Тренировки в домашни условия-7

• 54 454
  • 782
  •   1
Отговори
# 45
Знам, че тае бо е по - интензивно, но тъй като сега свалям килограми, би било добро кардио. То, че ще ми е трудно и на места ще маркирам е ясно. Но ми е мерак да опитам, де. Обаче нищо от това, което досега съм свалила не ми харесва. Този Майкъл Намкъв беше, много ми е монотонен.
Свали всички тренировки на Били Бланкс и ги редувай  Peace
Аз започнах с basic workout- има 30 и 60 минутна.
После минах на advanced- пак са 2 тернировки  Peace но те са тежички като за начало.

# 46
Свали всички тренировки на Били Бланкс и ги редувай  Peace
Аз започнах с basic workout- има 30 и 60 минутна.
После минах на advanced- пак са 2 тернировки  Peace но те са тежички като за начало.

Този Били Бланкс не го виждам сред линковете на първа страница. Ти откъде го свали?

# 47
Този Били Бланкс не го виждам сред линковете на първа страница. Ти откъде го свали?

http://DMCA-removal-from-Google/browse.php?search=tae+bo&cat=0&incldead=1
http://DMCA-removal-from-Google/details.php?id=110669&hit=1
http://www.btmon.com/Video/Unsorted/13-Tae-Bo-videos.torrent.html

това е на прима виста. имаше ги и в mininova.org, но са ги изтрили явно  Peace
виж в последния линк пише 13 филма, не знам дали ще се изтеглят

# 48
на първа страница, линковете в докс-а, там го има Били Бланкс: Тае бо кардио http://dox.bg/files/dw?a=ca1dac8bf9

всъщност, като напишеш в ю-тюб tae bo, първото, което ти излиза, е именно Били Бланкс, наистина са много готини тренировки  Peace

# 49
Кали, Рей, благодаря!

# 50
Ей, много сте напреднали със страничките  Simple Smile
Днес започнах полека-лека: 20 мин вело, 5 мин коремни и десетина разтягане. Не се напъвам много, до лятото има време  Grinning

# 51
Хайде и аз да се запиша във вашата група.
Искам да започна да тренирам,но все се каня,каня...И накрая-нищо.Тази година,обаче съм твърдо решена да започна.На този етап нямам мн.време за посещения в зали,така че ще трябва да опитам сама вкъщи.Тъй като има доста да прочета като гледам 1ва стр.се чудех дали не можете да ми препоръчате откъде за започна.Аз съм със сравнително норм.килограми(естествено винаги има какво да се иска,но това е,защото предпочитам да съм по-слабичка),но имам нужда от стягане.Ще ми се да оформя и хубаво дупе за лятото. WinkИ нещо,което много ме дразни напоследък-ръцете ми са някак по едри и отпуснати отпреди бремеността.Имам си и степер вкъщи,но милият чака вече втора година някой да го забележи.Ееее,това говори доста,само по себе си. Rolling Eyes
Ноооо,наистина ще се стегна и от утре започвам.

# 52
Свалих си тае бо-то от линка на Рей и досега го гледах.Ама то много интензивно и изтощително изглежда.Аз направо се чудя дали ще му издържа на темпото на този Били.
avgusta21 и аз много искам хубаво и стегнато дупе и крачета,дано да успеем.Успех.
С удоволствие бих ходила при Кали да потренирам ,но  пусти Люлин е доста далеч .

# 53
Хайде и аз да се запиша във вашата група.
Искам да започна да тренирам,но все се каня,каня...И накрая-нищо.Тази година,обаче съм твърдо решена да започна.На този етап нямам мн.време за посещения в зали,така че ще трябва да опитам сама вкъщи.Тъй като има доста да прочета като гледам 1ва стр.се чудех дали не можете да ми препоръчате откъде за започна.Аз съм със сравнително норм.килограми(естествено винаги има какво да се иска,но това е,защото предпочитам да съм по-слабичка),но имам нужда от стягане.Ще ми се да оформя и хубаво дупе за лятото. WinkИ нещо,което много ме дразни напоследък-ръцете ми са някак по едри и отпуснати отпреди бремеността.Имам си и степер вкъщи,но милият чака вече втора година някой да го забележи.Ееее,това говори доста,само по себе си. Rolling Eyes
Ноооо,наистина ще се стегна и от утре започвам.
Кажи какви тренировки предпочиташ? по-бавни, по-интензивни...
Може да започнеш със Slim in 6- тя е със средна интензивност.
Пробвай някои от филмите в линковете и сама си избери  Peace
Ако харесваш по-интензивни тренировки, препоръчвам (отново  Laughing ) тае бото  Peace

buba_dokeva , започни с BASIC WORKOUT (има ги в замундата), не с интензивните тренировки. Там са много добре представени основните удари, кикове...пак е интензивно, но не толкова   Peace
От Люлин до младост ти е далечко, да. до националния не знам как е. метрото също не знам как върви. иначе с това метро до националния много хора са облагодетелствани  Grinning

# 54
Августа, и аз ти препоръчвам Slim in 6, понеже си начинаеща. В тази програмка има три нива на трудност, т.е. можеш да степенуваш. Във второ и трето ниво най-трудни са упражненията за дупе /поне за мен/ и имат ефект, гарантирам Simple Smile. Да взема и аз ли да си я започна пак  newsm78

# 55
  • Sofia
Августа, и аз ти препоръчвам Slim in 6, понеже си начинаеща. В тази програмка има три нива на трудност, т.е. можеш да степенуваш. Във второ и трето ниво най-трудни са упражненията за дупе /поне за мен/ и имат ефект, гарантирам Simple Smile. Да взема и аз ли да си я започна пак  newsm78
Страхотни са упраженията за дупе с третата част, често пъти след тичане в парка се прибирам в нас и пускам само на упраженията за дупе. На мен лично са ми най-неприятни упражненията за крака. Абе...много ми е било винаги неприятно да тренирам крака

# 56
Благодаря ви!  bouquet
Ще ги разгледам и ще пробвам.Не съм много по твърде интензивните движения,но може по-нататък и тях да пробвам.Ще пиша как се справям! Laughing
Буба,дай боже!Имаме малко време до лятото. Wink

# 57
gardje   Hug дано тази година е по-успешна за всички

Аз вчера бях на лекар, имам някаква алергия и съм на постна диета  Sad не се знае до кога.

# 58
gardje   Hug дано тази година е по-успешна за всички

Аз вчера бях на лекар, имам някаква алергия и съм на постна диета  Sad не се знае до кога.

Имам сериозен опит с алергиите. Най - ефективни са диетите и хомеопатично лечение.

# 59
Абе...много ми е било винаги неприятно да тренирам крака
защо? кои мускули по-точно? бедрените ли?

Общи условия

Активация на акаунт