Тренировки в домашни условия-7

• 54 306
  • 782
  •   1
Отговори
# 570
Благодаря! Постепенно ще увеличавам времето. Иначе пак се уморявам от интервалното. Редувам загрявка 5 мин, 1 мин средно бързо темпо, 1 мин колкото мога бързо, накрая пак 2-3 мин по-бавно темпо, за да ми се успокои пулса.
..освен да редуваш интервалите..трябва да сменяш и степените Peace

# 571
тази вечер Слим ин 6 (първата част) и 30 мин. стандартно кардио на велото... аз засега карам на първа степен, бързо, около 40 км/ч... пулсът ми варива между 115-140...

нещо ме бяха ядосали вкъщи и за 1 час ги лиших от присъствието си  Mr. Green

чудя се има ли научно обяснение за това, че човек се пристрастява към спорта?  освен, разбира се, вътрешната мотивация...

# 572
  • В сънния Люлин, прибулен...
чудя се има ли научно обяснение за това, че човек се пристрастява към спорта?  освен, разбира се, вътрешната мотивация...

Има - обяснението са ендорфините, които синтезираш след такава дейност.

Вчера тренирах с лъжица, вилица и нож. Ометох 4 пържени кюфтета със солидно количество картофено пюре, туршия, 3 палачинки със сладко и един банан.
Очертава се днес велото да почива също, но поне турих у ред яденето

# 573
тази вечер Слим ин 6 (първата част) и 30 мин. стандартно кардио на велото...

нещо ме бяха ядосали вкъщи и за 1 час ги лиших от присъствието си  Mr. Green

чудя се има ли научно обяснение за това, че човек се пристрастява към спорта?  освен, разбира се, вътрешната мотивация...
..ендорфин-това е отговора Peace
http://www.bb-team.org/articles/2906/

# 574
ендорфини... глей начи, каква машинка е само човешкият мозък, и наркОтици произвежда  Crazy

аз, такова, пак с въпрос... какво е аеробна зона и какво е анаеробна зона на пулса? нещо не мога да се оправя с тия понятия...

# 575
http://www.jennys-cakes.com/images/chocolate-wedding-cakes/choco … -cream-lilies.jpg

Аз ще ви разваля диетата за малко и виртуално.
Ще почерпя, защото остарявам днес.  Simple Smile

# 576
Мога ли да помоля, ако някой има пилатес, да прати линк за сваляне!  Hug

# 577
  • в моя свят
Meredith да си жива и здрава и само хубави моменти занапред   bouquet

Момичета аз продължавам да отслабвам макар,че вече се захранвам.Чак взех да се плаша тази сутрин кантара показва 46кг.
Иначе за днес скромно-30мин. обръч

# 578
http://www.jennys-cakes.com/images/chocolate-wedding-cakes/choco … -cream-lilies.jpg

Аз ще ви разваля диетата за малко и виртуално.
Ще почерпя, защото остарявам днес.  Simple Smile

Meredith,  hbdtu

# 579
тези файлове ги свалих, обаче не мога да ги отворя

Meredith,  
 nbirthday nbirthday nbirthday

Аз карам по програмата на инсанито, всеки ден по обяд малката до като спи  го правя плюс ринене на сняг всеки ден  Mr. Green

Последна редакция: пт, 12 фев 2010, 15:21 от Eli_cz

# 580
Meredith, ЧРД   newsm51 с пожелания за много ендорфин (в тон с темата) ...

ние още от днес раздадохме дечурлята по бабите и аз като видях къщата свободна от деца и мъж се 'фърлих на Мел Би - загряване, крака, задник, корем и 30 мин. вело... общо около час... егати кефа...

мечта, от колко гилограма си смъкнала на 46? аз още не съм се мерила от месец и половина... страх ме е да не вземе да ме фрустрира яко кантара  Rolling Eyes

# 581
мечта, от колко гилограма си смъкнала на 46? аз още не съм се мерила от месец и половина... страх ме е да не вземе да ме фрустрира яко кантара  Rolling Eyes
А аз да добавя и колко си висока при 46кг... това ми се вижда безкрайно далечни като кг  ooooh! Mr. Green

# 582
  • в моя свят
Момичета висока съм 164см. и от години си поддържам 50кг.Правих житния режим за прочистване и свалих 3кг.,сега се захранвам внимателно само с плодове и сварени зеленчуци,но явно организма ми още се чисти,защото за един ден още 1 кг.Надявам се утре сутринта да не съм свалила още.

# 583
Отчитам се с Мел Би - цялата тренировка. На моменти ми се искаше да моля за милост.   Stop

# 584
Момичета висока съм 164см. и от години си поддържам 50кг.Правих житния режим за прочистване и свалих 3кг.,сега се захранвам внимателно само с плодове и сварени зеленчуци,но явно организма ми още се чисти,защото за един ден още 1 кг.Надявам се утре сутринта да не съм свалила още.

мечта, при захранване се отслабва повече отколкото при самото пречистване  Peace

и аз трябва да се пречиствам, но все не го решавам,може би утре поне за ден, зеленчуци и малко хляб...
момичета,направо ме избиват лудите, така ми се тренира, а се скапвам от всичко останало и нямам никакво време, ужасно е.
но ще мине и този  период.

за протокола аз съм 160 см и тежа 43. Качих 1 кг след като от 4 месеца ходя на фитнес по 1 час седмично, но е само на кг не на външен вид

Общи условия

Активация на акаунт