РУССКИЕ СЛАДОСТИ

• 58 276
  • 265
  •   1
Отговори
# 75
  • Варна
Момичета, можете ли да ми помогнете? Имам спомен от детството си за едни руски бонбони-подобни на нашата Чайка, но вътре пълнежът е с цвят на карамел. Отвън са си шоколадови.
И аз ходих преди няколко дни да купя някои неща, и взех една брошура . Там прочетох за тази карта, и до колкото разбирам се получава при сметка не по-малка от 100 лв.
Това без претенции да знам руски обаче  Laughingзащото брошурата е на руски .
нека Джема да се включи и да каже .

# 76
  • Има много детски смях.
А в какъв размер е отстъпката и важи ли при поръчка по мейл?

Джеммааааааааааааааа  Laughing

# 77
  • Варна
В магазине русских товаров "Березка" действует постоянная систем скидок, обеспеченнъих "Картой постояннаго покупателя" .
Наличие у вас  "Картой постояннаго покупателя" гарантирует скидки :
3 %- при совершении любой покупки
7 %- при совершении покупки на сумму от 50 лв. до 100 лв.
10 % - при совершении покупки на сумму от 100 лв.

Для получения "Картъй постояннаго покупателя " в магазине Березка необходимо предъявитъ чеки, доказъвающие наличие покупок в магазине Березка на сумму не менее 100 лв.

От брошурата на магазина  Simple Smile

# 78
Някой пробвал ли е пелмените от този магазин? Похвалиха ми ги, да взема и аз да ги пробвам.

# 79
  • Има много детски смях.
Есенно цвете, благодаря!

Пина, действай смело  Peace

# 80
Здравейте, момичета! Да се включа и аз. Вече няколко пъти пазарувах от този магазин. Но искам да кажа, че не всички стоки там са руски. Половината са направени в Германия (уж по руски рецепти). Това се отнася за саламите, млечни продукти и консерви. Те, според мен, доста се различават на вкус от истински руски. Например, ряженка нямаше нищо общо на вкус с руската. Иначе пряники и сушки също са направени в Германия, но са хубави, като истински.
Аз много харесах там слънчогледово олио НЕрафинирано - вкусът на моето детство.

# 81
"Ливерная колбаса" също нямаше нищо общо на вкус с руската.
В никакъв случай не искам да кажа нищо лошо за магазина. Аз съм им редовен клиент. Много неща купувах, които са много вкусни.

# 82
  • Балчик
Ааа, sveta, нерафинирано олио???? Как съм ммогла да го пропуснааа. Малееей, умирам за него и за мен е вкус на детство. Лелеее, ако го бях видяла за Коледа щях да си имам истински винегрет, като някога. Heart Eyes

Опс, вече са обяснили за картата. Ние там пазарим аз, сестра ми и особено мама, така че 100 лв за нула бройки ги докарахме. Laughing

# 83
Този магазин да не е същият като този в Мол Варна?
Долу преди да влезнеш в Пикадилито от дясно се пада.....

П.П. След по-внимателно четене видях че за него иде реч....

Последна редакция: пт, 15 яну 2010, 23:18 от Versace_Dreamer

# 84
Да има и до Пикадилито и на Преслав.

# 85
  • варненка от София
Днес го посетихме, купихме това, онова. Скъпинко е, да но пък има логика, все пак са стоки внесени от някъде. Купих си любимото Буратино, а моят мъж Тархун. Връщало го в студентството. И двете неща, обаче са с гръцки етикети  newsm78 Сгущенката е немска и все пък съм доволна. Бонбонки имаме сега да подслаждаме живота.

# 86
А в какъв размер е отстъпката и важи ли при поръчка по мейл?

Джеммааааааааааааааа  Laughing
И мен ме интересува, дали важи при поръчка по мейл  Rolling Eyes

# 87
В магазина, който е в МОЛа продават само сладки работи. Казаха ми, че там няма месни и млечни стоки.
Още съм купувала мариновани гъби "Опята по уральскому рецепту" - много ми харесаха.

Последна редакция: сб, 16 яну 2010, 11:39 от sveta

# 88
Здравейте на всички. Случайно попаднах на темата и реших да се включа и да поуспокоя малко нещата. Тези стоки, който са в Березка са внос от Гърция, а те от своя страна ги вкарват от Германия, затова цените са по-високи + това, за да заредиш такъв магазин не ти трябва много стока, което означава че и транспорта се качва, респективно и цената. За ваше успокоение мой приятел внася стоките директно от Германия и е склад на едро, така че тези продукти ще ги има в доста от магазините във Варна, не само в Березка. Скоро всички се надяваме да ги пуснат и в Пикадили и CBA.  А за хората от София и цялата страна, ще имате възможност да си набавите продуктите от он-лайн магазин, на доста изгодни цени. Ще можете да плащате с наложен платеж, банков път или кредитни карти. Надявам се да съм ви бил полезен, защото аз съм роден в Русия и майка ми е рускиня и тези продукти наистина ми липсват, както предполагам и на много други.

P.S. Както каза sveta (мисля) продуктите се произвеждат в Германия, Холандия, САЩ, Полша, Украйна, Русия (естествено), Латвия.

# 89
Някой има ли представа, колко излиза доставката, извън Варна?

Общи условия

Активация на акаунт