!Мани, не ми говорете за години... Как минава времето, просто не е истина
! Аз родих в края на 2000-та, та да ми е по-лесно да смятам на колко става детето
, а едва ги сборвам да си лягат най-късно в 22. Ето още не са заспали. Ставам, че компа им пречи.
!
!
) е да посетя Дубай, дай боже да отида............
систър?
? Барем четири да бяха, даже си за повече
! Ми като си слагах екранното име, само Вени и Вени с една звездичка бяха заети... та се спрях на три.
систър?
! Добре е и бебето много рита. Четири дни, докато бяхме в тях, само я чаках да даде знак и се лепвах за корема й. Обаче малкия мишок ме подритне веднъж и се кротне. Дидката каза, че ми били много топли ръцете и сигурно бебето се успокоява.
!

Винаги всичко е подредено перфектно и гледам да не ме види ако пререждам. Та от мен да знаете, ако искате мъжете да ви помагат, винаги ги хвалете колко добре са се справили (дори и да не е така).

!
.
. Имайки обаче напредвид, че Ник е малък още, тепърва ще се сблъсквам с това, което описваш, в пълната му прелест
. Даже това, че имаме дъщери, не означава облекчение. Все се чудя как навремето и къщата съм чистила с парцала и прахосмукачката, и чинии съм мила, и какво ли не, даже наште имаха лозе, и сме ходили със сестра ми и там да помагаме, а сега
. Чудя се как са ни учили тогава да правим такива неща. Аз съм адски строга с дъщеря ми, все се опитвам да я науча на нещо откак е навършила една годинка, и в един момент имам чувството, че нищо не съм успяла да направя с нея
. Все да напомням, все да подканям, наказвам....Мога само да обобщя - бащичко
.