам да пристигне... и почвам... преди години имах един допотопен велоергометър, обаче к'ва работа вършеше... страаашен... за абитуриентсия бал краката ми бяха съвършени  Flutter 

Общи условия

Активация на акаунт