Тренировки в домашни условия-7

• 55 039
  • 782
  •   1
Отговори
# 345
  • Sofia
Записвам се  пак при вас за стимул.  bouquet

# 346
и аз при вас със Синди, и аз започвам да си въобразявам ефекти  Grinning важното е че съм доволна

# 347
снощи, Мел Би упражнения за задник и корем, после скачане на въже  Peace първо упражненията, после кариото, по препоръки на Корсет   bouquet

gardie, може и да си въобразявам, но коремът ми изглежда по-зле от преди, като в трети месец съм Blush може би щото започнах да се тъпча с целулоза (салати, плодове) и е все издут, знам ли... сигурно трябва да правя повече упражнения...

Заключението е, че тренировките в къщи действат, но фитнесът си е фитнес, момичета. За тези две седмции в които ход на фитенс93-4 пъти в седмицата ) съм свалила по 2см от ханша и талията

newsm10 браво, много бързо, възможно ли е наистина за 2 седмици?

Последна редакция: нд, 24 яну 2010, 06:46 от ray

# 348
Днес го давам по - лежерно.
Стречинг и 20 мин. кростренажор.

Поци, тази извара която ядеш не е ли пълна с консерванти? Всъщност каква използваш?

# 349
Днес го давам по - лежерно.
Стречинг и 20 мин. кростренажор.

Поци, тази извара която ядеш не е ли пълна с консерванти? Всъщност каква използваш?
..носят ми я от село...домашна Peace..отвратителна е на вкус..но се свиква Mr. Green

# 350
Съмнява ме, че мазнинките по корема ми не са само мазнинки, а и отпусната кожа, която едва ли ще се свие сама ... Sad .
Аз не само, че се съмнявах,но бях убедена, че кожата ми ще остане отпусната.
Обаче се изглади  Peace не само със спорт, а най-вече с хранителен режим.
писах по-нагоре за това. просто искам да успокоя жените, които си мислят, че кожата никога няма да се опъне пак, ще е възможно.
 Peace

# 351
Това за стягането на кожата в 7-ма част ли си го писала, че е важно за мен, но има доста да се ровя за да го намеря?

# 352
Това за стягането на кожата в 7-ма част ли си го писала, че е важно за мен, но има доста да се ровя за да го намеря?

да, в тази тема е, виж стр. 13.

# 353

да, в тази тема е, виж стр. 13.
да, и също се мажех с едно мазило, но не знам доколко то е спомогнало. може би всичко накуп е имало ефект  Peace

# 354
..носят ми я от село...домашна Peace..отвратителна е на вкус..но се свиква Mr. Green

И купешката е  Sick Мирише на бакелит.

# 355
  • В сънния Люлин, прибулен...
Аз си купувам от BILLA една на дядо Либен, фитнес. На етикета пише, че съдържа 24 грама белтъчини (на 100). Действително, далеч не е толкова водниста, колкото другите "марки"
Пасирам я с 3-4 лъжици кисело мляко и малко сол и става пухкаво и гладко.
Вече може да се доовкуси с още нещо, но аз я предпочитам натурална.

# 356
Аз си купувам от BILLA една на дядо Либен, фитнес.

За същата говоря. Неприятна ми е и това си е.
Въпрос на вкус, в края на краищата.

# 357
Защо не си купиш протеин в кутия? Някои шейкове са много хубаво овкусени и са много удобни за бързо хапване. Има и неовкусени, ако предпочиташ.
Аз си купувам и протеинови барове. В DM има едни с по 20-22 гр протеин вътре и много фибри, без трансмазнини - по 2,55 лв
Моята диета изисква да съчетавам мазнини, въглехидрати и протеини в определена пропорция и така ми става много елегантно яденето  Peace

# 358
Защо не си купиш протеин в кутия? Някои шейкове са много хубаво овкусени и са много удобни за бързо хапване. Има и неовкусени, ако предпочиташ.

Ох, не знам.
Хич не обичам такива бъркочи. А и ще си остана гладна.

# 359
Аз изяждам една средна ябълка (ок. 140 гр) на 10 гр разтворен протеинов прах и 6 сурови бадема.
Същото, в тази пропорция, умножено по 2,3 или 4 в зависимост от това колко основно ми е това хранене.
Изобщо не оставам гладна.

Общи условия

Активация на акаунт