Тренировки в домашни условия-7

• 54 468
  • 782
  •   1
Отговори
# 60
исках да попитам нещо:  4 дни след първата ми домашна тренировка от години  Embarassed започвам да имам засилваща се мускулна треска... чудя се защо не се появи още в първия ден и трябва ли да правя някаква почивка или да си продължа с тренировките?  появата на мускулна треска значи ли, че не изпълнявам правилно упражненията?

# 61
Мускулната треска се дължи на натрупаната млечна киселина в мускулите. За да се разнесе киселината е необходимо движение, така че не спирай. След всяка тренировка взимай горещ душ, а после хладен.

Свалих Slim in 6, но няма звук, така ли е качено или да се опитам да го изтегля отново?

Последна редакция: вт, 05 яну 2010, 15:32 от corset

# 62
  • Sofia
Абе...много ми е било винаги неприятно да тренирам крака
защо? кои мускули по-точно? бедрените ли?
да, бедрените. Това какво означава?
Защо..защо защото се уморявам бързо

# 63
исках да попитам нещо:  4 дни след първата ми домашна тренировка от години  Embarassed започвам да имам засилваща се мускулна треска... чудя се защо не се появи още в първия ден и трябва ли да правя някаква почивка или да си продължа с тренировките?  появата на мускулна треска значи ли, че не изпълнявам правилно упражненията?

т
Мускулната треска е нормална след дълъг застой  Peace хубаво се разтягай преди и след тренировка.
При мускулната треска важи правилото "клин клин избива". т.е. за да ти мине по-бързо, трябва да продължиш с тренировките.
в началото на тренировката може малко повече да те болят мускулите, после постепенно отминава.
Но не се пресилвай: следвай все пак какво ти подсказва тялото, да не стане още по-лошо ако се пресилиш  Peace
пиша малко набързо, но дано си ме разбрала  Hug

# 64
corset, kalli, благодаря за отговорите   bouquet

# 65
  • София-Младост
Аз пък от няколко седмици получих изтръпване на дясната ръка и иглички по върха на пръстите и вчера неврологът каза временно никакъв спорт.  smile3518

# 66
Имам сериозен опит с алергиите. Най - ефективни са диетите и хомеопатично лечение.
Кафе може ли да се пие?

# 67
  • Sofia
Аз пък от няколко седмици получих изтръпване на дясната ръка и иглички по върха на пръстите и вчера неврологът каза временно никакъв спорт.  smile3518
А на мен пък ми вибрират мускулите докато съм на работа в покой така да се каже. ей така както си седя и потрепват - ту на ръцете, ту на краката  Rolling Eyes Много странно

# 68
Абе...много ми е било винаги неприятно да тренирам крака
защо? кои мускули по-точно? бедрените ли?
..много важно при тренировката е дишанета,ама много важно.....не го забравяте Peace

ray..мускулната след няколко дни е нормално..и при мен се случва Peace

# 69
Имам сериозен опит с алергиите. Най - ефективни са диетите и хомеопатично лечение.
Кафе може ли да се пие?
Принципно кафето е силен алерген, така че докато си на диетата го спри. Ако си с ниско кръвно, можеш да се тонизираш сутрин като редуваш горещи студени душове.
А какви храни ти забраниха и за колко време? Пиши на ЛС да не разводняваме темата.

# 70
При интензивните аеробни тренировки бедрените мускули се натоварват достатъчно, така че може да не правиш спец. упр. за тях, освен ако искаш напъди и клякания  Peace при тях се натоварват и вътрешна част и седалище, така че са доста добри

# 71
много бих искала да се снабдя с Pussycat dolls workout ... някой знае ли от къде

# 72
Днес направих първата част на Slim in 6. Хареса ми, приятно раздвижване на цялото тяло. Имам въпрос към тези, които тренират по тази програма. Каква е схемата й? Всеки ден се прави по една част ли?

# 73
  • В сънния Люлин, прибулен...
Момичета, утре ще черпя   chef
Eто какъв хубавец чакам да ми дойде у дома:

Не`ам нерви вече  #Cussing out

# 74

veihaivei..супер..ама с тва вело/спининг/се прави интервално..намери си добри програми Peace

Общи условия

Активация на акаунт