Жената лъв - 15 тема! 2010-та ще ни донесе весели джамбурета :)

• 14 727
  • 743
  •   1
Отговори
# 570
Ми щото хем ми казва "Къде си тръгнала да ми обикаляш", хем не иска да идва. Затова мисля, че като го занавивам малко може и да дойде. Още повече, че снощи като си говориехме и му казах "Ами ела и ти с Мечкото" той май се позамисли. И като му казах хубав хотел... видех го аз, че му светна окото.

# 571
Ами пък ако не се навие, тръгваме за Пловдив. Какъв е проблема Laughing? И там имате хотели вярвам Wink.

Или за Велинград Laughing.

# 572
Гери Петрова, привет Laughing!

# 573
Привет, Гери Петрова. Лъв? Без прайд? Заповядай в нашия. Знаеш ли какво хубаво се излежаваме и си ръмжим по цели дни.

Полинко, мАни го тоя ПльондиФ. Ние с теб като няккави локатори сме.

# 574
Стеф за диското ми си го разбрала точно като е. Аз съм намерила някакъв начин да "разпускам". Хубавото е, че всички маЧки са като мен с който излизам. Никой от нас не "клепа с очи" и не се надува и т.н. Отиваме дивеем и се прибираме изморени и изтощени Simple Smile Др. което обичам е домашна атмосфера, апка - пийка. Механи и подобни  също мн ги уважавам. От години НЕ ходя на кафета - толкова ги мразя и немога да разбера , как може да си вземеш вестник и да седнеш в някакво кафе и да го четеш.................

# 575
  • София
Стефи, по въпроса със САП съм гола вода  Blush. Програмите, с които работя са далеч по-прости и елементарни, дори не съм се сблъсквала с тази настройка относно принтирането, за която споменаваш  Blush.

По въпроса за половинките - много ясно, че на който както му се иска и както се нагласи  Hug. В крайна сметка искаме да се видим, повеселим и разнообразим.

# 576
Аз за 14.02 с колегите и семействата си ще ходим на Жеравна , там има няколко вили мн яки. Ще наемем 1-2 и ще се забавляваме - петък , събота и неделя. Иначе съм 100% да се Увидим  с вас. Ама ше е невероятно интересантно Simple Smile.  Па и кви сме бъбриви ( поне тук) ще можем ли да се надприказваме.? Simple Smile

# 577
Добро утроооо, а то май добър ден.
Аз направих едни мъфини и мойте ядат и ушите им пукат, за разнообразие сложих 1 с.л. какао и боднах по едно малко парченце шоколад вътре и са муци.
Пол, копни, питай щом ти се занимава. Разрешавам да направиш каквото сметнеш за добре. Незнам триъгълниците малки ли са големи ли са. Като не съм виждала как се прави, реже и т.н. правих го както ми дойде наръки. Малко май ми е малка тавата та едвам ги събрах. Де да знам, ама поне се изяде.

Реа, мноу мразя таквиз разсеяни, аз оня ден щях да бия една в банката, забравили да активират картата на майка ми и я побъркаха и се опитаха да я обвинят, че нещо при нея не е както трябва, че и пари и поискаха при условие, че тя не можеше да тегли пари от нея. Лелеееееееее...................най-обичам някоя служителка да ми се дърви за неща за които те са виновни. Сдъвквам я на закуска. Нахалствай сега и мини на преглед, защото е много гадно това чакане, друго си е като мине, видиш че всиско е наред и си спокоен......... до следващия път.

Ние ще излизаме с дребното по центъра, трябваше да готвя, ама мъжа ми каза после ще готвиш, ще ядем каквото намерим. Ех ако знаете колко го обичам като ми каже така, защото няма да готвя.
Хубав ден ви пожелавам.

# 578
А, Реа  Grinning Ето ти тук една разлика. Но не може да сме като от калъп. Реа, ако знаеш аз пък как умиргам за кафета.  Grinning И то точно сутрешни с вестник. Не че особено се интересувам от вестници при условие, че двойно повече информация виждам в нета, но някакси самият ритуал сутршно кафе с вестник ми е божествен. Особено лятото. Или пък на морето. Оооо. Дори мога сама да си го правя. За мен няма нищо по-хубаво в топло лято да стана към 6 и да отида някъде навън на кафе докато все още е празно и тихо, и хладно.

И другия момент е кафенета с приятелка. Изобщо признавам си - барове вече не харесвам, но ако има кой да ме води всеки ден на различно кафе бих била доволна.

# 579
  • София
Ние може като тийм-билдинг да го организираме това виждане, че и конферентна зала да наемем в хотела  Joy, ще направим програма и график коя кога ще държи реч пред прайда... трябва да има ред, все пак  hahaha!

Хаяси, приятна ви разходка  Hug!

Реа, жалко, че така си си загубила вчера времето! Имам предвид разминавката с доктора, а не винцето с приятелка  Wink

# 580
Хаяси притна разходка.
Стеф - разни хора разни интереси  Peace
Вени как е  preggo ?

# 581
...Полинко, мАни го тоя ПльондиФ. Ние с теб като няккави локатори сме.

Не си ми видяла допълнението:

Ей за т'ва не обичам да редактирам ooooh!.
Но Велинград също не е лоша идея. Поне така си мисля. Никога не съм била там.

Джуджи, добре Peace.

И аз не обичам много да ходя по кафета. Сигурно щото не пия много кафе.
Предпочитам разходките, Венче Wink, ама не по бунари и чукаци, а в цивилизацията Mr. Green.

Еееее, а спрете се де ooooh!.
Норкееее, ама айде зарад сестричката щи дам път Peace.

# 582
(+ 2 Скрит/и) и 1 Гост преглежда(т) тази тема

Стефи,единият скрит знам,че си ти....
Кой е другия скрит и кой е госта?
Разкрийте се моменталически...............

Гери Петрова,

# 583
Другият скрит е Жу най-често Thinking.
Госта кой го знае Rolling Eyes.

# 584
Чочи, недей. Може да си е някой наш. Нека си гледка.

Полинко, ами Велинград го премълчах, не че не видях. Но защото той за някои е далечен. Нали говорехме за средата на страната. Инак аз, като мой роден град, не го харесвам, но хотелите му определено са добри (имам предвид "Велинград", Олимп и др.). Но за да е в средата щото. Аз вчера всичко разгледах в онзи линк на Вени. И си пуснах виртуален тук и цените гледах.

Общи условия

Активация на акаунт