Жената лъв - 15 тема! 2010-та ще ни донесе весели джамбурета :)

• 14 733
  • 743
  •   1
Отговори
# 555
  Абе, маГаринЪт и аз хич не го тача, ама кат е подарък, що пък да не го 'сползвам за нЕкой сладкиш  Rolling Eyes /от един път педерасТ става ли се?  Mr. Green/. Чудя се за нещо като масленки дали може да стане  newsm78
  Джуджи, супер си е питката  Peace! То и аз съм скарана с оформленията. Ако знаете днес колко се мъчих да завия една хубава кифличка, ама те пустите все криви ставаха  Crossing Arms. За мен е по-важно да е вкусно. Не държа толкова на външния вид.
  Муцки, лека ви! Аз ще се хоризонтирам. Събота и неделя едва ли ще мога да се докопам до комп  Rolling Eyes.

# 556
Хайде на кафетоооооооооо Не знам какво ми стана, друг път по уикендите спя , докато малкото не стане, ама днес...

# 557
  • Пловдив
Добро утро и от мен!  Hug

# 558
  • София
Мерси, Миленски за кафето и добро утро  Hug!
Аз станах да изпратя мъжа ми, че пак замина командировка  ooooh!!
Бенджи, как си, да не работиш днес?

# 559
  • Пловдив
А не, не работя.
Вкъщи съм с децата. Децата са ранобудни и гладни...
Правя кафенце и варя макарони за закуска.  Wink

И преглеждам обявите за работа, че вече много ме нервят, пак гонят колеги и търсят нови хора...не се знае кога и моят ред ще дойде.... Rolling Eyes

# 560
  • София
И преглеждам обявите за работа, че вече много ме нервят, пак гонят колеги и търсят нови хора...не се знае кога и моят ред ще дойде.... Rolling Eyes
Дано има читави обяви за работа! Успех  Hug!

# 561
Добро утро Hug!

Миленка, мерси за кафето  bouquet!

Норка се затри нещо Thinking. Дано да е препила снощи на купон Laughing.
Чудя се аз как Венчето се е наспала толкоз рано Mr. Green. И сега цял ден кво? Уф, много гадно да си сама. Що не бягаш към вилата?
Албенче, успех с обявите Hug!

# 562
  • София
Не ми се ходи, Поли... Имам да чистя, да подреждам, ще си пусна епилатора на спокойствие, ей такива ми ти неща.

# 563
Даааа, време само за теб. Като изключим чистенето Wink.

# 564
Добро утро драги, сладки, момичета кокичета.   bouquet

Ще копна писанията си от здравния, че да не пиша пак едни и съшо

Аз вчера нищо не направих - защо ли? Ми щото онази на регистратурата ( частен МЦ ) нещо ми е дала несъществуващ час. Представяте ли си? Лекарят изобщо не преглежда в петък. Аз винаги си записвам такива неща като часове за лекар. Написала съм 8-ми - петък, 16:45ч ААААААА и даже съм си подчертала ПЕТЪКА, колко бях бясна, направо ми идеше да се разреда там и да я набия. Бях си взела 1 ден отпуска за да можа да отида на лекар, представяте ли си? И накрая нищо да не направя...............Сега съм решила да му звънна на GSM- а да му обясня и да ида в болницата. Ще се прередя и така, за да не чакам чак 26.01
После понеже бях мн разстроена, отидох при една приятелка и пихме червено винце до към 24:00ч.   Нали било много полезно за мен червеното вино...........

Дано да е препила снощи на купон Laughing.

Пол уби мЪ, мЪр мамааааааааа. Четеш ми мислите бре, женООООО Hug Hug Hug

Благодаря , че се интересувахте вчера и днес от мен, но нямаше как от прителката ми да вляза в нета и да ви пиша.

