Тренировки в домашни условия-7

• 55 033
  • 782
  •   1
Отговори
# 285
От началото на месеца съм свалила повече от 3 килограма, при положение че не спазвам кой знае какъв режим, а тренировките ми са силно ограничени заради травмата. Направо се чудя как е възможно  newsm78

# 286
Здравейте. Аз бях на плодове днес. Изядох 6 кивита и три банана и една ябълка:)
убивам апетита си с вода, макар, че не съм много гладна;))

# 287
От началото на месеца съм свалила повече от 3 килограма, при положение че не спазвам кой знае какъв режим, а тренировките ми са силно ограничени заради травмата. Направо се чудя как е възможно  newsm78

Доста е за 18 дни. Стрес?

# 288

Доста е за 18 дни. Стрес?

Не, даже много съм спокойна тия дни.

# 289
аз съм забелязала, че отслабвам "със закъснение", ако този месец спортувам и гладувам, резултатът идва другия месец, може и при теб да се получава така  newsm78

# 290
Аз не разбирам от диети, просто ми се сториха доста кг. за кратко време.
Явно усилията дават резултат.  newsm10

# 291
аз съм забелязала, че отслабвам "със закъснение", ако този месец спортувам и гладувам, резултатът идва другия месец, може и при теб да се получава така  newsm78

съгласна съм.

# 292
  • Асеновград-Стара Загора-Шумен
Привет момичета!   bouquet
Аз ви чета редовно и мога да кажа, че си правя упражненията от които фигурата ми има нужда  Grinning
Имам един въпрос. Има ли упражнения за сваляне и/или стягане на сланинките между бедрата? Мисля, че ще се сетите за какво става дума. Рових се, четох, но за това място не намирам нищо. Иначе карам вело, правя преси, от време на време със Синди си правим компания  Wink
Благодаря предварително!

# 293
Вивианка, на мен крачката ми там много се стегнаха от Кармен.

# 294
Имам един въпрос. Има ли упражнения за сваляне и/или стягане на сланинките между бедрата? Мисля, че ще се сетите за какво става дума. Рових се, четох, но за това място не намирам нищо.
имаш предвид вътрешнобедрените мускули ли?
за тях има доста упражнения, но като цяло са по-трудно податливи на стягане и в същото време лесно се отпускат и много често се пренебрегват по време на тренировка  Peace

1. клякания с широко разтворени крака и пръсти, сочещи навън
2. лягаш, вдигаш краката прави горе, под 90 градуса спрямо торса, разтваряш, събираш горе (прави крака, в контрашпиц). тук можеш да вклюиш и корем.

има и доста упр. от каланетиката, разрови се  Peace

# 295
...Имам един въпрос. Има ли упражнения за сваляне и/или стягане на сланинките между бедрата? Мисля, че ще се сетите за какво става дума. Рових се, четох, но за това място не намирам нищо.

Т. нар. грацилен мускул изисква малко повече постоянство. Най - доброто средство за неговото стягане е класическият екзерсис, където при изнасяне на крака, се работи точно с този мускул. Това, разбира се, ако имаш представа от балет.

Ако не, виж тук всички линкове за inner thighs: http://www.youtube.com/watch?v=R0G7A14-q7k&feature=channel

# 296
  • Асеновград-Стара Загора-Шумен
Благодаря за отговорите на Mea_Culpa, kalli и corset Hug
Вивианка, на мен крачката ми там много се стегнаха от Кармен.
Кармен си я бях свалила, но незнам защо нещо не ми допадна съвсем. Но след този съвет ще я потърся в нета и почвам Peace

имаш предвид вътрешнобедрените мускули ли?
за тях има доста упражнения, но като цяло са по-трудно податливи на стягане и в същото време лесно се отпускат и много често се пренебрегват по време на тренировка  Peace

1. клякания с широко разтворени крака и пръсти, сочещи навън
2. лягаш, вдигаш краката прави горе, под 90 градуса спрямо торса, разтваряш, събираш горе (прави крака, в контрашпиц). тук можеш да вклюиш и корем.

има и доста упр. от каланетиката, разрови се  Peace
Правилно си ме разбрала. Много са ми сложни и мъчни тея вътрешнобедрените мускули. Sad
Упражненията които си ми посочила са много лесно изпълними и най- напред започвам с тях.

Т. нар. грацилен мускул изисква малко повече постоянство. Най - доброто средство за неговото стягане е класическият екзерсис, където при изнасяне на крака, се работи точно с този мускул.
Ако не, виж тук всички линкове за inner thighs: http://www.youtube.com/watch?v=R0G7A14-q7k&feature=channel
Изобщо няамам и понятие от класическият екзерсис, но благодаря за линка. Ще се възползвам!

Надявам се с вашите съвети и помощ да се справя с този наистина ужасен дефект.
Поздрави и целувки!  bouquet

# 297
здравейте и от мен! аз почнах да ви чета от известно време и си правя упражнения вкъщи, когато мога (предимно на Синди, те ми действат най-добре). имам един въпрос към специалистите тук (ще се радвам и на отговори от "неспециалисти" с опит  Grinning):
как да отслабна в областта на коленете, по-скоро от вътрешната страна на краката при коленете (където се допират двете стави)? има ли специални упражнения за тази област? напади? дано се разбира какво точно питам, не знам как да го обясня по-ясно.
благодаря ви предварително за отговорите!   bouquet

# 298
По принцип има различни упражнения за различните мускули, но те само стягат въпросните мускули. Каквито и упражнения да се правят тялото само решава откъде да си вземе мазнини. Единственото решение е постоянство и търпение, докато не изразходим и последните грамчета на най-досадните места. при мен последен се смалява корема Sad ако имаше и начин гърдите да не се смаляват също...добре че започнах да пия противозачатъчни, че да мина пак на чашка С. както и да е, излезнах от темата малко.   Whistling

# 299
тук съм, но засега я карам по-кротко, че имам много работа и не ми остава много време... снощи - скачане на въже, около 1000 подскока, според брояча... усукването, което предния път ме озадачи, зависи от положението на ръцете... този път всичко беше наред.... то и да не казвам, че съм се свряла в коридора заради децата, щото иначе се хвъргат към въжето и става страшно  Joy

забелязах, че при скачането по тялото се зачервяват проблемните зони, в моя случай - паласките и задната част на краката, просто са здраво червени, аз си го обяснявам с това, че при завъртането на кръвта от кардиото организмът знае къде да чисти  Peace кажете ми, че съм права, че да се надъхам още повече  Blush

хранителният режим ми е малко труден обаче, не мога да се справя с премахването на въглехидратите вечер, организмът ми вечер иска постна храна, мисля засега да се вслушвам в тялото, струва ми се достатъчно, че съм въвела толкова много вода, пресни зеленчуци и плодове, и съм премахнала напълно сладко, тестени, пържено  Peace  когато коментирахме храната, пропуснах да попитам, защо всъщност вечер е добре да се изключат въглехидратите?

Общи условия

Активация на акаунт