Тренировки в домашни условия-7

• 55 022
  • 782
  •   1
Отговори
# 240
Вчера горна част на тялото и накрая 50мин. бързо ходене на пътеката. Днес почивам, утре Синди най-вероятно у дома. Спазвам безупречен хранителен режим. Единственият ми минус са цигарите и съботната водка  Blush

50 минути кардио след силова тренировка? Не ти ли идва в повече?

# 241
veihaivei, мерси за пожеланието, макар че болното крачето беше на corset  Laughing
corset, поздравът беше супер!

# 242
  • Sofia
Вчера горна част на тялото и накрая 50мин. бързо ходене на пътеката. Днес почивам, утре Синди най-вероятно у дома. Спазвам безупречен хранителен режим. Единственият ми минус са цигарите и съботната водка  Blush

Тренировките на горната част не са толкова натоварващи и изморителни като на долната част. 50мин. ми дойдоха екстра

# 243
  • В сънния Люлин, прибулен...
veihaivei, мерси за пожеланието, макар че болното крачето беше на corset  Laughing
Embarassed Явно съм отслабнала и умствено, не само телесно  hahaha

Днес се записвам с 45 минути, ако мога, ще повторя

Последна редакция: пт, 15 яну 2010, 18:02 от veihaivei

# 244

Тренировките на горната част не са толкова натоварващи и изморителни като на долната част. 50мин. ми дойдоха екстра

Браво newsm10

# 245
  • Златица Софийска област
здравейте момичета ,може ли да ми дадете линкове за тренировки по тае бо,за в къщи да подскачам

# 246
вече имам въже за скачане с брояч, профитата могат ли да ми кажат как най-добре да използвам придобивката, някаква програма за скачане, серии, по колко, колко време... благодаря предварително  Hug

примерно това, добро ли е? http://www.youtube.com/watch?v=O31_Av5oY64

# 247
вече имам въже за скачане с брояч, профитата могат ли да ми кажат как най-добре да използвам придобивката, някаква програма за скачане, серии, по колко, колко време... благодаря предварително  Hug

примерно това, добро ли е? http://www.youtube.com/watch?v=O31_Av5oY64
..супер е Peace

# 248
Въжето трябва да е тежко.
Правилната дължина - като го настъпиш с плътно събрани стъпала, и го опънеш успоредно по дължината на тялото, да стига до под мишниците. Нито по - дълго, нито по - късо.
Техника на скачане - ръцете долу, леко свити в лактите, въжето се върти САМО от китките. Ниски подскоци.
За времетраенето - започни от 10-15 минути и увеличавай всеки път. Пусни музика, за да поддържаш темпо.

# 249
Въжето трябва да е тежко.
Правилната дължина - като го настъпиш с плътно събрани стъпала, и го опънеш успоредно по дължината на тялото, да стига до под мишниците. Нито по - дълго, нито по - късо.
Техника на скачане - ръцете долу, леко свити в лактите, въжето се върти САМО от китките. Ниски подскоци.
За времетраенето - започни от 10-15 минути и увеличавай всеки път. Пусни музика, за да поддържаш темпо.
..точно това..трябва да е тежко..аз имах такова с брояч..но не бях много доволен...въпреки ,че може да се регулира дължината..което е +...сега скачам с по-тежко Peace

# 250
corset, поци, много, мнооого благодаря   bouquet  Hug ами не е от най-леките, пробвах го вече, добре върти, сега ще регулирам и дължината  Peace

# 251
corset, поци, много, мнооого благодаря   bouquet  Hug ами не е от най-леките, пробвах го вече, добре върти, сега ще регулирам и дължината  Peace
...не е ли малко намачкан кабела Peace..знам ,че се върти добре..но сега скачам на по-добро Peace

Последна редакция: пт, 15 яну 2010, 21:06 от Поци

# 252
На мен ми е най - удобно с въже за худ. г-ка. Скоро гледах такова в спортния магазин на ул. Алабин.
Алпинистките въжета също са добри.

# 253
На мен ми е най - удобно с въже за худ. г-ка. Скоро гледах такова в спортния магазин на ул. Алабин.
Алпинистките въжета също са добри.
О...да Peace..такъв обръч,,,,,въртя...от худ гим..супер е Peace

# 254
О...да Peace..такъв обръч,,,,,въртя...от худ гим..супер е Peace

Поци разчисти си кутията, не можах да ти пратя ЛС.

Скоро никъде не съм виждала от тези обръчи. Ще поразпитам тук-таме.

Общи условия

Активация на акаунт