Тренировки в домашни условия-7

• 54 308
  • 782
  •   1
Отговори
# 15
ЧНГ!  Hug

На мен в новогодишната баница ми се падна "много фитнес и много усмивки"  Grinning

# 16
ЧНГ..Кали..на мен..дълголетие Laughing
Медуза...млякото да е високомаслено Hug Laughing

# 17
ЧНГ!  Hug

На мен в новогодишната баница ми се падна "много фитнес и много усмивки"  Grinning

ЧНГ и на теб!

Е, завиждам ти  Simple Smile Аз сложих късмет "стройна фигура", но се падна на синът ми, който и без друго е ужасно кльощав  Rolling Eyes.

# 18
ЧНГ!  Hug

ЧНГ и на теб!

Е, завиждам ти  Simple Smile Аз сложих късмет "стройна фигура", но се падна на синът ми, който и без друго е ужасно кльощав  Rolling Eyes.
А, вижте сега, то тези късмети, дето са ни се паднали, си зависят от нас, така че...дайте да работим усърдно и в края на годината ще си кажем: ето, късметите се сбъдват  Grinning

А на Поци късмета си е за завиждане  Hug

# 19
Работим, работим!

# 20
за много години Simple Smile запис

# 21
ЧНГ и от мен!
me4ta22bouquet

Днес 1 час каланетика 10/10.

# 22
Мечта,  bouquet
като за начало на годината 25 мин на кростренажора

# 23
Мерси за новата тема   bouquet
Лека нощ от мен. От утре ми се сменят тренировките и като видях какво ме чака....  Crazy Дано издържа на темпото  Praynig

# 24
Момичета имам един въпрос.От 8 седмици правя упражненията на Синди за бедра и седалище,малко лицеви и коремни преси( 5 пъти седмично).Дали трябва нещо да променям в гимнастиката или да си я правя само тази?Дали в един момент вече тази еднотипна гимнастика няма да има ефект?

# 25
Момичета имам един въпрос.От 8 седмици правя упражненията на Синди за бедра и седалище,малко лицеви и коремни преси( 5 пъти седмично).Дали трябва нещо да променям в гимнастиката или да си я правя само тази?Дали в един момент вече тази еднотипна гимнастика няма да има ефект?

Ако ти стане много лесно, смени вида и интензитета на натоварванията или казано по - просто, започни нова и по - динамична продължителна програма.

# 26
Благодаря ти corset .Наистина взе да ми става все по лесна и неизморителна и като начало май ще я разнообразя с тежести на краката. Simple Smile

# 27
За много години!   bouquet

За първи път отварям тази темичка  Blush както може би се досещате, поради отвращението си доколко само си позволих да се натъпча по празниците  ooooh!
По принцип физическата ми активност е умерена. Би могло да се каже, че тренирам, но рядко и по-скоро за удоволствие (ходя на гимнастика). От приятеля ми имам карта за фитнес, но, откровено казано, не издържам много на натоварването там, а и не ми е особено комфортно. Замислям се сериозно за Пилатес, видях на сайта на зала "Ареа" и ми се видя доста привлекателно.

Иначе най- ме влече кикеренето вкъщи  Mr. Green, затова с интерес разцъках линковете от първата страница, но голяма част от тях са на руски, а аз не разбирам и грам... Е, успях да изтегля няколко и сега смятам да видя какво представляват  Crazy

jump

Старая се почти всеки ден да си правя 'разтяжка' вкъщи. Или поне аз така му викам? Включва основни неща: първо, внимателно загрявам мускулите, така, както са ме учили в далечните времена, когато тренирах художествена гимнастика, правя си шпагати, мостове, равновесия и батмани; правя изключително кратка серия от коремни преси (не са ми особено любими), още 1-2 упражнения за корем, които си спомням и... грохвам уморена Laughing С две думи съм гъвкава, но мързелива, и никак, никак не съм стегната.

Надявам се с помощта на вас, дискусиите в темата и линковете, които се пускат, да открия подходящата за мен тренировка в домашни условия   bouquet

Поздрави и ползотворни тренировки на всички!

# 28
запис  Peace пу за мен тялото на мацката с колелото  Mr. Green me4ta22   bouquet

днес си продължавам с тае бо кардио 10 минути, от два поредни дни имам лееекинка мускулна треска... което ме радва...

# 29
Привет и от мене и за много години!
Само вчера не съм тренирала!
Търся нещо с народни танци, защото не умея да играя хоро и искам да се науча , не ми се смейте!
Ако някой маже да пусне линк или да ме светне от къде да тегля, моля!
Мерси , предварително!

Общи условия

Активация на акаунт