Аз съм извадила едно тесто ще правя мекици.
Ще ходя после да Техномаркет да си взема БТК пакета и днес ще се мъча сма да си го инсталирам  Mr. Green
Мъжа си купил каска и отидоха с брат си да се учат да карат. Казах му прърво застраховка и после мотор.
Хаясчо, питката ти превъзходна бре, сигурно и на вкус е била за чудо и приказ   bouquet

# 565
А от мен лека закусчица:

# 566
Реа, ами сега пак ли почивен ден ще трябва да си вземеш? Тая нахока ли я? Хайде поне пък хубаво си си прекарала - на червено винце с приятелка. И аз искам така. Само дето понякога много ми се мълчи. И не съм хубава компания.
Рейче, ще отидеш след някой ден пак на преглед и всичко ще ти е наред, знам. Пък и с това винцИ... то е полезно, да.

Днес чак сега ставам. Снощи ходихме на рожден ден. Хубави хора, хубави питиета, но аз като бях станала в 6 сутринта и като смесих водка, уиски, шампанско и шот, и като ме заболя една глава....  bambam Едва издържах до 1.40h. Нападна ме такова главоболие, че добре, че добре че барът е близо до нас и си се прибрах, а моят поостана още малко.

А междувременно констатирам категорично, че ми е голяма скръб по баровете. Просто не ми е кеф. Историите винаги се повтарят (накипрени момиченца и пишман тарикати) само дето участниците с времето се променят. Спрях да ходя преди 5 години. Дотогава ми беше забавно. Но сега предпочитам други неща.

Обаче моят все мерак за барове. И голям смях снощи като си ми призна по някое време "Мече, на мен вече не ми харесва. Предпочитам на ресторант". Ааааа, да си дойдем на думата. Добре дошъл в отбора на светнатите.   Bulb Някои неща си вървят с прилежащата възраст. Има такива, на които им отива и се чустват добре, но са малко. Ето Рея например. Дет тя казва "на диско". Но при нея си личи, че е чистосърдечен мерак да се повесели.   bouquet Па тия дето ходят със заблудените надежди, че все още са адски вървежни наред с 22 годишните газелки... са в грешка голяма. Коза с газела не мош обърка.

И аз съм от козите. Само че дет стоят постоянно пред компютри. Чудесно се чуствам. Пък и си намерих хора, които чуствам близки. Да не говорим, че ако не бях стояла така с дни, седмици, месеци... сега все още щях да си седя продавачка в некой магазин или да разправям небивалици от рода на колко лесни и елементарни програми са Ворд-а и Ексел-а. Ся барем съм наясно с невежеството си и мога да заявя, че знам, че нещо не знам.  Joy Има достойнство в тая работа, да.

Венко, по тоя повод.... абе мен що все ме карат да слагам отметка на Release after output когато ще разпечатвам нещо от САП? Как се разбира това? При компютрите имам предвид. Инак думите знам какво значат, но не схващам що го правя. Идиом ли е някакъв?

Бенджи, миличката ми, криво ми е като чета, че попадна на мошеници. Помниш ли като се чудеше дали да почнеш? Тогава дето си говорехме и аз като им гледах данните в интернет си помислих, че са големи? Сега чак гузно се чуствам.

Миленски, благодарим за виртуалното кафенце. Ако се съберем на пролет ти ще бъдеш с нас нали? В Шатот-то  Flutter?
Един процедурен въпрос: а може ли с половинките?

# 567
...Един процедурен въпрос: а може ли с половинките?

Ми то няма какво и кого да питаш. Както ти харесва. Ама помня, че беше казала, че твоят не би дошъл на таквоз събиране. Аз без моя няма как да тръгна. Първо - не съм свикнала така, второ - няма. Просто за мен опция сама не съществува. Не сме свикнали така. Пък и аз съм и с децата. Вървим комплект навсякъде. В тази връзка се сещам, че би ми било удобно да е примерно пролетната ваканция. За събота и неделя. Без петък. Може и понеделник да продължим де. Но без петък. Но това са си мои проблеми. Всеки ще си каже кога и как Peace.

Норче, искрено се надявах, че си се понапила от щастие Hug. Обаждай се сега спешно в болницата и да си минаваш реда Hug.

# 568
Точно така,Полинко, ама инак и мен може да не ме пусне. Нали му казАх. Но виж ако го придумам да дойде... знаеш ли пък...

# 569
Ама какъв е проблема да тръгне с теб? То ти и сама не би искала сигурно.

Общи условия

Активация на акаунт