РУССКИЕ СЛАДОСТИ

• 58 277
  • 265
  •   1
Отговори
# 60
  • Има много детски смях.
Което е кофти. На мен специално не ми прави добро впечатление...

# 61
Да се надяваме, че ще си променят отношението  Crossing Arms

# 62
  • Има много детски смях.
Дано.
Защото при регистрация изпращат обратен мейл.
А при конкретно поставени въпроси- йок! А и с този грешен тел. за връзка...  Joy Joy Joy
Дано по- бързо се поокопитят.  Tired

# 63
Сега си купих хлебчето от магазина и ги ппитах за сайта.Ще работи от другата седмица.Доставката ще е на следващия ден.НО, нямало да се предлагат всичките неща!

# 64
...
Доставката ще е на следващия ден.НО, нямало да се предлагат всичките неща!
Жалко  Cry . Да се надяваме, че само сладоледа няма да доставят -все пак ще  е трудно  Thinking . А за цената казаха ли нещо  Embarassed

# 65
А за цената казаха ли нещо  Embarassed
Не съм ги питала.

# 66
Рецепта за сгущенка:  мляко / може и от магазина, не е задължително да е домашно/ - 1 част и 1/3 част - захар. Кипва се, намалява се/ на малка степен/ и се вари дълго, до момента, в който стане на една трета почти. В този момент започваме да бъркаме. Сместа се сгъстява.Придобива светлокафяв цвят. При проба -ако капка от нея запазва формата си във вода, сгущенката е готова.
Налива се в сух буркан.
Това е за тези, които не могат да си намерят готово кондензирано мляко. Пробвала съм рецептата няколко пъти.
Забравих да кажа, че винаги, когато варя дълго мляко , на дъното на тенджерата слагам едно специално алуминиево капаче - така не загаря. Ако нямам капаче, слагам лъжичка.

# 67
  • Балчик
Хайде, да се наредя сред редовните клиенти вече, имаме си и карта за отстъпка даже. Simple Smile

Последна редакция: чт, 14 яну 2010, 19:26 от Джемма

# 68
Хубава темичка ...  момичета .Радвам се че попаднах на нея....

# 69
  • варненка от София
Ауууу, утре още сме там. От дете имам супер спомени за Буратиното, дано да го има и да си спомня детството  Crazy

# 70
Хайде, да се наредя сред редовните клиенти вече, имаме си и карта за отстъпка даже. Simple Smile
Как я заслужи  Grinning

# 71
Момичета, можете ли да ми помогнете? Имам спомен от детството си за едни руски бонбони-подобни на нашата Чайка, но вътре пълнежът е с цвят на карамел. Отвън са си шоколадови.

# 72
  • Варна
Момичета, можете ли да ми помогнете? Имам спомен от детството си за едни руски бонбони-подобни на нашата Чайка, но вътре пълнежът е с цвят на карамел. Отвън са си шоколадови.

Дано някой се включи, аз не се сещам, но руските бонбони са милион на вид, да знаеш!  Wink

# 73
  • Има много детски смях.
Как я заслужи  Grinning

Сигурно им е КА клиент.  Mr. Green

А кои са бг бонбоните "Чайка"? На мен нищо не ми говорят.

Франческа, мерси за инфото.

# 74
Чайката едно време не бяха бонбони, а по-скоро шоколадово десертче малко по-голямо от бонбон, отвън с глазура, а вътре с твърд бял пълнеж... Поне на мен изобщо не ми харесваха, но предполагам, че руските бонбони са различни вътре и по-вкусни Wink

Общи условия

Активация на акаунт