Тренировки в домашни условия-7

• 55 031
  • 782
  •   1
Отговори
# 270
  • в моя свят
Петък,събота и неделя никакво време за трениране  Embarassed Детето ми беше постоянно с много висока температура,но от днес следобед е по-добре.От утре подновявам инсанити.

Да се изкажа и аз за въжето и обръча,че са едни от любимите ми уреди. Grinning
Моето въже е също от кабел,не е много тежко,но пък въобще не е намачкано.Върши ми чудесна работа и не се усуква,защото дръжките му са направени така,че кабела да може да се върти свободно.Скъсила съм си го по размер,а свободния кабел си стои завит в дръжките (мъжа ми също го ползва понякога и си ги удължава  Grinning)

Обръча ми е от тези масажиращите сглобяемите и освен,че е много по-голям като окръжност е много тежък.За сравнение първо си купих обикновен,който продаваха пълен с вода,но отново беше лек.След това го напълних  с боб и като купих сглобяемия ги сравних и беше 2 пъти по тежък от бобения.Никога не ми е правил синки,но за тях си зависи и от кожата.

# 271
събота и неделя и аз се отчитам с нищоправене, в събота бяхме на РД, много уважавам рожденника и бях принудена пряко волята си да изям едно парче торта  Mr. Green

пропуснах народните танци в неделя, големият явно е донесъл някакво вирусче от градината и се тръшнахме и двамата със стомашни болки (не е от тортата  Mr. Green), ако днес съм по-добре, продължавам домашните упражнения, пак ще пробвам въже...  Peace

# 272
Горещо препоръчвам тренировките на Синди Крауфорд!!! Аз ги правя още откакто бях ученичка.  В началото може да са ви малко трудни, може да правите на половина повторенията или по-леки варианти на упражненията, но след това наистина доставя удоволствие и тонус! Аз единствено с тази програма съм успявала да отслабна, друго не ми помага. Можете да ги смъкнете от Арена.

# 273
Аз започнах от миналата седмица с 10-минутната на Синди Крауфорд от вбох  Grinning
Миналата седмица ги правех в неделя и цяла седмица мускулна треска  Embarassed
Снощи пък още в началото разтегнах  почти нищо не направих. Много съм зле момичета, но тази вечер ще продължа пак. Няма да се откажа този път  Peace

# 274
Аз започнах от миналата седмица с 10-минутната на Синди Крауфорд от вбох  Grinning
Миналата седмица ги правех в неделя и цяла седмица мускулна треска  Embarassed
Снощи пък още в началото разтегнах  почти нищо не направих. Много съм зле момичета, но тази вечер ще продължа пак. Няма да се откажа този път  Peace

Не се отказвай!!! То и аз въпреки, че я правя отдавна, когато съм направила голяма пауза и след това ходя като робот Simple Smile Но за два дни минава. След десеминутната почни да редуваш 40-минутните и постепенно може да стигнеш до едночасовата ( която в същност е по-кратка, защото тя много обяснява). Аз бях започнала да я правя по памет и онзи ден си я пуснах и видях, че съм правила своя си комбинация от всичките тренировки Simple Smile Лошо няма:) Стискам ти палци!!! За муслкулната треска съм пробвала аспирин преди и след и не помага. На мен не ми пречи и дори ми доставя удоволствие да си усещам мускулите и да знам, че съм правила нещо за себе си Simple Smile

# 275
Много благодаря за подкрепата, Палава фея   bouquet  bouquet bouquet
Ще продължа, сега ще се опитам да си ги сваля  от Арената,защото не винаги имам връзка с нета.

# 276
Мацки, след вчерашната тренировка във фитнеса усещам, че имам нужда от малко стречинг.
Как мислите Slim and Limber от Slim in 6 дали е подходяща за целта?
Ако някой сподели стречинг програма ще съм благодарна.  Simple Smile

# 277
Мацки, след вчерашната тренировка във фитнеса усещам, че имам нужда от малко стречинг.

За съжаление не мога ди помогна в това отношение.
Аз си правя собствена програма.
Йогата е вариант.

# 278
  • В сънния Люлин, прибулен...

Виж тази статия по темата, а също и всички останали са интересни!

# 279
Благодаря ви! Аз се порових в нета, но исках нещо "изпитано".  Simple Smile

# 280
аз си карам велоергометъра вкъщи 2-3 пъти седмично и съм много доволна, стяга се цялото тяло... Hug

# 281
Зависи колко си разтегната. За след силови упражения на нормални хора според мен си е добре. Ако целиш гъвкавост не става.

# 282
  • В сънния Люлин, прибулен...
Накрая на статията, която ти линкнах, има основни и изпитани упражнения за разтягане. И авторът, който е кинезитерапевт и състезател по фитнес, предполагам, че знае доста по темата.

# 283
  • Sofia
Съборта и неделя се отчитам с фитнес по два часа и двата дена. Чудя се дали да не се зпаиша във фитнес темата, зщаото сериозно тръгнах на фитнес 4 пъти в седмицата...май вече не съм за тук  newsm78

# 284
Veihavei, разгледах ги. Като  за след силова са ок.
Иначе, както каза corset йогата май е  вариант за гъвкавост като цяло.

Общи условия

Активация на акаунт