Тренировки в домашни условия-7

• 55 017
  • 782
  •   1
Отговори
# 690
  • София
Miss Wildrose, аз също съм с гръбначно изкривяване (или поне бях преди години) и доктор ми е препоръчал да се занимавам с йога, каланетика или упрежнения във фитнеса за гръб.

# 691
  • Linz
Аз правя каланетика в домашни условия. Понякога карам и велоергометъра.
Това вместо запис, по-късно ще изчета темата.

# 692
Вече 5 часа тренирам със Синди Simple Smile  има резултат. Макар и малък,но аз си усещам. Продължавам до по-голям

# 693
  • Linz
За момента не успявам да отворя линковете с каланетика, които са в темата. Беше ми любопитно да ги видя, но аз правя упражненията на Калан Пинкни- едва ли има нещо по-добро от тях. От няколко години имам проблеми с гърба и ми се отразяват много добре.

Тая Зузана я знам от тубата. За мен тя е доста далече от съвършенното женско тяло.

Със Синди тренирах преди 15-20 год. и максисума, който съм издържала без прекъсване е 2-3 месеца... не е за мен.

# 694
  • в моя свят
За момента не успявам да отворя линковете с каланетика, които са в темата. Беше ми любопитно да ги видя, но аз правя упражненията на Калан Пинкни- едва ли има нещо по-добро от тях. От няколко години имам проблеми с гърба и ми се отразяват много добре.
Точно за каланетиката на Калан Пинкей става дума.

# 695
Страхотна тема  bouquet

# 696
  • Linz
Точно за каланетиката на Калан Пинкей става дума.
Да, успях да видя единия линк- същото е, което и аз правя. Много хубаво разтягат и раздвижват гърба и щадят кръста Peace

# 697
  • София
Днес йога и пилатес по 30 мин. Пилатеса много ми хареса, днес натораврахме корема  Peace
Утре кардио най-вероятно.

# 698
Miss Wildrose, аз също съм с гръбначно изкривяване (или поне бях преди години) и доктор ми е препоръчал да се занимавам с йога, каланетика или упрежнения във фитнеса за гръб.
..правиш ли упражнения за гръб Peace

# 699
  • София
Ами правя, но честно казано не съм много редовна. Иначе изкривяването ми беше най-силно изразено като бях на 13-14, а от тогава е минало доста време, та може и с възрастта да съм позаякнала. Бяха ми казали, че се дължи на слаба мускулатура на гърба.

# 700
Днес пак станах раничко и направих слима-първа + хип-хоп кардио на моя приятел Шон.
Тук от 7 часа е светнало едно слънце, прогнозата е за над 10 градуса, тъй че продължавам с разходка в парка  Simple Smile

# 701
Един бокс сутринта, в комплекса имаше и упражнения за корем  Grinning
Мда, изведнъж, като че ли  почна много рано да просветлява, в 6.45 още

# 702
  • В градината...
А има ли някой от вас проблеми с кръста. Аз съм си докарала дископатия на кръста-изкривени прешлени. Май  бяха виновни тренировките.

# 703
  • София-Младост
И аз минавам на каланетика точно по препоръка на лекар.

# 704
  • София
И аз тук. От днес започвам скачане на въже. Хареса ми идеята, която намерих в тялото.бг

Серия с въже:
1.Скачайте с въжето в продължение на 3 минути
2.Починете си за една минута и направете колкото се може повече коремни преси през това време
3.Започнете да скачате за още 3 минути
4.На следващата почивка, направете колкото може повече лицеви опори
5.Скачайте още 3 минути
6.Следват отново коремни преси. Повторете.

В паузите може и упражнения с гирички за  горна част, напади и др.
Хайде и аз тук-тъкмо пуснах даже отделна тема която ако модераторката я премести тук няма да се обидя.Мислех си за точно същата програма всеки ден :въже-коремни преси-въже и т.н. Но се чудех какво точно ще се натоварва-ясно е за крака и корем.Мисълта ми е следната каквос е случва със задните ни части,външната част на бедрата,талията-все женски зони които подлежат лесно на изменения във времето?И още един въпрос имам бих се прежалила със закупуването на вело в къщи,но не е ли все същата работа както и да скачаш на въже?Нямам време да ви изчета всички,но нека някой ми предложи добра серия за в къщи с която да възтановя тялото си,а именно зоните-корем,седалищни и бедрени мускули.До преди 8г. бях активна-професията и образованието ми са класически балет,но с времето те останах на заден план и най вече грижата з атялото ми.Нямам време за зали,както и финанси за скъпи уреди,за това всеки ден по 30-40мин. тренировка в къщи,душ и след това към всичките ми др. задължения ще са ми наистина от полза!И още нещо-не мога да направя и една лицева опора-какво да правя?

Последна редакция: пт, 19 фев 2010, 14:51 от ronkis

Общи условия

Активация на акаунт