Тренировки в домашни условия-7

• 55 015
  • 782
  •   1
Отговори
# 660
Да, Поци, знам, че не са много верни показателите на тези уреди, но ми стана интересно да разбера и на други момичета какво показват. Имам приятелка, която тренира на велоаргометър и за 1 час въртене казва, че изгаря 1000 калории, а аз на кростренажора блъскам 40 минути за 112 калории  Tired
Л-карнитин колко време преди въртене мога да пия, 10 - 15 минути достатъчни ли са?
Сутринта - 35 минути кростренажор.
Моят пулс е в рамките 95-105, поне така показва, което не е достатъчно за мазнините май, но и без дъх да остана не отива по-нагоре  Rolling Eyes

# 661
Вчера отидох да тренирам в залата с лека кашлица, на път да се разболея.
След тренировка за горна част и малко кардио плюс горещ душ днес съм чисто нова.  Simple Smile
По въпроса за калориите, съвсем в началото като тренирах на кростренажор ми направи впечатление, че в края на тренировката, след като бях плувнала в пот съм изразходила калории, равни на десертчето, което бях изяла преди тренировката.  Mr. Green

# 662
  • В сънния Люлин, прибулен...
Да, Поци, знам, че не са много верни показателите на тези уреди, но ми стана интересно да разбера и на други момичета какво показват. Имам приятелка, която тренира на велоаргометър и за 1 час въртене казва, че изгаря 1000 калории, а аз на кростренажора блъскам 40 минути за 112 калории  Tired
Л-карнитин колко време преди въртене мога да пия, 10 - 15 минути достатъчни ли са?
Сутринта - 35 минути кростренажор.
Моят пулс е в рамките 95-105, поне така показва, което не е достатъчно за мазнините май, но и без дъх да остана не отива по-нагоре  Rolling Eyes

Истината е някъде по средата според мен. Сегаа... на велото, което е по-лесно, за 45 минути енергично въртене с пулс над 130 пулсметъра ми показва, че изгарям 330-340 калории.
Сега ще погледна кристалната топка... ммм... ти  гориш до към 500...  Mr. Green Добре ли е?
ЛКарнитина го дават да се пие поне 30 минути преди тренировка. Аз лично по себе си съм забелязала, че ефектът ми е още по-добър, ако увелича още това време. Мисля, че трябва да "усетиш" ефекта като по-голям прилив на сили и издържливост. 15 минути обаче аз мисля, че са малко.

# 663
http://www.bodyrock.tv/

Много хубав сайт,от който доста съм впечатлена!
Тренировките не са много дълги,по 15-20 мин. дневно,но доста енергични,комбинирани с диета(или по-точно режим от 6 дневно хранене,но в малки количества).
А дали имат ефект,само по тялото на момичето може да разберете. Wink

................запис.............

# 664
  • Бургас

За мен мацката е модел за съвършено женско тяло. Grinning

# 665
Eli_cz в руския торент има програми за мини батути.Ето това например http://torrents.ru/forum/viewtopic.php?t=1375852.Не знам дали можеш да теглиш от там обаче.
мерси
нямам регистрация и не ме пуска обаче...

# 666
  • Бургас
Eli_cz в руския торент има програми за мини батути.Ето това например http://torrents.ru/forum/viewtopic.php?t=1375852.Не знам дали можеш да теглиш от там обаче.
мерси
нямам регистрация и не ме пуска обаче...

пуска ,но само от 8 до 10 сутрин,аз се регистрирах отново днес,че ми беше бъгнал старата регистрация  Peace

# 667
  • В градината...
Какво им се чудите на уредите, 1 час интензивна кардиотренироква изгаря около 600 калории. Уви, няма как да са 1000. Намерих този калкулатор за калории, мисля, че е верен. http://www.hranite.info/razhod.php
Аз имам кростренажор и не показва вярно, затова разчитам на общите си познания. Преди, като нямах финансова възможност да си купя уред, редовна по фитнесзалите. Сега уредът май по-скоро стои като паметник вкъщи. Друго си е колективният дух и да има с кого да се навивате. Дано намеря тук съмишленички!!!!
Но само как се чувства човек като спортува-незаменимо е с нищо!

# 668
  • София-Младост
Скромно...20мин. winsor pilates

# 669
Някой пробвал ли е тай чи?  Случайно попаднах на някакви упражнения

# 670

За мен мацката е модел за съвършено женско тяло. Grinning

За мен също!
Много красиво тяло,мисля че беше написала в коментарите,че е и преди не е имала много подкожни мазнини.Това означава,че за не много дълго време с  тренировки може да си оформи тялото.Но за тези,като мен ще ми отнеме 2 години сигурно  ooooh!
Харесват ми тренировките й,интензивността им.Примерно,като сравня с Инсанити,както и Синди,които съм правила,това по ми харесва.За 20 мин се изтощавам и изпотявам,колкото и за 30-40мин.
Примерно вчера направих една от нейните тренировки-за 20 мин,четири рунда,две упражнения-скачане на въже и коремни преси.Всеки рунд е по 5мин,като 4 мин скачане и 1 мин коремни преси.Резултата е общо за 20 мин. 1140 скачания и 103 коремни преси.Доста интензивно и изпотяващо,чувствам се наистина добре.Правя го за втори път,като имам малко подобрение от първият път.
Е,преди имах мускулна треска и не можех да вървя,но това е само в началото.
И да отбележа,че имам доста мазнинки да свалям Sad
Та за сайта и съветите-как да се отслабне,препоръчва спорт и умерено хранене.Здравословно хранене по 6 пъти на ден и наистина в малки количества,без никакви химии и разни диети.
Като се замисля през колко ограничения и диети съм преминала и резултат почти никакъв.Все същото положение и проблем с храната.Винаги съм си мислела,че всеки може да отслабне,независимо от кг, и няма такова нещо не мога да отслабна.От опит знам,че всичко(освен при болест) идва от храната и застоял начин на живот.
Наистина трябва силна воля,иначе нищо няма да стане.

Ако може и професионалистите да си кажат мнението за тези тренировки ,ако се правят по 6 дни в седмицата по 15-20 мин,наистина ли би имало същият резултат като на Zuzana?Разбира се в съчетание с правилно хранене.

Направи ми впечатление,че тя е решила за  един месец да не кансумира никакво сладко или захар,само мед и плодове.Сетих се,че когато гладувах по метода на Л.Емилова-само плодове и чай с мед,не изпитвах никаква нужда от сладко.Беше наистина странно,защото без сладко не мога и явно меда и плодовете са добри заместители на шоколада .

# 671
  • В градината...
Това момиче мяза на мъж - няма ханш!

# 672
 Въпрос на фигура,на мен ми харесва.Ама каква подкожна мазнина има  Wink

Последна редакция: ср, 17 фев 2010, 22:18 от arty

# 673
  • В сънния Люлин, прибулен...
Аз като я гледам с това деколте... баш на мъж ми мяза, да ти споделя  Mr. Green

За днес се отчитам с комплекса ми с топка и дъмбели (15 упражнения са) и после 20 минутки стандартно кардио с пулс 134 ср.ст-ст

# 674
Преди малко каланетика 10/10.
Искам и аз като корема на Zuzana  Crazy

Общи условия

Активация на акаунт