Тренировки в домашни условия-7

• 55 044
  • 782
  •   1
Отговори
# 315
Поцииии, кажи за интервалното от снощи добре ли съм го правила? Днес стандартно (чисто аеробно) ли да карам?
..направи поне 3 степени на натоварване в програмата си...и ги редувай Peace

# 316
Снощи спах лошо и поради това, не се събудих в обичайното време.
Така пропуснах възможността да си направя обичайното кардио навън.
Това ме накара, най - накрая да се престраша да пробвам новият кростренажор.
От мерак даже не се облякох, ами се метнах по бельо, но с маратонки /заради крака/.
Избрах някаква програма на посоки и се трепах половин час.
След което, буквално на четири крака, долазих до банята.
А калориметъра показа, че съм изгорила само 75 калории Shocked
Много, ама много се ядосах!

# 317
Снощи спах лошо и поради това, не се събудих в обичайното време.
Така пропуснах възможността да си направя обичайното кардио навън.
Това ме накара, най - накрая да се престраша да пробвам новият кростренажор.
От мерак даже не се облякох, ами се метнах по бельо, но с маратонки /заради крака/.
Избрах някаква програма на посоки и се трепах половин час.
След което, буквално на четири крака, долазих до банята.
А калориметъра показа, че съм изгорила само 75 калории Shocked
Много, ама много се ядосах!

...мисля че са 750 Laughing..калориите..честито..а и  не ги гледай...тренирай Hug

# 318
...мисля че са 750 Laughing..калориите..честито..а и  не ги гледай...тренирай Hug

Дано да си прав, утре ще обърна повече внимание на дисплея  Simple Smile

# 319

Дано да си прав, утре ще обърна повече внимание на дисплея  Simple Smile
..дисплея и пулса не го гледай..лъжа  е...тренирай и тва е Hug

# 320
75 час каланетика.   love001

# 321
  • В сънния Люлин, прибулен...
Аз пък тая вечер си починах добре с 45 минути стандартно кардио със среден пулс около 130. Вчера ми показа 500 изгорени калории (пулсметъра), за сравнение тая вечер - 335. Засрамвам се и утре ще се очистя с доста по-здрава тренировка  Peace Между другото, сутринта със задоволство установих, че обиколката на ханша ми е намаляла с 1,5-2 см  bowuu

# 322
...Между другото, сутринта със задоволство установих, че обиколката на ханша ми е намаляла с 1,5-2 см  bowuu

smile3501

П.П. Поци, верно няма да ги гледам тия калории. Днес показа по - малко разход от вчера - 65 кал.

Последна редакция: пт, 22 яну 2010, 15:29 от corset

# 323
Ще използвам темичката да поставя едно питане: някой ходил ли е на стречинг йога?
Много ми се иска да пробвам, дори само веднъж! Видях, че има в някакъв Фитнес център в Младост, но не пише почти никакви подробности (относно цена, а треньора май е мъж  Shocked)... или пък попадам на обяви за деца! Та така де... ще се радвам на всякакви препоръки (:

# 324
Аз пък тая вечер си починах добре с 45 минути стандартно кардио със среден пулс около 130. Вчера ми показа 500 изгорени калории (пулсметъра), за сравнение тая вечер - 335. Засрамвам се и утре ще се очистя с доста по-здрава тренировка  Peace Между другото, сутринта със задоволство установих, че обиколката на ханша ми е намаляла с 1,5-2 см  bowuu
Правилно..измервай се...не се тегли Peace

# 325

От много месеци използвам калкулатор за процент тгелесни мазнини. Имам две формули, но и в двете фигурират и мерки, И ТЕГЛО!
Иначе да, килата сами по себе си означават много малко
Ама ти представяш ли си линийка "Свалих процент телесни мазнини от 40 на 25"  Laughing Laughing Laughing

# 326

От много месеци използвам калкулатор за процент тгелесни мазнини. Имам две формули, но и в двете фигурират и мерки, И ТЕГЛО!
Иначе да, килата сами по себе си означават много малко
Ама ти представяш ли си линийка "Свалих процент телесни мазнини от 40 на 25"  Laughing Laughing Laughing
newsm53 newsm53 newsm53

# 327
Да не мислите, че днес не съм тренирала? Записвам се с 55 минути кардио, от които към 20 интервално. 500 калории за три минути по-малко, защото сгъстих високоинтензивниту фази - по-бързо възстановявам пулса и ще хапна нещо дребно доволна   chef bowuu

# 328
снощи - Мел би: загряване, кардио програма  с упражнения за цялото тяло и упражненията за "стегнат задник"  Mr. Green има-няма, три седмици вече се моря и потя  Peace

# 329
Вейче, ти направо ни отвя. Голям хъс имаш, възхищавам ти се!
ray, подсещаш ме за тези специфични упражнения. Трябва и аз да наблегна на тях.

Вчера правих 40 мин. силова тренировка с гиричките и след това 30 мин. на кроса.
Днес, ако не мине котка път, смятам да направя коремни, глутеус и после да се метна на кроса за 35 мин.

Корема вече почти ми е ОК. Като седна леееекинко се получава малка гънка, но мисля че скоро ще се преборя и с това.

Общи условия

Активация на акаунт