Тренировки в домашни условия-7

• 54 470
  • 782
  •   1
Отговори
# 75
  • В сънния Люлин, прибулен...
Как се предполага, че изглежда една програма за интервално?
Тоя спининг не е със степени, а постепенно, плавно увеличаване на натоварването

# 76
Как се предполага, че изглежда една програма за интервално?
Тоя спининг не е със степени, а постепенно, плавно увеличаване на натоварването
..ще ти кажа..само го вземи Peace

# 77
УТре между 10:30 и 11 ч преди обяд трябва да е тук

# 78
Днес 2 час каланетика.

# 79
  • Gone with the wind
Аз да допълня малко линковете с упражнения

http://www.exyu-fitness.com/forum/index.php?topic=2032.msg134288 - Тема във фитнес форум, съдържаща линкове към доволно количество филмчета. Надявам се да ви е от полза  Simple Smile

Иначе съм нова в упражненията, започнах от днес със Slim and sleek на Self, естествено издържах само 20 мин  Embarassed , но пак е по-добре от без хич.

# 80
Днес 2 час каланетика.

Хихи, и на мен ми е втори днес (:

# 81
Записвам се да следя темата  Peace

# 82
Днес бях 1 час "силна" - 40мин Turbo Sculpt  и 20 мин Turbo Workout. Ако не ме домързи, следобед ще направя едно кардио.

# 83
Аз да допълня малко линковете с упражнения

http://www.exyu-fitness.com/forum/index.php?topic=2032.msg134288 - Тема във фитнес форум, съдържаща линкове към доволно количество филмчета. Надявам се да ви е от полза  Simple Smile

Страшна си, мила, много ти благодаря!   bouquet  bouquet  bouquet  bouquet  bouquet

# 84
Слим анд слиик само за краката и коремните от упражненията на Трейси.

# 85
Поци, моля те, дай идея какъв уред да купим за домашно кардио, който най - вероятно ще се ползва повече от мъжа ми, понякога и от мен. Няма как и двамата да тичаме в парка, някой трябва да остава у дома да гледа детето, а и той обича да си поспива, не го виждам как ще стане рано да се бъхта по алеите.

# 86
..много важно при тренировката е дишанета,ама много важно.....не го забравяте Peace

исках да попитам именно за дишането... опитвам се да дишам през носа при тренировка, напълно безуспешно обаче... това правилно ли е или?

днес стигнах до 17 минути кардио тае бо  bowuu

# 87
Три пъти ура  newsm44
Дойде уредът, даже го и сглобих. Остава да му сложа батерийка ААА и съм опа за #Crazy

# 88
veihaivei, честито, скъсай го от каране  Grinning
Кой каза, че няма звук на Слим ин 6- има, има. Обаче когато си го пусках на DVD плейъра беше много тих. Ако на компютъра няма звук трябва да се инсталират липващите кодеци. Аз използвам K-lite.
Инструкторката на Слима препоръчва всяка част да се прави всеки ден по 2 седмици = 6 /има го в името- Slim in 6/. Обаче аз ги правих през ден, всяка програма по 3 седмици. Тренирах всеки ден само първата година /2002  Simple Smile/, сега само 3-4 пъти седмично.
Кучо, мерси много- ей нямам място вече и на двата компютъра от сваляне! Поци, там на първа страница има и dvd на Рони Колман  Grinning!

Последна редакция: ср, 06 яну 2010, 13:57 от ves_sv

# 89
veihaivei честит да ти е и много да го караш   bouquet

Общи условия

Активация на акаунт