Тренировки в домашни условия-7

• 54 503
  • 782
  •   1
Отговори
# 105
аз днес сутринта изпих две, но намалих кафето на 2,защото по принцип пия доста кафе
от утре ще започна само преди тренировка
Поци, благодаря ти за съветите!  bouquet

Последна редакция: ср, 06 яну 2010, 17:15 от dess76

# 106
аз днес сутринта изпих две, но намалих кафето на 2,защото по принцип пия доста кафе
от утре ще започна само преди тренировка
Поци, благодатя ти за съветите!  bouquet
..днес си изпила 2 капсули ли..не разбрах..ако са..как се почувства по-късно Peace
спирам,че гоялм спам падна Mr. Green..дай на лични Peace

# 107
  • В сънния Люлин, прибулен...
Уха, 41 минути... яко... над 51 км - 1200 кcal  newsm78
Това ако е верно, за една седмица ще се стопя... с двуразови тренировки...
Тъй като нямам база за сравнение, не мога да се потупам по рамото, но това ми "постижение" е на фона на започната днес опаковка ЛКарнитин - изглежда съм го улучила - 50 дози по 10 мл-2 гр, със зелено чайче и малко В-витамини

# 108

вдишаш през носа и издишаш през устата, на равни интервали.

ще пробвам още утре, мерси  Hug

# 109
veihaivei, честита ти нова придобивка! Как да не ти завиди човек? Дано ти помогне по - бързо да постигнеш и задържиш желаното тегло  Peace

# 110

..аз като бягам на 4 крачки вдишвам и на 4 издишвам Peace..колкото е по-бавно и дълбоко..по ми е добре Peace

# 111

..аз като бягам на 4 крачки вдишвам и на 4 издишвам Peace..колкото е по-бавно и дълбоко..по ми е добре Peace
и аз като цяло дишам на по-големи интервали, но има хора, които дишат доста учестено.
като гледам слим ин 6 примерно, дишам два пъти по-бавно от нея  Laughing

# 112
Момичета да ви попитам, не ви ли се схваща врата докъто правите каланетика??????
Първия  и последен път когато се мъчих много ми се натовари врата ... сто процента аз не правя нещо като хората или просто не е това моята тренировка ... намерих в замунда едно денс видео pump it up! Оказа се лесно и ободряващо, иначе съм си най-доволна от Slim and sleek i slim in 6 (макар че още мъча първата част Sad )

# 113
Момичета аз освен с дом.упражнения реших да се пробвам и с фитнес.Утре ще ми е първо посещение,направо нямам търпение,само дано ентусиазмът да не ми се изпари бързо,бързо.

# 114
  • Sofia
И аз планувам да започна с фитнес. Във фитнес Боевски има инструктор, който с/у 30лв изготвя индивидуална порграма за 6 месеца. В събота съм там.

# 115
И аз имам проблем с дишането- даже ме заболява гърлото. Даже, когато тренирам, винаги го правя с лукче в устата- хем захар за далака, хем ми успокоява гърлото. Понеже три дни все забравям да си купя и днес се събудих без глас. Днес ще почивам с една много дълга 18-градусова разходка в Морската градина  Simple Smile
На мен също ми се схваща врата при упражнения за корема- обикновено спирам заради това.

# 116
Днес се събудих с болки в глезена и за да не съм капо, направих сутринта една енергична разходка в парка. Следобед ще наблегна на коремната преса. Много се дразня на тия травми, объркват ми всичките планове  smile3515

# 117
http://DMCA-removal-from-Google/details.php?id=168143&commen … s=1#startcomments  ето един торент в замунда Пилатес за корем. Видях го в този спортен форум и тъй като с рапид шера ми дава по един файл на ден да тегля Tired го намерих  там.

За коремните да ви кажа и аз бях така преди, обаче в упражненията на Трейси тя казва да изпъваме врата на горе, а не да го забучваме към гърдите. И така не ме заболява врата. А пък за дишането аз явно съм го схванала от началото още, никога не съм имала проблеми с него.

Направих го Пилатеса, много е приятен Sunglasses

Последна редакция: чт, 07 яну 2010, 11:48 от Dai4eto

# 118
На мен също ми се схваща врата при упражнения за корема- обикновено спирам заради това.

Защото при този тип упражнения вратът не трябва изобщо да се напряга, а цялото напрежение да идва от корема.
За да не се натоварва врата обикновено едната или и двете ръце са зад тила, като по този начин именно се облекчава напрежението във врата.
с ръката само се подпира врата, не трябва с напрягането на врата да се отнема от напрежението при изпълнение на коремното упражнение.
Има и упр., в които ръцете са напред в дадена посока, но те трябва да се редуват с такива, при които ръцете да са на тила.

Изобщо...не трябва има изобщо напрежение във врата след коремни упр. Ако има, то е защото не се изпълняват правилно.

Дано си ме разбрала, че малко объркано обяснявам такива неща, когато трябва да ги напиша, а не да ги покажа  Hug

# 119
  • София-Младост
kalli в този ред на мисли дали не може накой да обясни как точно да се правят пресите, защото и аз не ги правя правилно според описаното от теб. На мен и кръста ми се натоварва понякога , освен врата.  Twisted Evil

Общи условия

Активация на акаунт