Тренировки в домашни условия-7

• 54 466
  • 782
  •   1
Отговори
# 30
Момичета имам един въпрос.От 8 седмици правя упражненията на Синди за бедра и седалище,малко лицеви и коремни преси( 5 пъти седмично).Дали трябва нещо да променям в гимнастиката или да си я правя само тази?Дали в един момент вече тази еднотипна гимнастика няма да има ефект?
Винаги съм била ЗА разнообразните тренировки  Peace
Така че като свикнеш със синди и вече тренировките са ти лесни, смени типа тренировки. в нета е пълно с филмчета  Peace
Можеш да редуваш: 3 дена по-интензивна тренировка(тае бо, или друга аеробна), 2 дена по-бавна(каланетика, пилатес, йога), но пак натоварваща.
Или нещо такова Simple Smile Важното е да се чувстваш добре  Peace

# 31
ЧНГ и от мен! И аз тук! За сега съм подкарала само велото, но от 27.12 до сега съм желязна,всеки ден по 45 минути. И понеже си обещах да съм по-сериозна сега ще изтегля от където каквото мога и се мятам Peace

# 32
Благодаря ти Кали.Искам да помоля ,ако е удобно разбира се ,да ми препоръчаш ти някаква по интензивна тренировка.Много ми се иска за това лято да съм в добра форма а не да съм пак като пача.

# 33
  • в моя свят
Момичета вчера тъкмо пуснах новата тема и компа ми се скапа  Close  Сега от една приятелка успях да прибавя и още един линк от Калака и да оправя един друг,който бях объркала.И аз поднових тренировките и си пожелавам както и на всички вас цялата година да сме активни и да не ни домързява.Така се бях надъхала за инсанити-то,но компа ми не иска да се включи и в крайна сметка започнах с каланетиката,защото от миналогодишните ми 30 часа знам упражненията на изуст.Мисля да редувам ден каланетика и ден обръч или въже докато си оправя компа и тогава ще премина към исанити-то.Спорни тренировки на всички и се надявам скоро да се включа отново.

# 34
  • Sofia
Чудя се дали да не си взема една карта за фитнес и да тренирам 3 пъти в седмцицата с инструктор, разбира се,  а през другото време 2 пъти в седмциата в нас нещо Синди-Минди. Добър вариант ли е, а?

# 35
Чудя се дали да не си взема една карта за фитнес и да тренирам 3 пъти в седмцицата с инструктор, разбира се,  а през другото време 2 пъти в седмциата в нас нещо Синди-Минди. Добър вариант ли е, а?
Ако имаш възможност да ходиш на фитнес или групови занимания, най-добре  Peace
Тренировките вкъщи са за предпочитане само ако нямаш възможност да посещаваш фитнес или аеробик зала  Peace

Ако мога с нещо да помогна в тази насока, пиши. Аз преподавам всеки ден(комбинирана гимнастика-степ аеробика+работа за проблемни зони), така че ако ти се ходи на групови занимания и часа и мястото ти са удобни...  Hug

buba_dokeva, лично аз след раждането постигнах много голям ефект с тае-бо вкъщи.
Ако ти допадат самите тренировки и интензитета (защото си е по-интензивно), свали си тренировките на Били Бланкс  Peace
Иначе в нета не съм намирала други хубави интензивни аеробни тренировки. Само в залите  Peace

# 36
  • Sofia
kalli,
ти къде си?

# 37
понеделник, сряда и петък от 12:10 ч.,  в Бизнес парка в Младост 4, във фитнес ФЛАЙС (сградата на Спорт Депо),

вторник и четвъртък от 17:00 ч. и неделя от 15:00 ч. в Националния стадион, в МД СПОРТ аеробик студио. (това стартира от 10ти януари-неделя)

Часът е Комбинирана гимнастика - има по-интензивна аеробна част на степ, комбинирани упражнения с гири и клекове (обхващат кажи-речи мускулите на  цялото тяло без корема), и упражнения на земя за корем и седалище.  Peace

Ако ти е удобно, заповядай  Hug

# 38
  • Sofia
Оффф хич не ми е удобно нито мястото, нито часът  Tired
Някоя неделя ще дойда в 15ч, може и тази

# 39
Оффф хич не ми е удобно нито мястото, нито часът  Tired
Някоя неделя ще дойда в 15ч, може и тази
Жалко.
Тази неделя ще ми е първи час в този клуб, така че много ще се радвам да дойдеш  Hug

# 40
Кали, и аз бих дошла някоя неделя на НС, но малко по - нататък, че още съм доста тежка и не ставам за интензивни тренировки. Каква е продължителността на комбинираната гимнастика? Иначе за тае бо съм по - навита, но Младост ми е много, много далече.

# 41
Мацки и Поци, привет и от мен!   bouquet

Напоследък съм по-назад с каланетиката, защото ми се случиха неприятни семейни преживявания ( дано лошото да е останало назад в 2009 ) , а също и ходя постоянно на зъболекар (най-вероятно до началото на пролетта).
Дойде ми малко в повече в края на предната година, но сега за 2010 съм се амбицирала да съм по-съсредоточена.

доволна съм от 2009, че започнах изобщо да тренирам, като в началото на март 2010 става 1 година Simple Smile
вчера пак ходих на фитнес, беше ми 13 път, ходя веднъж седмично (в събота или неделя) с желание да започна да ходя 2 пъти седмично, но ще видим.

също така се старая всяка седмица веднъж да ходя на антицелулитен масаж.

Пожелавам на всички една нова година - здрава,позитивна и успешна!   newsm76

П.С.: От баницата ми се падна паричката, здраве и сватба Simple Smile

# 42
Кали, и аз бих дошла някоя неделя на НС, но малко по - нататък, че още съм доста тежка и не ставам за интензивни тренировки. Каква е продължителността на комбинираната гимнастика? Иначе за тае бо съм по - навита, но Младост ми е много, много далече.
Тае бото е по-интензивно от степ аеробиката, имай предвид  Peace
Не мисля, че килограмите биха били проблем, стига ти самата да се чувстваш добре, защото рядко има подскоци, понякога преди комплекса на земя има тичане и скачане за 2-3 мин. но не е задължително да се изпълнява с голям интензитет  Peace
Тае бо-то като цяло е доста по-интензивно, с по-бързо темпо  Peace

Най-добре сама да си прецениш  Hug

Комбинираната гимнастика в националния е 1 час, в бизнес парка е 50 мин, тъй като е в обедната почивка и гледам хората да имат време да се изкъпят и оправят после  Peace

# 43
Знам, че тае бо е по - интензивно, но тъй като сега свалям килограми, би било добро кардио. То, че ще ми е трудно и на места ще маркирам е ясно. Но ми е мерак да опитам, де. Обаче нищо от това, което досега съм свалила не ми харесва. Този Майкъл Намкъв беше, много ми е монотонен.

# 44
Да споделя първата си тренировка вкъщи - скачане с въженце. Мислех си, че ще ми е лесно, забавно и приятно. Всичко друго, но не и лесно.  Laughing В крайна сметка след малко стречинг и упражнения за цялото тяло накрая влязох в ритъма на въжето. Хареса ми, доста е интензивно и се изпотих добре. Препоръчвам го.

Общи условия

Активация на акаунт