Тренировки в домашни условия-7

• 54 321
  • 782
  •   1
Отговори
# 525
  • София
ray, добре си го измислила! Да се похвалиш после!

Аз да си кажа, че със скромния минус от 800 грама за изминалата седмица имам -3 см от ханша и общо - 7.5 см от мерките по цялото тяло  newsm44
Планът ми е да свалям по кило на седмицата, така че тази ще бъда по стриктна  Peace
Успешна седмица на всички трениращи! ( :

# 526
Тренирам каланетика от 7 месеца през ден-два. Действа ми страхотно. Но си давам почивка между упражненията... доста натоварват. Зубмата я правя, когато усетя, че ми е тежичко.
Бих искала да попитам дали правите упражнения по време на цикъл.
Успешна седмица на всички!   bouquet

# 527
аз правя,само че в по-лек вариант, първите 1-2 дена.

# 528

Аз да си кажа, че със скромния минус от 800 грама за изминалата седмица имам -3 см от ханша и общо - 7.5 см от мерките по цялото тяло  newsm44
Планът ми е да свалям по кило на седмицата, така че тази ще бъда по стриктна  Peace
Успешна седмица на всички трениращи! ( :
Не знам откога тренираш, но ако е отскоро, имай предвид, че първите 1-2 месеца е възможно видимо да отслабваш, но кантарът да покаже дори 1-2 кг повече. Това е заради трупането на мускулна маса, което е съвсем нормално.
Кантарът обикновено показва по-малко и все по-малко след 2месечно редовно трениране  Peace

така че е хубаво че се следиш със см  Peace

# 529
  • Sofia
Днес правих Мел би - уха...оплези ми се езикът

# 530
С това Инсанити и аз не се разбрах, правя ли го (криво-ляво  Wink) ми се обажда една стара травма на крака  newsm78

Днес с Били Икстрим  Laughing
Утре нещо по-леко  Sunglasses

# 531
  • В сънния Люлин, прибулен...
Айде и аз, лудата на стадиона, 60 минути кардио, от които 35 интервално  Crossing Arms

Само не знам какво ще правя като си сваля килата   hahaha

# 532
  • София
Днес - 5-ти ден каланетика  Peace

# 533

хах, и аз това ти се чудех  Hug

моят велоергометър пристигна ден по рано и снощи още му се метнах, така че се отчитам с 30 минути стандартно кардио от снощи  Peace днес се надявам да стигна до 40 мин.

# 534
А виждате ли ефекта, който Пинкли е описала след 19 часа упражнения, че аз точно за тази цел ги започнах ама съм все още на 4-ти час Simple Smile
Аз видях ефекта,но за повече от 19 часа.Всъщност около 30.Още от първите часове се усеща промяна в издръжливоста и гъвкавоста на тялото,но специално за оформянето и извайването на тялото си трябват повечко часове.За мен,който иска красиво нежно изваяно тяло му трябва точно каланетика,за мен тя е типично женска програма.Повдигането на дупето,формата на корема и извайването на гърба за мен са най-големите предимства от резултатите на каланетиката.Със сигурност стопява и мазнини,но все пак няма как да очакваме да топи толкова,колкото кардиото.
аз съм на същото мнение Peace
вчера почивах,днес още не съм решила какво ще правя

# 535
  • В сънния Люлин, прибулен...

Само не знам какво ще правя като си сваля килата   hahaha

хах, и аз това ти се чудех  Hug

моят велоергометър пристигна ден по рано

Ще му мисля като се случи. Засега действам. Със сигурност имам доста работа и след като стигна заветните 64 - още стягане, оформяне... ooooh!
Ти какво вело си купи? Похвали се?
Ха честито! Със здраве да си го ползваш, колкото до времето - ще дойде момент, в който и след 50 минути няма да ти се слиза.
Само искам да споделя, че аз като започнах да тренирам интервално, рязко увеличих капацитета на сърдечно-съдовата си система. И издържливостта.
Срещнах и информация, че при по-продължителни кардио тренировки се  губи, макар и минимално, някаква мускулна маса.

За предиобяда се записвам с 51 минути стандартно кардио, ако мога да сколасам, ще изпердаша още една тренировчица, Пилатес

Момичета, гледам, че дискутирате каланетиката. Някой може ли да направи сравнение между нея и Пилатес? Вярно е, че тя е по-отдавна "в обращение" и е доказано ефективна, но пък в Пилатес много ме блазни това, че залага на интегритета - не разделя тялото на групи и всяко упражнение натоварва почти цялото тяло  newsm78

# 536
ами взех си най-обикновеното възможно, ей го мойто бебче:

8 степени на натоварване и отчита пулс, скорост, време, изразходвани калории, али-бали... като го сравнявам с моя предишния (Балканче), който беше шумен като багер, този вчера даже не ме разбраха кога съм го завъртяла... голяма пот се изля... с ценните съвети на Поци   bouquet и с тези в упътването сметам да отопя мазнинките за 2-3 месеца... вчера след 30 минути чесно казано ми стана лошо, но днес нямам мускулна треска... довечера се надявам да стигна до 40 мин. стандартно кардио, като задържа темпото ще пробвам и интервално  Peace

# 537
20-ти час каланетика
veihaivei, аз не знам каква е разликата между каланетиката и пилатеса,но мисля че и от двете има ефект,просто започнах,а и  ми допадна каланетиката.
ray,честита придобивка, да си я ползваш със здраве.
 Hug

# 538
  • Sofia
Коя каланетика правите - 10/10 ли?

# 539
Намаляш темпото до 1/2 или 1/3 и така до края на света  Joy!
Вейче, вдигаш пулса до над 140 само със спинера  newsm78? Аз едва стигам 138-140, карам права на осма степен, със силова преди това! Мускулите ми издишат, сърцето- не  Joy
Пак бяхме болни, тъй че днес ми беше второто начало със слима-първа, след това 20 мин вело.
Рей, моето колело е същото, но на него пише top sport. Напоследък взе да скърца, май е време за смазка!

Общи условия

Активация на акаунт