Тренировки в домашни условия-7

• 54 480
  • 782
  •   1
Отговори
# 90
..много важно при тренировката е дишанета,ама много важно.....не го забравяте Peace

исках да попитам именно за дишането... опитвам се да дишам през носа при тренировка, напълно безуспешно обаче... това правилно ли е или?

днес стигнах до 17 минути кардио тае бо  bowuu
вдишаш през носа и издишаш през устата, на равни интервали.

# 91
Три пъти ура  newsm44
Дойде уредът, даже го и сглобих. Остава да му сложа батерийка ААА и съм опа за #Crazy
newsm10 smile3521 smile3503

# 92
Поци, моля те, дай идея какъв уред да купим за домашно кардио, който най - вероятно ще се ползва повече от мъжа ми, понякога и от мен. Няма как и двамата да тичаме в парка, някой трябва да остава у дома да гледа детето, а и той обича да си поспива, не го виждам как ще стане рано да се бъхта по алеите.
..пътека,вело,кростренажор..все са кардио..вече избора е твой
Велото..ще ти писне бързо/седалката обива след дълго каране/..ефект има за сваляне на кг Peace

Пътеката е добре..но е шумна/не много Mr. Green/..при бягане са натоварват ставите...но пък е забавно да бягаш..и времето минава бързо/не е като при велото/ Peace/може да ходиш бързо,не да бягаш..ефекта е почти същия/..вече ако е интревално е друг въпрос Peace
кростренажора е добре..но добрите модели..са малко големи..и заемат много място..за стягане и отслабване.. Peace

...зависи и от парите..има уреди от 150лв..има и от 5000лв Laughing

# 93
...Кой каза, че няма звук на Слим ин 6- има, има. Обаче когато си го пусках на DVD плейъра беше много тих. Ако на компютъра няма звук трябва да се инсталират липващите кодеци. Аз използвам K-lite.

Благодаря  bouquet
Инсталирах кодеците, вече имам звук, но още не съм пробвала на DVD плейъра, за където ми трябва всъщност. Аз спортувам в дневната рано сутрин, докато народа спи.

Между другото, съдейки по ника ти и сладката муцка на детенцето имам чувството, че се познаваме с теб. Ще ти пиша на ЛС.

# 94
...кростренажора е добре..но добрите модели..са малко големи..и заемат много място..за стягане и отслабване.. Peace

Така като гледам, кростренажора е най - добрата опция, но подходащ ли е за мъж? И кои са добрите модели?

# 95
...кростренажора е добре..но добрите модели..са малко големи..и заемат много място..за стягане и отслабване.. Peace

Така като гледам, кростренажора е най - добрата опция, но подходащ ли е за мъж? И кои са добрите модели?
E как... и за мъж става Hug...има много модели,не мога да ги знам всичките..Кетлер да речем Peace
..въпреки че скоро..въртях на 2 други марки и много останах доволен..но не им помня имената Crazy

# 96
E как... и за мъж става Hug...има много модели,не мога да ги знам всичките..Кетлер да речем Peace
..въпреки че скоро..въртях на 2 други марки и много останах доволен..но не им помня имената Crazy

Благодаря ти за инфото!

Ще поогледаме и си запазвам правото пак да се консултирам с теб.

Последна редакция: ср, 06 яну 2010, 16:54 от corset

# 97

Благодаря ти за инфото!

Ще поогледаме и си запазвам правото пак да се кансултирам с теб.

..сега като се замисля..за в дом условия..не ти трябва кой знае колко скъп и голям уред..все пак ще го ползвате 1-2 на ден 2 човека..виж за фитнес е друго..защото на ден през него минават много  и не го пазят Peace..но все пак..преди  да купиш..питай Peace

# 98
здравейте!
вчера 35 мин,а днес 30 мин на кростренажора
Поци,дойде ми Л-карнитина,на опаковката пише 1-2 дози на ден(това са 2 таблетки),засега мисля да вземам само 1 доза и то сутрин на гладно,добре ли е?

# 99
здравейте!
вчера 35 мин,а днес 30 мин на кростренажора
Поци,дойде ми Л-карнитина,на опаковката пише 1-2 дози на ден(това са 2 таблетки),засега мисля да вземам само 1 доза и то сутрин на гладно,добре ли е?
..кажи ми какъв беше...марка..ако искаш и линк Peace
..че на лични и на скайп..само добавки размятам Crazy Laughing

# 100
..сега като се замисля..за в дом условия..не ти трябва кой знае колко скъп и голям уред..все пак ще го ползвате 1-2 на ден 2 човека..виж за фитнес е друго..защото на ден през него минават много  и не го пазят Peace..но все пак..преди  да купиш..питай Peace

Да, да ще питам. И мен ме е яд, че само двама ще го ползваме, но засега няма как да накъдрим нещата, така че да посещаваме фитнес.

# 101
# 102
Така...пробвай по 1 капсула...сутрин ли тренираше newsm78

# 103
следобед тренирам, сутрин съм на работа

# 104
следобед тренирам, сутрин съм на работа
..пий го само преди тренировка 30-40 мин..по една капсула..и виж как ти действа....ако е добре.ще качиш на 2..намали кафето през деня..ако пиеш Peace

Общи условия

Активация на акаунт