Тренировки в домашни условия-7

• 55 019
  • 782
  •   1
Отговори
# 210
Черни найлонови пликове за смет - 1 на корема и на краката по един, чорапогашник и клин отгоре.
Антицелулитният какъвто си вземеш
newsm11 newsm11 newsm11

наистина звучи ужасно! не бих си го причинила.

# 211
  • В сънния Люлин, прибулен...
Вчера "почивах", но пък сутринта кантарът ме зарадва, та да споделя - равносметката вече е -25 кг
Ще черпя като стана -30!

Днес - 50 минути - спинбайка  Peace стандартно кардио

# 212
Вчера "почивах", но пък сутринта кантарът ме зарадва, та да споделя - равносметката вече е -25 кг
Ще черпя като стана -30!

Браво Вейче, ти си нашата гордост   bouquet

# 213
Ще черпя като стана -30!

newsm20

# 214
Ще черпя като стана -30!

smile3501 newsm10 smile3521 smile3503

# 215
Благодаря ви, много сте мили  Hug Hug Hug Hug Hug Hug Hug Hug Hug

# 216
каланетика 74 час

# 217
Ще черпя като стана -30!

ехаа, страхотно звучи   Hug от колко време ги сваляш?

# 218
... та да споделя - равносметката вече е -25 кг
Ще черпя като стана -30!
Е, аз ти забелязах линийката отдавна и мн ме впечатли   Shocked
Днес ще изкарам пак с Мел Би. Харесва ми и мн благодаря на evich, че ни светна за нея /дано не се лъжа за името!/.

# 219
от колко време ги сваляш?
6 месеца  Hug

# 220
Ще черпя като стана -30!

newsm74

# 221
дайте Мел Би насам, моля  Praynig

# 222
# 223
  • в моя свят
Аз днес съм малко по-добре и направих още един час каланетика.Междудругото на един тефтер си записвам всеки ден какво правя и реших да си изброя часовете каланетика макар и да съм я прекъсвала с месеци.Каланетика-31 часа.И в тази връзка поздравления за gardje за упоритостта   bouquet

Обсъждахте болки и схващане на врата при каланетиката.При мен това го имаше още в самото начало като започнах,но съм сигурна,че не е от самата програма.При мен беше от самото гледане постоянно на монитора,защото не бях усвоила упражненията.Освен това винаги тренирам пред огромно огледало,за да гледам дали правилно изпълнявам упражненията.Така първите няколко часа имах болки във врата,но след като спрях да гледам монитора всичко се нормализира.
veihaivei поздравления и от мен   bouquet

Аз чакам с нетърпение понеделник да започна пак с Инсанити.

# 224
ves, мерси, на този комп не мога да свалям от торенти, ще чакам някой да го метне в докса  Blush

аз днес се отчитам с поредното slim in 6, само че с найлонови пликове около краката и корема, леле, що пот се изля, после горещ душ и антицелулитен крем...  сега ще си направя един зелен чай с лимон  Wink

казвала ли съм ви колко много се радвам, че открих темата  Heart Eyes

Общи условия

Активация на акаунт