Жената лъв - 15 тема! 2010-та ще ни донесе весели джамбурета :)

• 14 712
  • 743
  •   1
Отговори
# 60
Стеф, забрави за шунки, мунки и мюсли-то. Само гадости има в тях. А пуешкото ако не е домашно не яж. Бухат го с хормони за бърз растеж и антибиотици и кви ли не гадости, не че пилешкото е по-добре, ама по-бива. Хляб без брашно спокойно до 2-3 филии можеш да хапваш на ден. Кашкавал и сирене, прясно и кисело мляко в умерени количества. Нетлъсто свинско, телешко, риба на корем. Салати големи с малко зехтин (1-2 ч.л.) или вместо зехтин няколко маслинки. Извара и яйца също. Като ти се дояде нещо сладко - малко извара и 1 ч.л. мед и един орех смлян и суров бъркаш и ядеш. Вода- колкото поемеш и задължително преди ядене - 20 ина мин. една чаша изпиваш. Аз например много обичам варено яйце настъргано и объркано с извара или сирене и намазано на филийка, може и малко маслинки (2-3) ситно нарязани или смачкани и ако обичаш някакви подправки (ммммммм).

Пол, мярката си е мярка, но ако се яде редовно и не оставаш гладна не ти се яде сладко. А когато продуктите са съобразени добре и в по-големи количества не е страшно. Аз като захванах режима сладко не бях яла 2 месеца. И най-интересното е, че не ми липсваше. Порциите ми бяха повече от на мъжа ми. Пък свалих 16 кг.

Джул, имаме Теса и Жу.

# 61
...ако се яде редовно и не оставаш гладна ...

Е те това е номера Peace. Да не се стои гладно. Но количеството е важно. По-добре начесто и по малко. Но това за мозъка е много вярно също.

# 62
Я да претърча набързо с въпрос.  smile3540
Мацка от Пловдив имаме ли си, освен Стефчето?
Thinking

Що Джуличка? На расоТка ли ще ни водиш?

Хаяси, благодаря ти много. Знам това за пилешкото и пуешкото, ама щото най- са ми леки от месата. Останалото го правя. Е, това с Мюслито... ще го позабравя, добре. Инак аз съм си привърженик на честото ядене. Много си права за това, че като не оставаш гладен се яде по-малко на практика.
Само дето зимата някак по не ми върви рибата, но ще се напъна.

# 63
Що Джуличка? На расоТка ли ще ни водиш?

Аз на бик, пък за вас ще видим.  hahaha

Не, трябва ми някой от Пловдив, пък ще видим, може и теб да те потормозя.
  Mr. Green

# 64
Бенджи, Жу, Теса и аз сме тъдява. Думай когато решиш за каква конспирация иде реч.

# 65
Бенджи извинявай мила, че те забравих.

Стеф, не яж шунки, месо-да, но не във вид на шунки, филета и колбаси, там просто месо няма и все едно не си ядеш протеините. Риба си взимай пастърва, прави се много лесно и бързо във фолио и с една зелена салата е муци. Ако не знаеш как тия дни може да направя и да снимам стъпка по стъпка, за да ти стане ясно.

# 66
# 67
  • София
Е, браво, бре! Как успяхте да навъртите три страници за няма и три часа  Mr. Green!
Аз пък мисля да си направя течен шоколад  Blush, пощръкляла съм с това сладко! Имам и някакво свинско месо, ама направо не знам как да го ядем... Май ще го нахрандахлюшкам на филенца и на грил-тигана  newsm78.

Теди и Чили добре се обадиха, ама не съм "виждала" Мастерчето и ми липсва!

Чочи, много поздрави на маминка, да ти е жива и здрава  Hug!

# 68
Вени, метни го в йената с малко винце и картофки, гъбки, лук, масълце, подправки и го забрави във фурната за 50-60 мин.

# 69
  • София
Нямам гъбки, Хаяси, иначе и на мен това ми беше първата идея! Пък и милото е спец на грил-тигана, та мислех да прекарам него да го изпече довечера  Mr. Green.

# 70
Може и без гъбки, каквото имаш и каквото искаш, но по-добре милото да го сготви Whistling

# 71
Аз пък имам само десерт и друго - йок. Щерката ще яде супа полуфабрикат, ако въобще е гладна, щото често на път за вкъщи минават с баща и през едно магазинче за сандвичи Close. Ник също е на супа от кухнята, аз - май на нищо. И няма да готвя Crossing Arms.

Забравих да поздравя Чили Hug. Айде да не си оставаме само с разписването, а Mr. Green?

# 72
Много сте разписали, бре... Ходих до една приятелка да й дам малко дрешки от малкия, че се затрупах. Тя е с по-голямо момиченце и са й добре дошли, че тези зимните от миналата година - почти неносени някои. Та като седнахме и 2-3 часа откарахме, та кафенца... много хубаво ми беше.

Та за диетите значи, тази дето я писах, така я представят набързо: сутрин - закуска въглехидратна (може и сладко, но малко), обяд - след 5-6 часа - белтъчини със зеленчуци, вечеря - белтъчини. Тогава си хапваш и въглехидрати и нямаш глад за тях, но на гладно сутрин и бързо се смилат. Много вода и спорт - ако може. Та за мене е добре дошла, щото без въглехидрати хич - трудно устисквам вече. Преди я правих Дюкан, имаше ефект, но месо нещо сега - хич не ми се яде, пък яйца и сирене толкоз много - също.

# 73
Ейййййй, прочетох ви значи... Crazy
Сега да честитя на големи патерици празниците на Джулката. Да са ти живи и здрави всичките рожденици, много късмет и успехи! Твоята госпожица и моят господинчо са се раждали на една дата Laughing
На Рени и на Каменцето, да са ви живи и здрави дечковците! Много да ви радват и детството им да е щастливо!
Чочке, поздрави мама от нас! Да ти е жива и здрава!
Май изпопоздравих всички... дано не пропускам някой, но няма да е нарочно Hug
Как изкарахме празниците... имам чувството, че все  на ----печката и мивката си седях, а в случаи на "почивка" бях на работа Crazy
Стефче, терминалът работИ с пълна сила по празниците, лудница беше ooooh! Вчера си ги изпратихме и посрешнахме последните... От днес всичко е в релси.
Племенникът беше в къщи за НГ и компа беше мираж. Не искам да ви казвам как двама подрастващи 12г. пишльовци са се държали по-зле и от бебетата... с малкия нямах такива грижи Crossing Arms Ама още са нито риба, нито рак. Както се държат все едно са на 100г., така изведнъж почват да се лигавят, да търчат из къщата, да се сърдят за щяло и нещяло... Пубертет май му викат на това Mr. Green А аз гледам да се отнасям към тях, като с приятелчета и си имаме приказка, ама то се трупа, трупа... по едно време бях за лудницата Crazy #Silly smile3512 А малкото само сеири гледа и си прави неговите гяволии Laughing Обаче съм баята. Издържах на напъна и тази година Laughing
За диетите се замислям и аз, ама май само с мисленето ще си остана. Това означава да готвя за всеки по отделно Crossing Arms, което просто физически не ми е възможно. Сега сготвих пълнени чушки и лозови сърмички Whistling
За сега толкоз, утре пак!
Много се радвам, че ви "видях" и "чух"  Hug Hug Hug

# 74
10х на всички за пожеланията за мама  Hug

Общи условия

Активация на акаунт